Her ikisi de Intel Core 2 Duo T5600 1.83 GHz ve 1024 MB rame sahip, acerın ekran kartı: Geforce GO7300 (256 MB ama 128, gerisi turbocache) dell'in : Ati Radeon X1400 (256 MB turbo cache mi bilmiyorum) acerda webcam var dell de yok. Dell 100$ daha pahalı ama DIGIMAX S500 DIJITAL FOTOĞRAF MAKİNESİ hediyeli. Dell'in bazı modellerinin pilleri toplatılmış, acer için ise eski kaliteli acer değil diyorlar. Tavsiyeniz lütfen......
kesinlikle dell derim arada 100 dolardan fazla edecek kalite farkı var . ekran kartları arasında da çok fark var . ben 7300 lü eski notebookumla most wandeti bile tam detay çalıştıramazken x1400 lü dell e sahip olan arkadaşım yüksek detayda oblivion oynuyordu . kesinlikle ısınma sorunu da olmaz delllerde . ayrıca dellin hiçbir core 2 duo modelinde pil toplama sorunu yok için rahat olsun . ancak eğer bütçeni biraz zorlarsan core 2 duo 2.0 işlemcili olanı almanı öneririm arada çok fark var .
dell
teşekkürler, tercihim %70 dell 6400 cs-11 olacak. Bir de dellin tr11 serisi var. Bu 2ghz ve 4 mb cachli. Diğer özellikler aynı. http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25287 ama arada 200$ fark var. 2mb cache ile 4 mb cache arasındaki fark 200$ ödemeye değer mi? Bu cache farlı nerde karşıma çıkar aynı anda birden çok işlem yapınca mı? Dell'lerde pil süresi ne kadardır peki?
acer kesınlıkle acer derım dell alma acer all bak distbiritor de arkadasım var bu son urunlerı kalıtelı pıyasaya surerek pazar payını ıkıye katlamayı hedeflıyorlar ben wlmi 5635 alıcam kacırma