Şimdi Ara

Acer 5600 laptop açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler, bende Acer marka 5600 model bir laptop var, 2 gün önce çalışırken birden bilgisayar baştan başladı ve tekrar windows açılmadı. İlk başta bir intel yazısı ve "press f2 to enter setup" seçeneği çıkıyor, ancak f2'ye bastığımda "please wait" diyor ama bir türlü setup ekranı açılmıyor. Hard diski çıkarıp başka bilgisayarda denedim, hard disk bozuk değil çalışıyor ve bilgilerimi yedekledim, laptopa başka hard disk taktım yine aynı ekran çıkıyor. Windows CD'si ile boot ederek başlatayım dedim cd'yi okumuyor yine o ekranda kalıyor, zannedersem donanımsal bir sorun, anakartın pilini sökmeyi denedim ama pili bulamadım derinlere bir yerlere saklamışlar. İşin içinden çıkamadım, yardımcı olabilir misiniz?

• bios a gir default ayarlara al kaydet çık... olmazsa birde safe ayarlara al dene... bios dan cdrom u seçtin herhalde xp cd sini denerken... ram leri sök 1 er 1er tak... pil açıkta olması lazım, pili sök birsüre bekle tak...kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımfad -- 4 Ocak 2009; 21:31:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.