Şimdi Ara

acer 5739 KLUBU HAYIRLI OLSUN DUZENLEMELERİ BAYRAMDA YAPICAM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
4
Favori
61.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bende 5739g p7450 işlemci 2.13 ghz - ddr3 bellekli modelini aldım. daha öncede acer 5520g kullandım memnunduum 1,5 sene sonra yani bir ay önce servise verdim 30 iş günü doldu teknosa cek verdi bana tesadüfen 5739g indirimdeydi hemen aldım en büyük sebeğlerinden birisi ekranı parlak olmasıydı ama bence 5739g led eydkran olmasına ragmen görüntü kaybı cok fazla ama 5520g ekranı süperdi onun dısında 5739g performans olarak süper tabiki calıştırmadıgı oyun yok su an ısınma sorunuda yok 720p blueray mkv lerde cpu %35 i gecmiyor. 5520g deki işlemcim amd türıon tl-60 2.0 ghz idi ve aynı çözünürlükteki videolarda cpu 60-70 leri vuruyordu. ben bir sinema tutkunuyum ve acer pc de sinema izlemek cok zevkli. ama 5739g de sinema izlerken aydınlık ve karanlık sahnelerde filmler de laptop ekranını dikeye getirmeme ragmen görüntü kaybı fazla naasıl led ekran bu anlamadım. bence tek kusuru bu 5739g nin. birde benim erocvery imajı ingilizce cıktı. pc yi kurarken türkçe secenekleri secmeme ragmen hersey ingilizce oldu ve 5739g de ingilizce imajı sorunu fazla teşhirdeki üründe türkçeydi ordan erocvery yaptım türkçey cevirdim teşhir modelinden erocvery oluşturdum nasıl mantık ama:))

sizinde erocvery oluşturmadıysanız satın aldıgınız yere rica edin teşhir üründen disk oluşturun aynı model olması şart.
    acer bu defa ekranda hayal kırıklı yarattı bende ama bu yüzden vazgecilmez tabi sinema izlerken nvıdya video ayalarından aydınlık ayarını 65 getiriyorum.
    bu foruma cok tesekkürler harddiski bölmemede cok yardımcı oldunuz harikasınız arkadaslar birbirimize yardımcı olmamız süper.

• şunu eklemeyi unuttum eger aldıgınız üründe bir problem varsa yazılımsal olarak ve küçük herhangi bir problem bunun için gönderilmez kim beklicek derseniz hemen gönderin çünkü acer servisi yetiştiremiyor 30 iş günü gecme ihtimali cok yüksek bu aralar zira ben öyle aldım ve 2 gün sonra yeni aldıgım 5739g model acer pc min tuşu cıktı bişey olur korkusuyla servise göndermek istedim tuş parçalarını sakladım. teknosa asist bölümündeki bayan servise göndermemek için elinden geleni yaptı cünkü acer leri yetiştiremiyorlar cok satıyor ve teknosa cok iade yaptı bu aralar her magaza aynı servise gönderir. ordaki bi eleman tuşu taktı bende göndermedim ama önceki 5520 g planım tuttu ve kazandım :D eger aksam saatlerinde gönderirseniz 1 gün kazanırsınız :D bende söylemesi
  • Arkadaşlar yeni konu açmış bulunmaktayım isterseniz oradan temiz bir başlangıç yapabiliriz.. Konu daha derli toplu olur hem.. Paylaşımları oradan yapabiliriz.. Konunun linki imzamda var ama buraya da koyuyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_36086572/tm.htm
  • Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar yeni konu açmış bulunmaktayım isterseniz oradan temiz bir başlangıç yapabiliriz.. Konu daha derli toplu olur hem.. Paylaşımları oradan yapabiliriz.. Konunun linki imzamda var ama buraya da koyuyorum..

dostum mutu 07 eline sağlık...
  • mrb arkadaşlar.geçen hafta acer as5739g aldım.çok iyi bir bilgisayar.hiç bir sorun yok. bluetooth u kullanamamamdan başka. telefonu tanıyor ama gönderme yapamıyorum.yazılım bulunamadı diye hata veriyor. bluetooth yazılımını nerden bulabilirim? acerın sitesinde win7 home premium 64 bit için bluetooth yazılımı yok. benim pc 5739g ama sadece 5739 da bluetooth var onu yüklesem olur mu acaba?yardımcı olursanız çook sevinirim.
  • arkadaslar klup olarak ugrasamadiğim icin uzgunum..kpss calisan biriyim pek yuruttemiorum... emegi gecen herkeze tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

quote:

