Laptop'ı 4 yıl önce almıştım. Yıllarca sorunsuz kullandım, hemen hemen tüm oyunları en yüksek detayda oynadım vs. Son 6 aydır özellikle League of legends oynarken bile kilitlenmeye başladı. Isınmadan dolayıdır dedi cooler aldım ama yine oluyor. Eskiden sürekli oynadığım oyunu şimdi oynayamıyorum. Bunun yanı sıra youtube üzerinden film izlerken vs'de de kilitleniyor
Son olarak AC black flag oynamaya çalıştım pc ısınmamasına rağmen, fps iyi olmasına rağmen hata vermeden kilitlenip kalıyor.
Fanları süpürge ile temizlemeye çalıştım hassas şekilde ancak bunun dışında ne yapabilirim? Driverları kontrol ettim zaten driver güncellemesi gelmemiş.
ne yapmam gerekiyor?
teşekkürler
Ekran kartı kötü hocam, yapacak birşey yok..
iyi de önceden de bu ekran kartıydı az önce youtube da video izlerken yine kitlendi oyunların ayarlarını düşürdüğüm zaman en azından rahatça oynayabilmem gerek.
sinadS
kullanıcısına yanıt
Temizleme 4 yıllık bir bilgisayar için süpürgeyle yapılacak iş değil içini açacak yada açtıracaksınız fanı temizletip işlemci ve ekran kartına da termal macun takviyesi yapacaksınız.Böyle bir makineye soğutucu fan hiçbirşey yapamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme