Pazar günü vatanda %25 indirim olduğunu görmüştüm geçerken bir uğrayayım dedim hep aklımda olan Acer 3820 tg modelini görürüm belki diye giriş yaptık vatanbilgisayara yeni bir ürün olduğunu söyledikleri Acer 4830TG modelini gördük açıkta yoktu 3830tg ile aynı kasa olduğunu söylediler neyse özellikleri filan hoşuma gitti indirimde varken attık bir imza aldık geldik
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2430M İşlemci Hızı 2.4 İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.2 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Sabit Disk Kapasitesi 640 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1 GB VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT 540M Ekran Boyu 14.1 inch Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr Ağırlık 2.1 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
3 gündür kullanıyorum ısınma düye birşeyle karşılaşmadım normal kullanımda ama oyun oynama işine geçince evet ısınıyor ama oyunu kapattığınız anda fanda duruyor ve elinizi ısınan noktaya götürdüğünüzde sıcaklığın kaybolduğunu görüyorsunuz içinde gelen home basic ne kadar tatmin ederbilemem ama en kısa sürede kaldıracağım kesin. pilini tam olarak test etme şansım olmadı ve ilk defa gördüğüm -bu serinin böyle olduğunu bilmiyordum- bütünleşik pil ilginç geldi okulda öğrencilere video film izlettim 220 dk kullandım ve daha iki saat olduğunu gösteriyordu tam sarjlı değildi. puanlara gelicek olursak
beyler bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen benim laptopda ekranda bazen pembe çizgiler çıkıyor ama nasıl çıkıyor açıklayım. modern warfare 2 de mesela ana menüde mouseun ortadaki tekerleğini döndürdüğümde pembe ince çizgiler çıkıyor ss alamadım ama sadece oyunda değil mesela web sayfasında mouse ile yukarı aşağı indirken bazen çizgiler beliriyor ama kısa süreli ben ekranı oynatınca düzeliyor. yada kendiliğinden geçiyor. sizce sorun ne olabilir. bilen yardımcı olursa sevinirim.
Hayırlı olsun gayet iyi bir tercih yapmışsınız.
"Taşınabilirlik,Performans,Pil ömrü,Uygun Fiyat"
Bu dördünü aynı anda bulunduran nadir laptoplardan.
quote:
Orijinalden alıntı: militantasx
beyler bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen benim laptopda ekranda bazen pembe çizgiler çıkıyor ama nasıl çıkıyor açıklayım. modern warfare 2 de mesela ana menüde mouseun ortadaki tekerleğini döndürdüğümde pembe ince çizgiler çıkıyor ss alamadım ama sadece oyunda değil mesela web sayfasında mouse ile yukarı aşağı indirken bazen çizgiler beliriyor ama kısa süreli ben ekranı oynatınca düzeliyor. yada kendiliğinden geçiyor. sizce sorun ne olabilir. bilen yardımcı olursa sevinirim.
valla umarım bir sıkıntı yoktur ben yaşamadım pes 11 kurulu - evde bu vardı :D- ama değişen birşey olursa haber veririm tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Hayırlı olsun gayet iyi bir tercih yapmışsınız.
"Taşınabilirlik,Performans,Pil ömrü,Uygun Fiyat"
Bu dördünü aynı anda bulunduran nadir laptoplardan.
teşekkür ederim çok düşündük araştırdık umarım doğru tercih yapmışımdır.
Benim 3830TG nin DVD-RW lisi ve 14 inch olanı ben kefilim
Bu acer bu tür modellerine neden bluetooth koymaz anlamıyorum ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Keşiş
Bu acer bu tür modellerine neden bluetooth koymaz anlamıyorum ki.
katılıyorum ilk bilgisayarımda acer di kasada düğmesi bile vardı ama bluetooth malesef :)
Dün bimeksten aldım 13 inchlik modeli. Bu fiyata gt540 i5 2430lu bu kadar küçük bir makina varmı merak ediyorum. Tek eksisi dvdsi olmayışı oda olmayıversin hdd denen bişey var. Ama garip bi durum var pili çıkaramıyoruz sanırım. Pilin üstü vidalı ve herhangi bir kilitte yok. Böyle bişey yaptıklarına göre pile prizle beraber çalıştırmak bir zarar vermiyor. Bu modellerde 8 saat dedikleri süreyi 10a çıkardıklarını iddaa ediyorlar şuan benim pilim 5 saattir açık ve 1 saatide var ilk şarjımdan olsa gerek düşük biraz ve kurcalarkende çok yordum aleti. Bikaç şarj sonra asıl süre belli olur heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: R-JeFF
Dün bimeksten aldım 13 inchlik modeli. Bu fiyata gt540 i5 2430lu bu kadar küçük bir makina varmı merak ediyorum. Tek eksisi dvdsi olmayışı oda olmayıversin hdd denen bişey var. Ama garip bi durum var pili çıkaramıyoruz sanırım. Pilin üstü vidalı ve herhangi bir kilitte yok. Böyle bişey yaptıklarına göre pile prizle beraber çalıştırmak bir zarar vermiyor. Bu modellerde 8 saat dedikleri süreyi 10a çıkardıklarını iddaa ediyorlar şuan benim pilim 5 saattir açık ve 1 saatide var ilk şarjımdan olsa gerek düşük biraz ve kurcalarkende çok yordum aleti. Bikaç şarj sonra asıl süre belli olur heralde.
ewt pil çıkmıyor malesef bende ilk denmelerde toplam 6 saat civarında gittiğini sanıyorum kapatıp açtım bir kaç kere video film ve optik sürücü kullanımı vardı
quote:
Orijinalden alıntı: firatilgazli
quote:
Orijinalden alıntı: R-JeFF
ewt pil çıkmıyor malesef bende ilk denmelerde toplam 6 saat civarında gittiğini sanıyorum kapatıp açtım bir kaç kere video film ve optik sürücü kullanımı vardı
Böyle birşey yaptıklarına göre bi bildikleri vardır heralde kitapçığında pil gücünün 4 sene boyunca %80nini korur yazıyordu. Ama sürekli şarjda durucak performansı etkilemiyormu yani? Bu gecede 3 te bıraktım pil ne kadar gidicek diye yaklaşık 9 saat gitti ama hiçbirşey yapmadım uyudum direkt.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme