Şimdi Ara

Kasım 2016 Memur Alımı Tercihleri KPSS 2016/2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. tercih dönemi ne zaman başlıyacak bilgisi olan var mı ?
    İnternette 14 kasım haftası olduğunu okudum bir yerde fakat başka bir yerde de bu tarih ileri alındı yazıyor. osym sitesinden de bi şey anlamadım :(

• Bakan daha geçtiğimiz haftalarda kamuya alımların durdurulduğunu açıkladı. Ha eğer öyle olmamış olsaydı bile koşa ortaöğretim sınavının sonuçları açıklanmadan alim filan yapılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sonuç olarak daha başlamadı öyle mi ? ÖSYM sitesinde ki takvimde 2016/2 tercihleri 21.12.2016 - 30.12.2016 olarak gözüküyor doğrusu bu değil mi ?

Birde kilavuz falan da yayınlanmamıştır her halde o zaman
  • Bugun tercih yok mu simdi? Birader girdi sinava, bugun tercih yapilacak demisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Bugun tercih yok mu simdi? Birader girdi sinava, bugun tercih yapilacak demisti.

Osymnin sitesinde yazdığı gibi tercihler tekrar bir erteleme olmaz ise 21 Aralıkta başlıyacak. Klavuzda o tarihlerde açıklanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

Bugun tercih yok mu simdi? Birader girdi sinava, bugun tercih yapilacak demisti.

Osymnin sitesinde yazdığı gibi tercihler tekrar bir erteleme olmaz ise 21 Aralıkta başlıyacak. Klavuzda o tarihlerde açıklanır.

Anladim tesekkurler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Dünden beri kafam bulandı.

Önlisans lojistik mezunuyum, ne zaman tercih yapabileceğim. Ben de 14 Kasım'da başladı diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Sınav tarihleri değişmeden (Önlisansın geri çekilip, ortaöğretimin ileriye atılması) önce öyleydi. Şimdi ise tercihlerin açılması için ortaöğretim kpss'nin (20 Kasım) yapılıp sonuçlarının açıklanması gerekiyor. Onun içinde tercih tarihleride 21 Aralıkta başlıyacak.
  • quote:

Sınav tarihleri değişmeden (Önlisansın geri çekilip, ortaöğretimin ileriye atılması) önce öyleydi. Şimdi ise tercihlerin açılması için ortaöğretim kpss'nin (20 Kasım) yapılıp sonuçlarının açıklanması gerekiyor. Onun içinde tercih tarihleride 21 Aralıkta başlıyacak.

Haberi bulamadım sitede, link var mı acaba?

Yani yanlış anlamadıysam 21 Aralık'a kadar ön lisans mezunları bekleyecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.