Şimdi Ara

Acer 5740G Club (i5+5650+500gb) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.719
Cevap
8
Favori
209.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bataryası öldü benim 2.5 yıl sonrasında. yaza 3 yıl olacak, batarya dışında hala canavar. ee o kadarı normal tabii. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

bataryası öldü benim 2.5 yıl sonrasında. yaza 3 yıl olacak, batarya dışında hala canavar. ee o kadarı normal tabii. :)

Benimde batarya rahmetli. Şimdi yeni 12 hücreli 9600mAh batarya yola çıkıyor. 110 tl'ye aldım. Burda 85 tlye 6 hücreli 4400mAh yani yarı kapasitede ancak alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16trali -- 19 Mart 2013; 12:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16trali

quote:

bataryası öldü benim 2.5 yıl sonrasında. yaza 3 yıl olacak, batarya dışında hala canavar. ee o kadarı normal tabii. :)

Benimde batarya rahmetli. Şimdi yeni 9600mAh batarya yola çıkıyor. 110 tl'ye aldım. Burda 85 tlye yarı kapasitede ancak alabiliyorsun.

ben genelde hep şarjda kullanıyorum sorun değil yani hiç laptopbumu alıp bi yere gitmedim.
  • quote:

quote:

Benimde batarya rahmetli. Şimdi yeni 12 hücreli 9600mAh batarya yola çıkıyor. 110 tl'ye aldım. Burda 85 tlye 6 hücreli 4400mAh yani yarı kapasitede ancak alabiliyorsun.

nerden aldın bataryayı link verebilirmisin?

bende aldım ama memnun değilim belki değiştiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

quote:

quote:

Yurtdışından sipariş verdim. Yaklaşık 15gün oldu daha yeni yola çıkmış.

• temizlik zamanı geldi çok ısınıyor ama nasıl yapacağız? en iyisi bi bilgisayarcıya götürmek gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

quote:

quote:

Yurtdışından sipariş verdim. Yaklaşık 15gün oldu daha yeni yola çıkmış.

Yüksek performans (12 hücreli ve 5 saate kadar kullanım süresi sağlayan) batarya arayanlar için kaçırılmayacak fırsat ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-acer-5740g-9600mah-as07a31-as07a32-as07a41-as07a42-120361005/detay

Buradan ulaşanlara kolaylık yaparım :-)

• quote:

temizlik zamanı geldi çok ısınıyor ama nasıl yapacağız? en iyisi bi bilgisayarcıya götürmek gibi.

Aynen, bilgisayar boşta iken bile fan son hızda çalışıyor. Ekran kartının altındaki hava girişi çok küçük gibi duruyor. orayı kırasım var. garantiside bitti artık.
    Bilgisayarcıya sordum 60 tl ye söküp temizliyoruz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan811

quote:

temizlik zamanı geldi çok ısınıyor ama nasıl yapacağız? en iyisi bi bilgisayarcıya götürmek gibi.

Aynen, bilgisayar boşta iken bile fan son hızda çalışıyor. Ekran kartının altındaki hava girişi çok küçük gibi duruyor. orayı kırasım var. garantiside bitti artık.

Kendiniz sökemezsiniz büyük ihtimalle ama farklı bir yolu var. İnce ama sert bir kartın hava ızgarasından geçecek kadar yarım santim genişliğinde uzunlamasına keserek, bilgisayar kapalı iken ızgaranın tüm aralarına sokarak biraz hava almasını sağlayabilirsiniz. İlk açtığınızda buradan bir miktar toz çıkacaktır. Mümkün ise düşük basınçlı hava da tutabilirsiniz. yüksek basınçlı hava fanın hızla dönmesi ve elektrik üreterek devrelere zarar vermesine neden olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Kendiniz sökemezsiniz büyük ihtimalle ama farklı bir yolu var. İnce ama sert bir kartın hava ızgarasından geçecek kadar yarım santim genişliğinde uzunlamasına keserek, bilgisayar kapalı iken ızgaranın tüm aralarına sokarak biraz hava almasını sağlayabilirsiniz. İlk açtığınızda buradan bir miktar toz çıkacaktır. Mümkün ise düşük basınçlı hava da tutabilirsiniz. yüksek basınçlı hava fanın hızla dönmesi ve elektrik üreterek devrelere zarar vermesine neden olabilir.

Youtube da nasıl açıldığını gösteren videolar mevcut. Tozları temizlemek sorun değilde önemli olan işlemcilerin üzerindeki kuruyan termal macunu yenilemek. Biraz cesaret ve dikkat ile kolayca halledilebilecek bir sorun bence. 3 yıl olmuş bence bu temizliği hakediyor.

• laptop'uma format attırdım. bilgisayarcı 32bit win7 kurmuş. (orjinali 64bit)
    ses, wireless, Bluetooth, tuşları çalışıyor ama ekranda görsel simgeleri çıkmıyor. launch manager dosyası yüklenmemiş.
    acer resmi sitesinde aradım bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

bir soru daha, format öncesinde wireless lambam sabit yanardı, şimdi yanıp sönüyor. bunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

laptop'uma format attırdım. bilgisayarcı 32bit win7 kurmuş. (orjinali 64bit)
    ses, wireless, Bluetooth, tuşları çalışıyor ama ekranda görsel simgeleri çıkmıyor. launch manager dosyası yüklenmemiş.
    acer resmi sitesinde aradım bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

bir soru daha, format öncesinde wireless lambam sabit yanardı, şimdi yanıp sönüyor. bunu nasıl çözebilirim?

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers üzerinden 32 bit işletim sistemi için driverlar da mevcut, modeli bulup indirebilirisin istediğin driveri,
    normalde veri transferi olduğunda wireless yanar söner, senin eski driverda sorun varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: labirent300a

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers üzerinden 32 bit işletim sistemi için driverlar da mevcut, modeli bulup indirebilirisin istediğin driveri,
    normalde veri transferi olduğunda wireless yanar söner, senin eski driverda sorun varmış

kardeşim bana launch manager 32bit lazım, bu programı yüklersem sorun kökünden çözülecek.
    driver yüklemeye gerek yok, bütün donanımlar sorunsuz çalışıyor, sadece ekranda görsel çıkmıyor

• dediğim yerde o da vardı dostum application sekmesinde
    Acer 5740G Club (i5+5650+500gb)
  • bilgisayarımın sağ hoparlöründen cızırtı geliyordu bugun bir sinirle kapağını açtım ve üstündeki ses açma-kapama kablosunda band vardı onu söktüm ve cızırtı gitti :)
  • şarj soketini değiştiren varmı hiç ? Sürekli yerinden çıkmasından bıktım artık.
  • Arkadaşlar benim emektarı satmayı düşünüyorum artık. i5 hd5650 olandan. garantisi bitti, önümüzdeki ay alalı 3 senesi dolmuş olacak

klavye'nin komple değişmesi gerek
    pil öldü
    alt kasa pek temiz değil
    hdd'si orjinalde 500gb idi bad sector yapınca 320gb 5400rpm'le değiştirttim

foruma ilan açmayı düşünmüyorum çünkü herkes çok temiz sıfır gibi cihaz arıyor genelde. Bilgisayarcıya satmayı düşünüyorum. Sizce ne kadar fiyat isteyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

Arkadaşlar benim emektarı satmayı düşünüyorum artık. i5 hd5650 olandan. garantisi bitti, önümüzdeki ay alalı 3 senesi dolmuş olacak

pil öldü
    alt kasa pek temiz değil

foruma ilan açmayı düşünmüyorum çünkü herkes çok temiz sıfır gibi cihaz arıyor genelde. Bilgisayarcıya satmayı düşünüyorum. Sizce ne kadar fiyat isteyeyim

normalde temiz olsa 900tl olur. batarya bitik -100tl, klavye kırık -100tl, hdd değişmiş -100tl, alt kasa kirli: kasa temizleme 50tl. Max ederi 600tl
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim emektarı satmayı düşünüyorum artık. i5 hd5650 olandan. garantisi bitti, önümüzdeki ay alalı 3 senesi dolmuş olacak

pil öldü
    alt kasa pek temiz değil

normalde temiz olsa 900tl olur. batarya bitik -100tl, klavye kırık -100tl, hdd değişmiş -100tl, alt kasa kirli: kasa temizleme 50tl. Max ederi 600tl

abartmayın hocam yav orijinal klavye 30tl zaten, bir de hdd değişmesi neden 100tl eksi yapsın?

ha 600 bana uyar üçüne beşin peşinde değilim ama siz de öldürdünüz

• quote:

quote:

quote:

pil öldü
    alt kasa pek temiz değil

abartmayın hocam yav orijinal klavye 30tl zaten, bir de hdd değişmesi neden 100tl eksi yapsın?

ha 600 bana uyar üçüne beşin peşinde değilim ama siz de öldürdünüz

Şaka bir yana. Son zamanlarda iyice düştü notebook fiyatları. Bende 5740g kullanıcısıyım. Batarya güç tasarrufu madunda 45 dk dayanıyor ve klavyede 6 tuş kırık. Eğer iyi para ederse bende satarım.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.