Şimdi Ara

ACER 5602

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • autocad , sap2000 , Xsteel, sat4cad , idestatik v.b. inşaat mühendiliği programlarını rahatça kullanabilceğim bir sistem genel özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim . . (Bütçe max : 2-2.5 milyar) . . . ACER 5602 almayı düşünüyorum ekran kartı konusunda tereddütlerim var . . .

• X1300 bu programların hepsini rahatlıkla çalıştırır. Benim imzamdaki laptop'ın 32MB'lık nvidia 5200 ekran kartıyla Autocad 2005 ve Photoshop CS'i rahatlıkla çalıştırabiliyorum
  • Model AS5602WMLi
    İşlemci Intel Core Duo T2300 1.66Ghz 667 Mhz FSB
    Memory 512MB DDR2 (1x512MB)
    Maximum Memory 2GB
    Sabit Disk 100GB (5400 RPM)
    .
    .

.

.
    .

kardeşler bu arada ram kaç mhz üzerinden çalışıy7or ve ram maksimum kaç gb ? Sabit disk (sata ? ide ?)
  • Ram'ler DDR2 533Mhz
    Ram'ler Max. 2GB
    Sabit Disk ile ilgili bilgi yazmamışlar ama yanılmıyorsam IDE

quote:

Orjinalden alıntı: engineer23

Model AS5602WMLi
    İşlemci Intel Core Duo T2300 1.66Ghz 667 Mhz FSB
    Memory 512MB DDR2 (1x512MB)
    Maximum Memory 2GB
    Sabit Disk 100GB (5400 RPM)
    .
    .

.

.
    .

kardeşler bu arada ram kaç mhz üzerinden çalışıy7or ve ram maksimum kaç gb ? Sabit disk (sata ? ide ?)
  • acer ve dell için yetkili servis olayı nasıl ? nerelerde var ? ve ölü piksel garantisi veriliyor mu ?
  • 5602 nin hdd si sata gördüm bi kaç yerde. ben öyle biliyorum. hatta bu aralar şirkete almayı düşünüyoruz bizde bakalım yorumlaa bakıyorum
  • Acer'ın Türkiye distribütörleri Kont ve Infronic servis konusunda çok iyiler. Ancak aldığın yere hangi firma tarafından ithal edildiğini sor önemli! ölü Pixel olayıda kolay alırken çok dikkatli kontrol edeceksin. Ölü pixel garantisi birazda makinayı alacağın firmayada bağlı

quote:

acer ve dell için yetkili servis olayı nasıl ? nerelerde var ? ve ölü piksel garantisi veriliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 6 Haziran 2006; 23:36:09 >
  • ölü piksel konusunda hangi firmalar garantili veriyor ? peki bu ölü piksel olayında nasıl olur ? bu aralar dell6400 veya acer 5602 düşünüyoruz o yüzden baya bir incelemeye aldım .. şimdiden teşekkürler...
  • LCD monitörleri mükemmel bir şekilde sıfır hata ile üretilmiyor. Üretilirken bir takım ufak hatalarla birlikte gelebiliyorlar ve hatalar büyük olmadığı sürece bu monitörler piyasaya veriliyor. LCD monitörlernin görüntüsü oluşturan milyonlarca transitörden bir tanesinin bozuk olması, "ölü piksel" olarak tabir ettiğimiz, sürekli karanlık veya sürekli beyaz duran piksel(ler)i oluşturabiliyor. Bu ölü piksellerin sayısı fazla olursa, rahatsız edici olur.

Her firma, high-end ve pahalı ürünleri haricindeki ürünlerini ciddi anlamda teste sokmaz ve piyasaya monitörün belirli noktalarında ölü pikseli olan ürünleri de verebilirler. Belirli sayıdan sonraki ölü piksele sahip olan monitörler garanti kapsamına alınıyor fakat, bu garanti sistemi üreticiden üreticiye değişiyor. Genel olarak izlenen politika, ölü piksellerin monitörün neresinde, kaç mm^2 alan içerisinde olduğu ve aydınlık/karanlık ölü piksel olup olmamasına göre değişiyor.

k: Endem

quote:

ölü piksel konusunda hangi firmalar garantili veriyor ? peki bu ölü piksel olayında nasıl olur ? bu aralar dell6400 veya acer 5602 düşünüyoruz o yüzden baya bir incelemeye aldım .. şimdiden teşekkürler...

• yaa izmirde acer servisi var mı ve en uygun fiyata nerelerden alınabilir? yardımcı olurmusunuz bu ürün kafamdaki asusu falan sildide ciddi anlamda düşünmeye başladım
  • Alacağın makina 1 Gb ram ister önce onu söyliyim. Ekran kartıda yapacağın işlere bağlı. 10 katlı apartmanı tüm detaylarıyla X700, X1600, 6600, 6800 veya Nvidia'nın 7000 serisinde dizüstülerde kullanılan iyi bir versiyonu lazım. İşlemcide tercihen 64 Bit Turion veya 32 Centrino olabilir. Tasarım konusunda DUO, Turion'u geçer gibi (çift çekirdek nede olsa, 3 boyutlu şekli çevirirken Duo avantaj sağlar). 15.4' standart zaten. Acer'ın yeni modellerine (bilgisayar degilerinde reklamları olan) bir bak, işini rahat görürler.

Ama ak_onair ın dediği gibi bazı işleri 1000 Mhz masaüstü işlemcili ve 16 Mb ekran kartlı dizüstülerlede yapabilirsin (Örn= Enişte inşaatçı). Ama performans ve detaylar girdikçe donanım istiyor.

CATİA programı çok detaylanınca 1 GB EKRAN KARTI (NVİDİA QUADRO FX) istiyor örneğin......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.