acer 5014 için hala düşünenler soğuksu içsinler benim arkadaş istiyordu bana bir hafta önce söyledi kendisini uyardım bak kalmaz filan diye yok anama sorayım yok babama sorayım dedı sütkuzusu 2o yasına gelmış hala ailesinden geçiniyor zaten kıl bişey bugun geldi yanıma pcdepo.com un sitesinde kalmamış telefon açtık bitti dediler yeni parti 1 ay sonra gelicekmiş o da işlemci amd 3400 olarak benim arkadaşın suratı görecektiniz domatez gibi oldu
Hiç belli olmaz bu işler. Yarın bir gün yeni bir model getirirler, daha fazla özelliği daha düşük fiyata sunarlar, senin arkadaş belki 1.5 ay sonra hesapladığının %75'ine daha canavar bir makine alabilir.
Donanım Haber bunun gibi tonla örnekle dolu Şimdiden çok üzerine gitme bence aklın varsa..
quote:
Orjinalden alıntı: iasonion
Hiç belli olmaz bu işler. Yarın bir gün yeni bir model getirirler, daha fazla özelliği daha düşük fiyata sunarlar, senin arkadaş belki 1.5 ay sonra hesapladığının %75'ine daha canavar bir makine alabilir.
Donanım Haber bunun gibi tonla örnekle dolu Şimdiden çok üzerine gitme bence aklın varsa..
+1 bu işlerde acele eden kaybeder..
arkadaşının arkasından böyle konuşmak bence çok yanlış. yok süt kuzusuymuş ailesinin sırtından geçiniyormuş. Bende 20 yaşındayım. öğrenciyim. bende ailemin sırtından geçiniyorum mecburen. Ama alıcağım dizüstü için bir çok araştırma yapıyorum onuda yapması çok normal sonuçta alacağımız makina 2 2,5 milyar. İnsanlar bu parayı verirken ne zahmetler çekiyor.
Arkadaşa aynen katılıyorum............(Ailenin sırtından geçinmek ne demek?=sen kendi çocuklarına bakmıyacaksın galiba)
bende su an ıstanbul üniversitesi öğrencisiyim ama çalışıyorum ve kimseye yük olmuyorum benim kastestiğim para harcamadan önce kazanmasını bilmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: donanımcı34
bende su an ıstanbul üniversitesi öğrencisiyim ama çalışıyorum ve kimseye yük olmuyorum benim kastestiğim para harcamadan önce kazanmasını bilmek lazım
Ne alakası var? Ben de hem okudum hem çalıştım, öyle bitirdim üniversiteyi ama çalışmayanları küçümsemek kadar da bence saçma bir davranış yok. Herkes çalışmak ister, herkes kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmak ister, ama bugün ama yarın.. Gelgelelim burası Türkiye, senin şansın vardı belki daha okurken iş buldun, oysa piyasa iş arayan kalifiye eleman kaynıyor, kolay mı Türkiye'de iş bulmak, hele ki hem okumak hem de çalışmak!! Sen çalışıyorum diye böbürleniyorsan, hiç bir kıymeti yok. Sen dünyaya çalışarak mı geldin?
Yanlış yoldasın dostum.. Gün olur devran döner, çalışmasa da kendi bileceği iş..
quote:
Orjinalden alıntı: donanımcı34
bence herseyın bi zamanı var calısmanın da oyle mesela ben 20 yasındayım calısmıyorm ama babamdan aldıgım parayı carcur etmıyorum 2.ogretımden ing iktisata gecebıldım toefl aldım bunları calısarka yapabln varsakı burda 87 ortalamadan bahsedıyoruz bolum ıktısat o kısı gercekten dunyanın en akıllı ınsanlarından bırıdır tebrıkler sımdıden
valla ailesinin maddi durumu varsa tabiki yardım isticek.öğrencilik hayatım daha yeni bitti.bende hem ünv.hem iş yaptım.zor oluyo gerçekten.tabiki o çalışılarak kazanılan paranın tadı başka.ama herkes kendisinden sorumludur.şu anda hala kendim çalışıyorum kendim kazanıyorum.ama bir şey almak istediğimde (kendi paramla)ailemden onay alıyorum.bu saygı meselesidir.kimseyi yargılamayın.belki çocuklarımız da bize böyle davranacak.ha yeri gelmişten söylim 24 yaşındayım:)
Üstelik yanlış hatırlamıyorsam en son 1599'dan satıyorlardı, şimdi 10$ indirim olmuş İşlemci de babalar gibi 3700.. Demek ki anakuzusu, domates falan olmakla bilgisayar almanın bir alakası yokmuş
çalışmak iyidir ama çalışmayıp baba parası yemek daha iyidir
Üstelik yanlış hatırlamıyorsam en son 1599'dan satıyorlardı, şimdi 10$ indirim olmuş İşlemci de babalar gibi 3700.. Demek ki anakuzusu, domates falan olmakla bilgisayar almanın bir alakası yokmuş
1300 küsür dolarken nasıl fiyat arttı anlamadım dogrusu. Genelde zaman geçtikçe teknolojik ürünler ucuzlar. Bunun içinde altın mı vardır petrol mu vardır. Bişeye endeksli olmalı ki fiyat yükselsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme