Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Acer 4820TG (Arızalı) Satın Al 10 Temmuz 2021 14:38 1 1 Acer 4820TG (Arızalı) Ocak 2012'de aldığım Acer 4820TG 14" bilgisayarı satıyorum.Bilgisayar arızalı, bazen açılıyor bazen açılmıyor. Nedenini bilgisayarcı tam anlamadı, temassızlık gibi bir şey olduğunu söyledi.Harddisk yok.DVD yok. DVD'sini çıkarıp yerine harddisk kutusu takmıştım. RAM olarak 2 adet 4 GB HI-LEVEL takılı.Kozmetik olarak birkaç yerde kırık, çatlak, eziklik mevcut. Görebildiklerimi resimlemeye çalıştım.Orijinal bataryası bozulduğu için yan sanayi bir batarya almıştım diye hatırlıyorum. Acer'dan uyumlu bir model de almış olabilirim çok emin değilim o konuda.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Acer 4820TG (Arızalı) Intel Pentium E5200 + XIGMATEK kule fan TP-LINK TL-WA854RE 300 Mbps N Kablosuz Wall Plug 2 Adet DVD-RW Dahili Optik Yazıcı / Okuyucu