Şimdi Ara

ACER (5739G ISINMA SORUNU ÇÖZÜMÜ) TAVSİYE ISINMA SERVİS VE MAHKEME SONUCU acer almadan burayı okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (öncelikle şunu belirteyim, başlık saçma gelebilir ama böyle yazmamın bi sebebi var.)

---Arkadaşlar bir süredir sessizliğimi korudum benzer konulara cevap yazmadım ama takipteydim. benzer konuları açan arkadaşlara teker teker ö.m. atıp haber verecem. ayrı bir konu olarak açıyorum çünkü 5739 un ana başlıgı 37 sayfa olmuş ve çok karışmış.

---Konuya girelim,ben malumunuz ısınma sorunu yüzünden 3 kere servise yollamış ama her seferinde bakımı yapıldı sorun yok cart curt gibi cvplarla laptobunu bozuk bir şekilde kullanıyordum. ve her servise yolladıgımda müşteri hizmetleriyle defalarca görüşmeler yapıyordum. sinir kirizi geçirten görüşmeler. ve birgün hukuk departmanına bağlanmayı başardım. Adı SADIK olan bi b.k bildiğini sanan kendini begenmiş herife sizi mahkemeye verecem dedim. bana yarı gülerekten kazanamazsın sana %30 şans veriyorum dedi. ben de sen görürsün ben bu davaı açacam kazanacam ama buunla sınırlı kalmayacak bu bilgisayarları her kime sattıysanız teker teker ulaşabilgidim kadar ulaşıp hepsinin parasını sizden alacam dedim. tabi kazanma ihtimalin %30 diyen adam buna bi tarafıyla gülmüştür.

--neyse bu konuşmadan sonra ben davayı açtım facebookta grubu kurduk. emsal bir dava elimde vardı onu da mahkemeye sundum. ve bu mahkeme sürecinde de hiç bilgisayardan ayrı kalmadım zaten 3 defa servise yolladım alet bendeydi oyun oynamıyordum minimal düzeyde öğrenci oldugum için idare etmeye çalışıyordum.

-- davayı açtıktan sonra bi şekilde birilerinin vasıtasıyla avukat tuttum.(ücret ödemedim). ilk duruşma oldu,hakim bilirkişi atadı. bilgisayarı bilirkişiye verdim. sadece bu 4 gün bilgisayarsız kaldım. bilirkişiye de durumu güzel ve ayrıntılı bir şekilde izah ettim. bilirkişi incelemesini 1-2 günde tamamlayıp bilgisayarın sorunlu bi cihaz oldugunu güzel bir şekilde raporunda belirtmiş.

---dün 2. duruşma oldu ve davayı kazandım.

---ben yardımseverliğimden midir yoksa acerin bu zamana kadar yapmış oldugu çirkefliğe olan sinirimden midir bilmiyorum ama tüm bu durumda olan arkadaşlara ulaşıp onlarında paralarını geri almaları için yardım etmek istiyorum. hem bu konularda insanları bilinçlendirmek hem bu süreçleri anlatmak ve gözümüzde çok büyütmeden nasıl bu tür sıkıntılarda paramızı geri alacaz tüm bunlar hakkında da yardım etmek istedim.

---BU EY ZIR(VA) 5739G T9600 modelinden muzdarip arkadaşlara açık ve net söylüyorum hiç merak etmesinler paralarını geri almaları çoooooook kolay. hem de hiç yorulmadan uğraşmadan. zaten şuan bozuk bozuk kullanıyorsunuz, gelin açın davanızı dava sonuçlanana kadar yine böyle kullanmaya devam zaten dava açmasanızda böyle kullanacaksınız ne kaybınız olur ki?? ama kazanırsanız ortlama 1800-2000 tl gibi bi parayı geri almış ve kendinize yepyeni cillop gibi bi laptop alırsınız i7 işlemcili süper ekran kartlı vs. bi laptop.

---ben burda gerekli dökümanları paylaşmayı düşündüm fakat madem bu konuyu yazıyorum burdan bana ulaşan arkadaşlara teker teker bu dökümanları vermekte bi sorun olmaz. o yüzden şimdilik kagıtların fotolarını çekip buraya koymakla uğraşmıyorum.

---dava açmayı düşünen arkadaşlar şimdi kim uğraşacaz adliyeye git dilekçe yaz zaten 6 ay sürer falan diye hiç gözünde büyütmesinler,benle irtibata geçsinler,avukat meselesini de dert etmesinler

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.