Şimdi Ara

acer 5739 KLUBU HAYIRLI OLSUN DUZENLEMELERİ BAYRAMDA YAPICAM (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
4
Favori
61.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran kartının iyi olması benide cezbetti . Fakat İşlemcisi hakkında pek iyi olmadığı söyleniyor. Siz ne düşünüyorsunuz? :)
  • kardesci işlemciler parana goredir t6600 alirsan normal ama gidipte t9600 alirsann deli gibi makine sen paradan hbr ver
  • arakadaşlar bu akşam geliyor bilgisayarm
    birşey soracağım bilgisayar ilk geldiğinde bataryasını şokladınız mı.
    açmadan kaç saat şarjda tuttunuz , yada gerekli birşey mi bu.
  • Ben 5739G - 744G32Mn modelini almayı düşünüyorum ve bu modelde de İntel Core 2Duo P7450 (2.13 Ghz )var. Sizce nasıl bir işlemci?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 2 Aralık 2009; 20:31:30 >
  • video izlerken donma probleminden bahseden arkadaş olmuş. Daha önce bende yazdım bu sorunla ilgili ama kimse cevap vermedi. biosundan ekran kartına kadar herşeyi güncellemiştim fakat video izlerken bilgisayarkilitleniyordu. ancak power tuşuna basarak çıkma imkanım oluyordu. servise verdim yaptık dediler aldım aynı sorun devam ediyordu. Bir daha verdim sorun donanımsal çıktı. Yeni aldığım bilgisayarın anakartı ve ekran kartı arızalı çıktı. Bir daha acer mı tövbe.Birçok arkadaşın yaşadığı ses sorununu bile çözememişler daha. Yedek parçalar yurt dışından geliyormuş o yüzden uzun sürüyormuş. Elim kırılsaydıda almasaydım. 2. taksidinin ödedim ama hala bilgisayarı doğru düzgün kullanamadım.
  • bazilari direk sarza koy 16 saat sonra kullan diyo bazilari yarim olan sarzi bitir oyle sarza koy dior.. .

hevesli olarak bilgisayarı acmak istersen ya yarim sarzla ac sarzi bitir birdaha koy
    yada elektrkle calistir sizin orda sebeke gitmiyorsa bu tercihimdir..
    sonra 16 saat sarza koy aslinda gerekli olmadiğini soyluyorlar ama sen yine koy:) bir iki defa doldur boşalt yap şarzı.. . .
  • tartıştık sonunda bunların hurafe olduğunda karar kıldık hemen açtık. full doldurdum şimdi boşaltıyorum

yanlız şimdi bu fan sorunu herkesde var mı benim fan sessiz ama derinden çalışıyor.daha oyun moyun açmadım kastırmadım makineyi yani.
    birde siz acerınızı içinde bulunan program ile kayıt ettirdiniz mi.
  • Bugun alıyorum bende ay bu acer 9600 lü yü yada asusn61 280bd yi hangisini alsam kafam acayip kurcalanıyo
  • ben 2 gündür kulanıyorum ancak kablodan internete giremedim.bir bozukluk olmasından korkuyorum.sorun arattırıyorum sorunda bulamıyor.
    Kütüphanenin wirelesinden çok güzel giriyorum ama.
    fan sorunu ya da diğer sorunlar görülmedi daha .hoparlörden pıt seside gelmiyor ama sanki home theater bazen alttan boğul boğul borazan sesi çıkarıyor.
  • YARDIMMMM ??
    acer 5739g t6600 1 gb gt240m ekran kartlı olan modelinde gta 4 oyununu oynarken, en düşük ayarlara getirmeme rağmen donma yapıyor .. deneyen arakadaşlarda da aynı mı acaba ??

modern walfare 2, batman asylum gibi oyunları gayet ii oynatıyor. (işletim sistemi win 7)
  • bende bugun aldım t6600 işlemcili gt240m ekran kartı olan modelinden. şu anda şarjını yiyorum bitsin diye yaklasık 3 saat oldu ve hala 1 saat 4 dk batarya suresi gorunuyo. aldıgım gibi aklıma gelen herseyi denedim ozellikle burada okudugum yorumlarda yazan şikayetleri. seste cıt sesi yada herhangi bi bozuklukla karsılasmadım. wireless ve kabloyla internete baglandım sorun yasamadım. bluetooth ilk basta sorun cıkardı ama sonra kendi kendine düzeldi. fan sürekli çalışıyor ama cok sessiz. beni zerre kadar rahatsız etmedi. kısacası 3 saate yakın kullanımda beni cok memnun etti. yanlız bişi sormak istiyorum. aldıgım yerde w7 kuruldu. kuruldugu gibi sistem yedegini kendisi alıyor mu yoksa ben bunun bi işlem yapmalımıyım. recovery kısmını bulamadım da:( teşekkürler şimdiden yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

