Voucher Card Kullanımı hakkında ?
Arkadaşlar merhaba,
Japonya üzerinden Voucher ile oyun almayı düşünüyorum fakat işleyiş hakkında sormak istediğim bir kaç konu var.
1.Öncelikle Voucher satına alabilmek için online aylık üyeliğimizin olması gerekiyor mu ?
2.Voucher'i pre order bir oyun için kullandığımızda tekrar bölge değiştirmekte sorun yaşar mıyım ? (Zeldanın yeni oyunu için kullanmak istiyorum fakat bir yerde sanki bölgeyi tekrar değiştiremeyeceğimi okumuştum. Japonya mağazasından alırsam orada kalması gerekecek gibi)
3.Voucheri yeni açacağım bir hesap için kullanmak istiyorum. Yeni açacağım bu hesabı cihazıma eklediğimde, her zaman kullandığım kendi hesabım üzerinden de oyunları oynayabilecek miyim ?
4.Bonus soru :) Bu voucheri kullanacağım hesap p1 olacağı için, p2 hakkını satacağım zaman sadece hesabın mail adresini ve şifresini p2 hakkında vermem, onunda cihazından sadece giriş yapması yeterli olucak değil mi ? p2 kullanıcısının hesabından asıl hesap olarak gözükmeyecek anladığım kadarıyla.
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kule Tipi Soğutucu önerisi.
Arkadaşlar merhaba,
5600x kullanıyorum. Bu işlemciyi soğutabilecek kasama ve anakartıma uyumlu kule tipi soğutucu arıyorum. Aşağıda kasa bilgilerimi yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İşlemci Ryzen 5600x
Anakart ASUS PRIME B550M-A (WI-FI)
Kasa asus tuf gaming gt301
İki adet Kingston 16GB(2x8) Fury Beast
Ekran kartı Asus GeForce RTX 3060 Ti TUF
aşağıda ki ürünü almayı düşünüyorum fakat anakartıma,kasa ve ramlere denk gelir mi emin olamadim.
https://www.hepsiburada.com/arctic-freezer-34-esports-duo-kirmizi-cpu-sogutucu-ar-acfre00060a-p-HBV00000LJQZ7?magaza=Hepsiburada
Öncellikle Herkese Merhaba,
Genel olarak yas ortalamamiz yüksek saygi ve dostluk çerçevesinden iliskileri olan bir guildiz. Özellikle kemik kadro çok uzun süredir birlikte oynayan arkadaslardan olusmaktadir. Oyuncuların robot olmadığını düşünüyoruz bu yüzden yapılan hatalar yada raid günlerinden ki çıkabilecek aksilikler için anlayışla karşılayan üyelerden oluşmaktayız. Bizlerle birlikte Shadowlands eklenti paketinden oynamak isterseniz asağida ki durumlar için alimimiz mevcuttur.
Raid
Haftanin 3 günü (Çarsamba-Cuma-Pazar 21.30-12.30) Düzenli sekilde Raid yapmaktayiz. Su anda progress olarak 9/10 HC yapmaktayiz. Sevgili Sire Denathrius 'u kesmek üzereyiz. Kadro açisindan Healler ve Özellikle Range Dps (Druid-Warlock-Mage öncelikli) ihtiyacimiz vardir.
Mythic Plus
Guild de bulunan çogu üyemiz çalisan insanlardan olustugu için gündüzleri çok sıkı m+ yapan arkadaslarimiz yok ama çogumuzun rio puani +1k üzerinden m+ için ben dahil bir kaç arkadasim daha kasiyoruz su anda +15 yapabilmekteyiz. Bu alandan guild içerisinden çesitliligi arttiracak yeni arkadaslarada ihtiyacimiz vardir.
Sosyal ve PVP
Sosyal olarak bizlere uyum sağlayabilecek herkese kapımız açıktır. PVP olarak Guildimizde düzenli aktif oyuncularımız yoktur bu konuda bir alımımız da yoktur.
Sormak istediğiniz sorular olursa bana buradan özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Oyun içerisinden yazmak isterseniz; Ruinthas#2645 .
|
Win10 ssd klonlama hakkında?
|
SSD montaj ve ilk kurulum hakkında ?
|
Bu sistem 5000 TL eder mi ?
|
Hearthstone mobil yükleme sorunu. (Yer sıkıntısı)
|
|
|
İlgi Alanları: Konsal ve PC
Elden alış veriş yanlısı..... |
DH LOL Riven
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.291
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 45.683 (Bu ay: 873)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun