Şimdi Ara

Acer nitro5 r5 5600H vs Acer aspire 7 i5 1240p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese.Yaklaşık 14bin 15bin civarı bilgisayar bakıyorumdur ve soğutmasından dolayı lenovo,monster,hp gibi pcler arasından acer nitro 5'i seçmiştim.Fakat bugün r5 5600h gtx1650 8gb ramli nitro5 ile aynı fiyata sahip acer aspire 7 i5 1240p rtx 3050 gördüm.Araştırınca işlemcisinin 12 core 16 thread olduğunu gördüm.Serisi zaten farklı duruyor hiç görmemiştim..Çok iyi bir bilgim yok donanım konusunda falan ama hem rtx 3050 varken hem de işlemcisi iyiyken nasıl aynı fiyat oluyor?Soğutma performansları ikisinin de iyi baktım oyun testlerine.Çok garip geldi.Nitro5'in avantajı ne burada?12 core'a sahip i5 1240p'nin hangi bilmediğim kötü yanları var?

• Hocam Amazon'da yılın son fırsatları kampanyası var ondan indiler aralık ayında. Kötü bir yanı yok direk piyasadaki en iyi f/p gaming laptop. Alacaksan al büyük ihtimal fiyat ocakta uçar.

Normalde i5-1240p + 3050 bu fiyata bulamazsın çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 20 Aralık 2022; 0:8:32 >
  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    Peki oyun dışı kişisel kullanım için fiyat /performans mıdır hocam?
    Oyun hiç oynamayacaksa huwei d15, d16 veya diğer cihazlara göre ne dersiniz fiyatına göre?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hypericum kullanıcısına yanıt

Ofis bilgisayarı fiyatına oyun oynatan parmak izi okuyuculu sağlam cihaz daha ne olsun.

• Ben aspire 7 modelini aldım insan normal fiyattan ucuz olunca biraz garipsiyor ama o fiyata 3050 li sistem varken 1650 li olanı almak hiç mantıklı değil 3050 ile 1650 arasında çok bariz fark var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Outsider kullanıcısına yanıt

Anladım, teşekkürler.Aynı bilgisayar ile ilgili halihazırda bir gönderi varmış pilden ve sesinden yakınmış çoğu kişi.Onun dışında iyi cidden sipariş verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.