Şimdi Ara

Dell Vostro 5468 vs Dell Inspiron 7567

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tamamen oyun ve programlama için alıyorum oyunları düşük ayarlarda oynamaya razıyım araştırmalar sonucu seçeneğimi bu 2 laptopa kadar düşürdüm bilen kullanan veya tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim.

Dell Vostro 5468 : i5 7200U - 8 GB ram - 256 GB ssd - gtx 940mx 4 GB - 14" hd ekran
    Ekstra boş slotu mevcut hdd veya bir ssd daha takılabilir.

Herkes ekranın full HD olmamasının tek eksik olduğunu söylemiş sizin düşünceleriniz neler?

Dell Inspiron 7567 : i5 7300HQ - 8 GB ram - 1 TB hdd - gtx 1050 4 GB - 15.6" full hd ekran

Tabi ki ikinci ürün çok daha iyi ama aradaki 500 lira fiyat farkına değer mi sizce ve 7567 de SSD slotu falan var mı biliyormusunuz sonradan takabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok yanlış bi kıyaslama hocam

Birisi 15 inç full klavye takımlı 2,5 kilo oyuncu bilgisayarı diğeri 14 inç numpadsiz 1,5 kilo mobilitesi yüksek iş bilgisayarı.

Biri hq işlemci diğeri u işlemci. Vostronun pil ömrü uzun 7567 nin kısa.

Performans mı taşınabilirlik mi buna sen karar vereceksin

• Taşınabilir olmasına gerek yok her türlü sırt çantası kullanıcam zaten o zaman 7567 almak daha mantıklı diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

Çok yanlış bi kıyaslama hocam

Birisi 15 inç full klavye takımlı 2,5 kilo oyuncu bilgisayarı diğeri 14 inç numpadsiz 1,5 kilo mobilitesi yüksek iş bilgisayarı.

Biri hq işlemci diğeri u işlemci. Vostronun pil ömrü uzun 7567 nin kısa.

Performans mı taşınabilirlik mi buna sen karar vereceksin

Hocam 7567 de 10 saate kadar internet-ofis işlerine dayanabilen batarya mevcut.
  • Leonardo Ryzov kullanıcısına yanıt
    Bu dellin söylediği bişey kullanıcı yorumlarında 10 saat dayanabileni görmedim henüz , gerçekten öyleyse bilmek isterim

• simsekmakkuin kullanıcısına yanıt
    Hocam Dell 3-4 yıl bizi rahat götürür mü ? Oyun oynayacağım özellikle NFS ve COD gibi ama çoğunla Visual Studio , Dev C++ gibi yazılım programları kullanmayı düşünüyorum. Sizce 3-4 yıl içinde i5 çekilmez hale gelir mi?
  • frkyzn F kullanıcısına yanıt
    Ben 6 yıllık dell kullanıcısıyım, 2.nesil i5 var oyun oynarken sinirlendiğim için her tarafını kırmama rağmen halen iyi durumda . Kaç yıl önceki pentium atom işlemciler halen kullanılıyor, 7.nesil i5 hayli hayli kullanılır. Ekran kartı zaten çok rahat gider , cod nfs gibi oyunları 960m dahi orta iyi ayarlarda oynatır ki 1050 karttan bahsediyoruz hiç sıkıntı yok. Ama yazılımla uğraşıyosan bence daha hafif kompakt cihazlara bakmalısın. Eğer bilgisayarı yanımda çok taşımam diyorsan başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masquevenise kullanıcısına yanıt
    Sırt çantasıyla taşımakla taşınabilirlik bitseydi vostro ile daha rahat hareket edilir her türlü ama çok çok önemli değil. Taşırım çekerim diyorsanız alıncak cihaz kesinlikle. Şöyle de bi olay var , kompakt makinelerde daha fazla developer havasına giriyorsunuz. Psikolojik bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekmakkuin -- 23 Eylül 2017; 23:57:11 >
    Hocam yani şuan sadece uzun süreli performansına odaklandım . Hafif kompakt olması hiç girmedi kriterlerimin arasına . Ayrıca hocam aleti çok fazla yanımda taşımayı düşünmüyorum . Sadece daha önce oyun tecrübem çok olmadı onun için baya tecrübesizim bu konularda.
    o zaman 7567 fiyat/performans açısından çok iyi olur sizin için. Kasası piyasadaki en sağlam kasalardan zaten. Uzun süreli performans için bu fiyata alıncak en iyi cihaz
    Çok sağolun hocam .Eğer bir sıkıntı ya da son anda bir karar değişikliği çıkmassa pazartesi almayı düşünüyorum bu cihazı :)
  • Bende en kısa zamanda ilk indirimden kapacağım bir tane 7567

Hocam ebrardan alcaktım yalnız bitmiş orada . Alternatif olarak nereyi önerirsiniz. Yarın almam lazım cihazı.
    sinerjide vardır
    Hocam sinerjiyi ilk defa duyuyorum .. Rahatlıkla alışveriş yapabilir miyim?
  • Her türlü fiyat farkına değer, zira benim için u serileri makyajlı core 2 duo gibi geliyor :(
    Forumdan baya alan oldu ebrarla aynı kefededir alabilirsiniz

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Ne alaka olaya sadece oyun yönünden bakmayın. Hq daha güçlü daha çok çekirdeği var diye alınması gereken işlemci mi oluyor ? Tamamen ihtiyaç farkı

Ebrarla aynı kategoriye koyabiliriz , ikisinin de dükkanları üsküdarda, forumda da çok kişi alışverş yaptı güvenebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

Ne alaka olaya sadece oyun yönünden bakmayın. Hq daha güçlü daha çok çekirdeği var diye alınması gereken işlemci mi oluyor ? Tamamen ihtiyaç farkı

Ne alaka mı?

Sadece oyun yönünden mi?

Benim oyunla çok işim olmuyor, neden az bir farkla daha güçlü olanı almayayım ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.