Bildirim
ACER Laptop Açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adaptörünüze elektrik geliyorsa anakart arızası yapmış olma ihtimali yüksek -
pille de tepki vermiyorsa, anakart cortlamıştır. hdd veya ram bozulsa bile hata verene kadar açılır. -
hata çok büyük bir ihtimal ile power tuşunda olabilir aynı pc den bende de var ve aynı sorun başıma geldi, çalıştığım sektör haricinde elektronik işleri ile uğraşıyorum ve sorunun en son power tuşunda buldum açma butonunu değiştirip devre de kopuk olan bir yolu çektim şu an sorunsuz kullanıyorum... -
Laptop arızadan 6-7 saat sonra power tuşuna basmamla açıldı şimdi sorunsuz çalışıyor arızanın sebebi ne olabilir fikriniz var mı?
@bganotebook
@ApRaNaX.
@1alexdeğil -
Kardeş aynı sorun bende de vardı Acer Laptopta. Görüntü Çipi yanmış demişlerdi. ama bende 6-7 saat sonra da açılmıyordu. Power tuşu yanıyor 3 snye sonra kapanıyordu. Bilgisayar tepki vermiyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X