Şimdi Ara

Acer Aspire 5920g Ekran kartı ne kadar destekler Bi el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde acer aspire 5920g bilgisayarım var ancak ekran kartım malsef yandı daha doğrusu ekran kartını ısıtıp çalıştırıyordum biraz fazla ısıtmışım ekran kartının çipleri düştü lehimli yerden Şimdi arkadaşlar ben pcmin ekran kartını değiştiricem budluğum ekran kartları

1) NVIDIA GEFORCE 8600M GT 256 MB(BU EKRAN KARTI ŞU AN BENİM PCMİN EKRAN KARTININ AYNISIDIR.)

2)NVIDA GEFORCE 8600M GT 512 MB EKRAN KARTI

EWET ARKADAŞLAR HANGİSİNİ ALAYIM BENİM PC 512 MB EKRAN KARTINI DESTEKLER Mİ? ASIL SORU BU ACİL YARDIMMLARINIZ BEKLİYORUM. PC AÇILMIYOR GÖRÜNTÜ YOK

• yok mu yardim
  • PC donanımlarını ayrıntılı olarak yazın. Özellikle anakart marka model? Bütçeniz nedir?
  • acer servisini arayıp sorsanız daha garanti bilgi olur. desktop olsa neysede notebookta işler değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Temmuz 2012; 0:07:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

PC donanımlarını ayrıntılı olarak yazın. Özellikle anakart marka model? Bütçeniz nedir?

evet anakart işlemci bütün özelliklerini yazın pc nin ona göre yorum yapalım
  • Termal padi çıkarıp altina termal macun sür çipin sonra bir dene bakalım.Benim 8600M GS böyle çalışmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 12 Temmuz 2012; 11:24:53 >
  • Intel Core 2 Duo T7300 2.0GHz 4MB Cache 2GB 667MHz DDR2 Harici 256MB nVIDIA GeForce 8600 GS (Turbo Cache ile 1GB) 160GB SATA Disk 15.4 Crystal Brite 1280x800 Ekran Double Layer DVD Yazıcı Acer Crystal Eye 0.3MP Intel PRO/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g) & SignalUp 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/ MS PRO/xD) Çıkışlar: ExpressCard�/54 slot 4x USB 2.0 port HDMI� port HDCP desteği ile IEEE 1394 port Consumer infrared (CIR) port External display (VGA) port Headphone/speaker/line-out jack S/PDIF desteği ile Microphone-in jack Line-in jack Ethernet (RJ-45) port Modem (RJ-11) port Windows Vista Home Premium TR bu arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.