Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ACİL DELL İNSPİRON 5110 İ7 İŞLEMCİ Satın Al 2 Ekim 2018 11:10 1 1 ACİL DELL İNSPİRON 5110 İ7 İŞLEMCİ Arkadaşlar selamlar.Acil nakit ihtiyacımdan dolayı içerisine SSD taktığım ve günlük kullanımda ideal performans aldığım dizüstümü satıyorum.Şu anda ikinci el fiyatları 1250 civarlarında seyrediyor ben hem kullanımdan hemde arka değiştirilebilir siyah kapağım tam oturmadığından dolayı bu maliyetleri kısıp 750TL gibi bir fiyatla ürünü teslim edeceğim.Yalova'da ikamet ediyorum fakat İstanbul civarında da elden teslimat sağlayabilirim.Akşama ürün fotoğraflarını paylaşacağım.Ürün Özellikleri8GB RAMNvidia GT525M 1GB Ekran Kartıi7-2670QM İşlemci60GB SSDSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova, Altınova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ACIL] Apple Ipad 9.Nesil + Apple Pencil 1.Nesil + Logitech Combo Touch iPhone 12 64 GB RED Special Edition + Spigen Liquid Armor & Camera YALOVA'NIN EN TEMIZ YEPYENİ APPLE PENCIL'I ! (1.NESIL) [SATILDI] Bluetooth Adaptör TP-Link 4.0 UB400 Mini USB