bende bugun aldım t6600 işlemcili gt240m ekran kartı olan modelinden. şu anda şarjını yiyorum bitsin diye yaklasık 3 saat oldu ve hala 1 saat 4 dk batarya suresi gorunuyo. aldıgım gibi aklıma gelen herseyi denedim ozellikle burada okudugum yorumlarda yazan şikayetleri. seste cıt sesi yada herhangi bi bozuklukla karsılasmadım. wireless ve kabloyla internete baglandım sorun yasamadım. bluetooth ilk basta sorun cıkardı ama sonra kendi kendine düzeldi. fan sürekli çalışıyor ama cok sessiz. beni zerre kadar rahatsız etmedi. kısacası 3 saate yakın kullanımda beni cok memnun etti. yanlız bişi sormak istiyorum. aldıgım yerde w7 kuruldu. kuruldugu gibi sistem yedegini kendisi alıyor mu yoksa ben bunun bi işlem yapmalımıyım. recovery kısmını bulamadım da:( teşekkürler şimdiden yardımlarınız için

wardak hayırlı olsun. recovery yazdırmak icin 3 boş dvd lazım. başlat prgramlar acer içerisnde recovery bölümü var. ordan yazdırabilirsin.
    karşlaştığım 2 sorun var : laptopu ses sistemine bağladığım zmn değişik bir ses cıkıyor ,sanki harddisk calışırken çıkan ses gibi.cok kısık,sadece sesin sonunu açıp dikkatli dinlediğinde duyabiliyorsun 2. olarak dokunmatik medya tuşları bnde çalışmıyor,çalıştıramadım da .. sende de aynı problemler var mı merak ettim hepsi mi öyle acaba ..

• Hunter_01 gta4 direk konsoldan pc ye uyarlandığı için inanılmaz pc özellikleri isteyen bir oyun.Senin makinenin herhangi bir sorunundan dolayı kötü oynatmıyor yani...
    Crysis ve yeni dönem oyunları senin pc nin yeteneklerini sana gösteren oyunlardır.

Hafta sonu yada önümüzdeki hafta teknosadan p7450 işlemcili olanı alıyorum.Umarım şu ses sorunu filan olmaz
  • ARAGORN ARKADAŞIM youtubede acerin bir düşük modeli (t6500 ,1 gb gt240m) gta 4 ü düşük ayarlarda donmadan oynattığını izledim, o yüzden bnm laptopda sorun mu var die düşündüm..
    ses sorununa gelince ,ilk aldığımda bnde de pıt pıt sesleri geliyordu. en son çıkan ekrankartı driverini yükledikten sonra düzeldi.
  • arkadaşlar merhaba 8700 işlemcili modeli kullanıyorum..Wireless kartının problemli oldugunu düşünyorum hatırladığım kadarıyla birkaç arkadaşta daha wireless bozuk çıkmıştı bu arkadaşlar yaşadıkları problemi yazabilirlermi pm den de olabilir..

mesela torrentten bişeyler çekerken internet bağlantısı yok diyor ve biraz zaman geçtikten sonra tekrar bağlanıyor.. Böyle problem yaşayan varmı??
  • kardes benimkinin wirelesi bariz belliydi bozuk olduğu ama normal bi bağlantı aliosan ve arada kesiliyosa başka yerdede dene sonucta modemden olabilir.. bizdeki durum şuydu

yan odadan goruyor fakat bağlanmıyor balkondan ise hic bağlanmıyor yani sinyal az geldiğinden bariz belliydi wireless bozuk olduğu sende sanirim oyle bi bozukluk soz konusu deil...... kopmalar modem kaynaklida olabilir bi cafeye otur bi gir bakalim internete birde oyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_01

ARAGORN ARKADAŞIM youtubede acerin bir düşük modeli (t6500 ,1 gb gt240m) gta 4 ü düşük ayarlarda donmadan oynattığını izledim, o yüzden bnm laptopda sorun mu var die düşündüm..
    ses sorununa gelince ,ilk aldığımda bnde de pıt pıt sesleri geliyordu. en son çıkan ekrankartı driverini yükledikten sonra düzeldi.

Dostum GTA 4 için en son çıkan yamaları yüklersen sorun düzeliyor, bende denedim, şuan yüksek detayda oynanıyor rahatça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkgames -- 5 Aralık 2009; 9:00:13 >
  • bende 2.8 işlemcili olan model den war bugün internette gezerken birden kapandı bilgisayar daha sonra açmaya calıstım acılmadı adoptörü bilgisayardan cekince yesil ısıgı yanıo baglaynca geri gdyo pilsiz de calıstrmayı denedgmde adaptörün ısıgı gdyo bilgisayara bağlayınca, pili cıkarıp taktım olmadı sanki artık elektrik gelmio gbi ısıgı flanda yanmıo power düğmesinin fişteyken ne olmus olablr servise mi göndereym? kendi yapabileceğim brsey warmı
  • Arkadaşlar teknosa da ki bu 100 ytl lik çeki nasıl alıyoruz internetten alımda mı veriyolar yoksa şubelerdende alınabiliyor mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkgames

quote:

Orijinalden alıntı: hunter_01

ARAGORN ARKADAŞIM youtubede acerin bir düşük modeli (t6500 ,1 gb gt240m) gta 4 ü düşük ayarlarda donmadan oynattığını izledim, o yüzden bnm laptopda sorun mu var die düşündüm..

Dostum GTA 4 için en son çıkan yamaları yüklersen sorun düzeliyor, bende denedim, şuan yüksek detayda oynanıyor rahatça

teşekkürler , yamayı yükledim sorunsuz oynayabiliyorum.. ama save yapamıyorum oyunda, product key istiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirm ??

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.