Evet üstatlar 1100 ytly yakın para verdik acaba değermi. sizlerin bu notebook u kullananların fikirleri değerlidir. Burada artısını ve eksisini tartışalım.
Core Duo T2450 2.0GHZ 250GB HDD,3GB Ram,14.1" Ekran DVD Super Multi Double 5'li Kart Okuyucu
Chipset Intel 945GM Marka Model No Intel Core Duo T2450 Hızı 2.0 GHz FSB 533MHz L2 Cache 2MB Ekran Özellikleri Ebadı 14.1" Türü WXGA CrystalBrite Çözünürlüğü 1280 x 800 Grafik Kartı Özellikleri Marka Model No Intel GMA 950 Türü Paylaşımlı Grafik belleği 224MB DDR2 Bellek Özellikleri Mevcut Kapasite 3 GB Türü DDR2 Hızı 667MHz Toplam yuva 2 Boş yuva 0 En fazla desteklenen 4GB Sabit Disk Özellikleri Kapasitesi 250GB Hızı 5400rpm Arayüz SATA Bütünleşik Parçalar Optik Sürücü DVD Super Multi Double Layer Kart Okuyucu 5'li (MMC,SD, xD-Picture,MS ve MS Pro) Kamera Yok Ses Sistemi Dolby Digital ve MS Sound uyumlu (S/PDIF) Hoparlör Dolby Stereo speaker Mikrofon Var İletişim Arabirimleri Modem 56K ITU V.92 data/faks modem LAN Gigabit ethernet,Wake-on-LAN ready Wireless LAN Acer Invilink 802.11 b/g Bluetooth Yok PCMCIA ExpressCard / 54 slot RJ-45 1 adet RJ-11 1 adet USB 2.0 4 adet IEEE1394 1 adet Kızılötesi Yok VGA out 1 adet S-Video TV-out 1 adet DVI Port Yok Line-In 1 adet Line-Out 1 adet Pil Özellikleri Türü 6 cell Li-Ion Ömrü 2.8 saat Şarj Süresi 2.5 saat hızlı şarj- 3.5 saat çalışırken Pil garanti süresi 6 ay Ebat / Ağırlık Genişlik 344mm Yükselik 37/42mm Derinlik 246mm Ağırlık 2.6kg Yazılım Özellikleri İşletim Sistemi Freedos Giriş Arabirimleri Klavye 88 Tuşlu Türkçe Q klavye Mouse Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
Benim notebookum bu işte
Bence çok güzel bir bilgisayar. Önceki laptopum toshibanındı. Ucuz etin yahnisisydi kendisi
AcerAspire serisi gerçekten güzel laptoplar çıkartıyo. Daha yumuşak hatlar görülüyo laptoplarda, renkler yumuşak. Benim sorunum yok ama 2-3 kez çok fazla resim(3000 küsür) ve çok video çok müzik yüklediğimde pcim galiba çöktü. Vista Basic kullanıyodum pcmde.Tamir olduktan sonra Vista HomePremium olarak elime geldi.Oh ne iyi dedim ama korsan bi homepremium olduğunu öğrendim ve 2. format atıldı.Basic olsun dedim ama kafa yok heralde şimdi Vista Business kullanıyorum. Benim için uygun ama resim delisi olduğumdan oyunlarıda sevdiğimden böyle durumlar oluyo.
Ben de 4710 kullanıyorum ama farklı bir modeli Donanım Özellikleri Chip Seti : Intel 965PM Chipset İşlemci / Hızı : Core Duo T2450 2 GHz 1MB 533Mhz Ekran Özelliği : 14.1" / 1280x800 / WXGA Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon™ HD 2400 Sistem Belleği : 2048MB Sabit Disk Kapasitesi : 120GB 5400RPM 8MB Optik Sürücü : DVD Dual Yazıcı Klavye : TR/Q Kablosuz İletişim : Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN Bluetooth Özelliği : Yok USB (Adet) : 4 FireWire : Var S-Video (TV-Out) : Var 10/100 Ethernet : Var Pil Ömrü (Saat) : 3 Ağırlık : 2.6 Paket İçeriği : Notebook
Çok memnunum laptopumdan
@ salihemre : Hocam bnm elimdede senin makinenden aynısı var.Bana xp driverlarını nereden bulduğunu söylersen çok sevinirim.Arıyorum ancak bulamıyorum tam olarak hangisi olduğunu.Mesela wifi driverları ve ati ekran kartının 2 driverı var.Hangisi işime yarar bilemedim.Yardım lutfen
977 lira verdim çok memnunum
ilk çıktığı gün 1250 ytl werdim aldım memnunum ama performansı daha iyi olabilir biraz yawaş sanki... Vista kasıyor biraz ama xp ye dönülürse performansı artar...
işte benim 4710 'um Donanım Özellikleri Chip Seti : Intel 965PM Chipset İşlemci / Hızı : Core Duo T2450 2 GHz 2MB 533Mhz Ekran Özelliği : 14.1" / 1280x800 / WXGA Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon™ HD 2400 xt Sistem Belleği : 2048MB max 4096 Sabit Disk Kapasitesi : 120GB 5400RPM 8MB Optik Sürücü : DVD Dual Yazıcı Klavye : TR/Q Kablosuz İletişim : Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN Bluetooth Özelliği : Yok USB (Adet) : 4 FireWire : Var S-Video (TV-Out) : Var 10/100 Ethernet : Var Pil Ömrü (Saat) : 3 Ağırlık : 2.6 Paket İçeriği : Notebook BEN MEMNUNUM GÜZEL NOTEBOOK:))
Okuldan bir arkdasimda Bu laptopdan almıstı ve (bugun ogrendim) revovery yedegini almamis olan kiisiler bana kargo ile ulastirabilirse cok minnettar olurum :$ acaba 5920 laptopun yedegi olurmu onuda sormak istedim..
asrkadaşım bendede bu acer 4710 dan var bende 1 haftadır xp yüklemeye çalışıyom sana bir adrers verim acer kendi sitesi ne istiyorsan bulursun ama ben sadece wireless de takıldım xp de sorun yaşadım ister vista diver ları ister vista dirver ları ne istersen var ama sende wirelless sorunu çözersen sende bana dön...
Bende 4710g serisinin 2gb ram ve harici ati radeon HD2400xt ekran kartlı olanı var. Bence bu model diğerinden daha iyi ekran kartı güzel bayağı. Bilgisayar çok güzel bence, ilk başlarda o kadar hoşuma gitmemişti ama sonradan acayip alıştım. 14.1inch ekranı olması diğerlerine göre daha avantajlı hem yeterince büyük geniş ekran hem de taşıması kolay, küçük ve hafif. Dolby ses efektlerini desteklemesi harika oluyor. Mp3de winamp eq ayarlarıyla harika. Özellikle yüksek kaliteli oyunlarda dünyadan kopuyorum. NOT : Creative ep630 kulaklıklarla kullanıyorum. Almak isteyen arkadaşlara öneririm fiyatını çıkartan bi ürün. Aşırı yüklemede 70 derecede(işlemci 70, ramler 74 civarındaydı) yaklaşık 2 saat oyun oynadım. Hiçbir takılma olmadı. Oyun oynamak için değildir ama çok da güzel oynatır Ayarı kaçırmamak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme