Şimdi Ara

Bilgisayarım hangi oyunları kaldırır.(Acer Aspire 5750G)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.Bir iki haftadır çok temiz kullanılmış 2.el laptop bilgisayar aldım.Sistem özellikleri aşağıdaki gibi.Öyle sanıyorum 2013e kadar çıkan oyunları rahat kaldırır.Peki 2013 ve 2014 te çıkan oyunları kaldırır mı?Kaldırırsa rahat oynatır mı?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Acer Aspire 5750G
    Windows 7 Ultimate
    İşlemci:Intel(R) Core(TM) İ5-2410M CPU @ 2.30 GHz 2.30 GHz
    Bellek(Ram):4,00 GB(kullanılabilir miktar 2,36 GB.Bu tam olarak ne demek onuda bilmiyorum:)
    Ekran Kartı:Intel(R) HD Graphics 3000/Oyun Grafikleri(Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği) 1078 MB
    Nvidia Geforce GT 520M
    Çift çekirdek.32 bit işletim sistemi.("64 bit özellikli Evet"yazıyor ama 64 bit oyunları açar mı?

Ayrıca Ekran kartının:Physical Memory 2413 MB ve Processor Speed 2294 MHz

• burda ekran kartını oyunlardaki fps değerleri var
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-520M.43104.0.html
    2013 ve 2014 oyunları açabilir ama en düşük ayarladadır büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 2 Nisan 2015; 20:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osi65

Merhaba Arkadaşlar.Bir iki haftadır çok temiz kullanılmış 2.el laptop bilgisayar aldım.Sistem özellikleri aşağıdaki gibi.Öyle sanıyorum 2013e kadar çıkan oyunları rahat kaldırır.Peki 2013 ve 2014 te çıkan oyunları kaldırır mı?Kaldırırsa rahat oynatır mı?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Acer Aspire 5750G
    Windows 7 Ultimate
    İşlemci:Intel(R) Core(TM) İ5-2410M CPU @ 2.30 GHz 2.30 GHz
    Bellek(Ram):4,00 GB(kullanılabilir miktar 2,36 GB.Bu tam olarak ne demek onuda bilmiyorum:)
    Ekran Kartı:Intel(R) HD Graphics 3000/Oyun Grafikleri(Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği) 1078 MB
    Nvidia Geforce GT 520M
    Çift çekirdek.32 bit işletim sistemi.("64 bit özellikli Evet"yazıyor ama 64 bit oyunları açar mı?

Ayrıca Ekran kartının:Physical Memory 2413 MB ve Processor Speed 2294 MHz

bellek 4 gb ama sistemin kullanabildiği miktar 2.36 gb yani 4 gb ın 2.36 kullanır sistem daha üstünü kullanmaz büyük ihtimal ekran kartın paylaşımlı oldundandır.
    32 bit işletim sistemine sahipsen 64 bit zorunlu olan oyunları açmaz (64 bit özellik heralde laptop 64 bit işletim sistemi desteklediğidir. yani 64 bit win yüklenir)
    ekran kartın paylaşımlı o yüzden ramden yiyo bi miktar

• 4 gb ramın olmasına rağmen 32 bit işletim sistemin var en kısa sürede işletim sistemini 64 bit kurmaya çalıs.
    Yeni oyunlardada yüksek performans bekleme o laptopdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLFever.

4 gb ramın olmasına rağmen 32 bit işletim sistemin var en kısa sürede işletim sistemini 64 bit kurmaya çalıs.
    Yeni oyunlardada yüksek performans bekleme o laptopdan

Çok teşekkürler arkadaşlar.Peki 64 bit kurmam için ne yapmam gerek?
  • Format atman gerekiyor sistem kurulum yaparken 64 bit kurucaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.