Orijinalden alıntı: bortechine_1903

ARKADAŞLAR BENİM SORUNUMA YARDIMCI OLMIYACAKMISINIZ.. :( :( :( :( :( :( :(

ARKADAŞLAR SİZDEN ÇOK ÖNEMLİ BİR RİCAM VAR.KLÜP OLARAK BANA YARDIM EDECEĞİNİZİ UMUT EDİYORUM.
    BENDE ACER 5739G-964G32MN YANİ T9600 İŞLEMCİLİ OLAN MODELDEN VAR.ÇOK BÜYÜK BİR HATA YAPTIM VE RECOVERY DVD.LERİNİ YAPMADAN BIOS GÜNCELLEMESİ YAPTIM VE ŞUAN CİHAZ SAPITTI KULLANAMIYORUM.
    T9600 İŞLEMCİLİ CİHAZI OLAN BİR KLÜP ÜYEMİZDEN MASRAFLARINI KARŞILIYARAK RECOVERY DVD.LERİNİ İSTİYORUM.BANA BU KONUDA YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞIM ÖZELDEN MESAJ YAZARSA ADRESİMİ VEREBİLİRİM.YADA İSTANBULDAYSA GELİP ALABİLİRİM KENDİSİNDEN LÜTFEN YARDIM..

Üstad benzer bir sorunu arkadaş'ta yaşamıştı, acer'larda alt+f10 yaptığınız zaman açılışta direk recovery moda geçer, yani illada recovery dvd oluşturmanıza gerek yok.

Gelelim sizin sorununuza, arkadaşta aynı sizin gibi tutmuş BIOS güncellemesi yapmıştı fakat recovery yapmasına rağmen sorunu çözülmemişti, Windows bir türlü boot etmiyordu, sanırım servise vermişti hatırladığım kadarı ile.

Bu sebepten dolayı yukarılarda da belirtmiştim, ciddi bir probleminiz yoksa BIOS update yapmayın. Veya illada yapacaksanız eski BIOS'unuzu biryerlere kayıt edip nasıl geri döndüreceğinizi öğrenin, bu laptoplar BIOS konusunda çok kıldır.

aynı zamanda BİOS update yaparken anakartınızın gitme ihtimalni unutmayın..

• Mutu ınceleme yazın ıcın cok cok tesekkur ederım oncelıkle. Gercekten cok faydalı oldu emegıne saglık. Ozellıkle su fan sesı benı asırı delırtıyordu, sımdı ıse kayboldu. Artık yenı bır guncellemeye kadar bunu kullanıcam. Laptop gercekten cok guzel, herkese tavsıye ederım. Tekrardan emegın ıcın tesekkur ederım.
  • ARKADAŞLAR EKRAN KARTINI 195.55 BETA SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM AMA SES SORUNUM DEVAM EDİYO.
    WİNDOWS 7 32 BİT NVİDİA GT130 M EKRAN KARTININ SES SORUNUNU GİDERECEK BAŞKA Bİ SÜRÜMÜNÜ BURAYA EKLERSENİZ ÇOK İYİ OLUR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • Ya hani düzelmişti bu ses sorunu????

Nvidia yeni bir sürücü çıkarmış galiba.

195,62
    http://us.download.nvidia.com/Windows/195.62/195.62_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql.exe
    acaba bunla düzelir mi sorun?

Düzelmiyorsa aşağıdaki linkteki laptopa yönelmek üzereyim zaman azaldı karar için 1 haftaya alıcam ne olucak bu ses sorunu?

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r522-js02tr-r522-core2duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-1024mb-hd4650--15.6-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=41084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 1 Aralık 2009; 11:08:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

Ya hani düzelmişti bu ses sorunu????

Nvidia yeni bir sürücü çıkarmış galiba.

195,62
    http://us.download.nvidia.com/Windows/195.62/195.62_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql.exe
    acaba bunla düzelir mi sorun?

Düzelmiyorsa aşağıdaki linkteki laptopa yönelmek üzereyim zaman azaldı karar için 1 haftaya alıcam ne olucak bu ses sorunu?

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r522-js02tr-r522-core2duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-1024mb-hd4650--15.6-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=41084

bu link 64 bit için.bende ki windows 7 32 bit

• Bende haftasonuna Acer Aspire 5739G-744G32Mn modelini almayı düşünüyorum.
     acer 5739 KLUBU HAYIRLI OLSUN DUZENLEMELERİ BAYRAMDA YAPICAM

Oyun performansı hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? :)
    Gta 4, Crysis, Cod Modern Warfare2 vb..
  • kardes piyasada bu makineden daha iy ioyun oynatcak makine bulamazsan gt240 serisi cok iyi seridiri.. oyun iicn aliosan gozu kapali al...
  • Arkadaşlar ben de bugün itibariyle Acer Aspire 5739 almış bulunmaktayım.

Intel Core 2 Duo Processor P7450 (2.13 GHz., 1066 MHz, 3 MB)
    NVIDIA GeForce GT 240M 1 GB Paylaşımsız
    15.6" HD LED LCD
    4 GB Memory (DDR 3)
    320 GB HDD
    DVD-Super Multi DL Drive
    Acer Nplify 802.11a/b/g/Draft-N
    6-cell Li-ion Battery

Teknosa'dan 1538 liraya aldım. Hiç fiyat araştırması yapmadım, pahalı mı değil mi bilemiyorum. Axess karta da 3 ay taksit erteleme fırsatı vardı.

Henüz tam anlamıyla test etmiş değilim ama ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle henüz oyun performansını denemediğimi söyleyeyim. Ama ne film izlerken, ne de herhangi bir işlem yaparken ne ısınma, ne fan sesi vs. hiçbir sıkıntı söz konusu değil. Klavyesi oldukça kullanışlı ve şık. Multimedia tuşları da gayet kullanışlı. Ekran çok güzel, parlak ve hiçbir görüntü problemi olmadı. En ince detayları bile gayet net görebiliyorsunuz. Sesi gayet net, bazı arkadaşların bahsettiği gibi kafa patlatmıyor. Ayrıca çat çut tarzı seslerle de karşılaşmadım. Tasarımı gayet şık. Kamera görüntüsü harika. Windows 7 Home Premium kurulu olarak aldım, geçiş sıkıntısı da yok. Ama bazı arkadaşların dediği gibi, dış yüzeyi şık ve lacivert renkli olmasına rağmen çizilme riski yüksek. Ya çok iyi korumak zorundasınız yada sticker kullanmalısınız. Şunu da belirteyim ki, bir arkadaşımız cd yazarken abartılı derecede sesler duyduğunu söylemiş. Buna katılmıyorum. Birkaç tane cd yazdım ve gayet sessiz çalışıyor. Zaten makine genel olarak sessiz çalışmakta.

Daha önce de belirttiğim gibi, henüz tam anlamıyla test edebilmiş değilim. Ancak şunu söyleyebilirim ki, sanıyorum emsallerini başka markalarda bu fiyata almak biraz zor olsa gerek.

Zaten bazı arkadaşlar oyun performansını da gayet güzel test etmiş vaziyette. Tereddütte olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Gerek fiyatı, gerekse performansı açısından kesinlikle kaçırılmaması gereken bir bilgisayar olduğunu düşünüyorum.

• Hafta sonu ilk işim bu laptopu almak olcak.Eğer ki ses sorunu olursa veririm geri samsung alırım...
    Kafam çorba gibi karıştı.Bu pıt pıt sesi çok kafama takılıyor.1-2 saatte bir gelen çat sesi pekte umrumda olmaz ama sürekli pıt pıt sesi gerçekten büyük bir sorun olur benim için.

BU ÖNEMLİ LÜTFEN CEVAP VERSİN BİLEN:

Teknosa da ürünü geri verip parayı alma imkanı var mı 3 gün içinde yada sadece ürün değişimi mi yapabiliyoruz?
  • Dostum ben bugün Ankara AnkaMall alışveriş merkezindeki Teknosa'daydım. Bana oradaki görevlinin söylediği "3 gün içinde iade hakkım bulunduğu" yönündeydi. Tabi şunu da unutmamak lazım. Bu tür yerlerde söylenen bazı sözler daha sonraları nedense hatırlanmayabiliyor. Dolayısıyla bu konu hakkında senin bizzat görüşmen daha etkili olacaktır. Benim yada bir başkasının iade hakkının olduğunu söylemesi ve daha sonra aslında böyle bir hakkın olmadığını öğrenmen bizleri sana karşı mahçup durumda bırakacaktır. Bu yüzden oradaki görevlilerle şahsen görüşmen daha iyi olacaktır.

Ayrıca dediğim gibi ne "çıt çıt", ne de "çat çut" gibi sesler duymadım. Söz konusu problem sanırım binde bir karşılaşılacak türdendir. Bu kadar kusur kadı kızında da olur diyerek içini ferah tutmanı tavsiye ediyorum.

Saygılar.
  • NoNumber pıt pıt ve çat sesi sorunu şu ana kadar alan bütün kullanıcılarda mevcut...Kimisi driverla geçti diyor kimisi driver yükledim ses düzeldi diyor ama oyunlardan atıyor bu defa diyor.Kimiside ses düzelmedi diyor.
    Ne yapacağımı şaşırdım hafta sonu karar vercem bakalım ne olcak hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar yeni konu açmış bulunmaktayım isterseniz oradan temiz bir başlangıç yapabiliriz.. Konu daha derli toplu olur hem.. Paylaşımları oradan yapabiliriz.. Konunun linki imzamda var ama buraya da koyuyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_36086572/tm.htm

mutu07 ricamızı kırmadığın için teşekkürler umarım artık daha derli toplu bir sayfamız olur. gunesindostu sanada çok teşekkürler sınavındada başarılar diliyorum.
  • beyler bu ACER 5739 g serisinde hdd tek part olarak(yaklaşık 280 gb) geliyor bunu recovery kısmına zarar vermedn nasıl çözerim.. bu 2. laptop diğerinini sanırım yanlış böldük.ürün değişim oldu..cvbınızı buraya yada özeke ACİLEN bekliyorum....
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.