Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G EKRAN KARTI DESTEĞİ!!!YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDE ACER 5920G T7500 İŞLEMCİLİ NOTEBOOK VAR.EKRAN KARTI YÜKSELTMEK İSTİYORUM.DÜŞÜNDÜĞÜM KART Nvidia Geforce 9650M GT 1G DDR2 MXM II BU.Model: Geforce 9650M GT (G96M)

ACABA UYUM SORUNU YAŞARMIYIM.UYMAMA GİBİ BİR DURUM OLABİLİRMİ..ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

BİRDE ŞUAN MAKİNADA 8600M GT VAR.512 MB DDR2.BU DEĞİŞİME DEĞERMİ ACABA..

• merhaba
    nvidia 9650m gt ekran kartı aldım. benim bilgisayarın bios eski olduğu için ekran kartını görmedi. bilgisayarım vestel olduğu için güncel bios'da bulamıyorum. istersen bendeki kartı sana göndereyim sen dene, makinan görürse sendeki 8600m gt ile takas yaparız. benim makinanın bir üst mdelinde 8600m gt vardı benimkide görür herhalde senin 8600m gt'yi.
    volkan_hv_80@yahoo.com dan haberleşiriz istersen
  • sendeki 9650m gt ddr2 mi ddr3 mü hocam.hd 3650 siparişi verdim ama ddr3 ise takas düşünebilirim.yok değilse sana satabilirim 8600m gt mi:)
  • bendeki ddr2 olması lazım. bildiğim kadarıyla 9650m gt ddr3 yok şuan için, 512 lik kartlarda ddr3 var diye biliyorum. geçenlerde araştırmıştım bu konuyu ama yanlış öğrenmişde olabilirim. öncelik olarak benim elimdeki kartı satmam gerekiyor, hatta satıp başka kart almayacaktım ama senin 9650m gt aradığını öğrenip sendeki 8600m gt nin boşa çıkacağını öğrenince ikimizede tam uyar diye düşünmüştüm. 8600m gt yi kaça satmayı düşünüyorsun, belki fikir değiştiririm almaya karar veririrm
  • pm yolluyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

ELİMDE ACER 5920G T7500 İŞLEMCİLİ NOTEBOOK VAR.EKRAN KARTI YÜKSELTMEK İSTİYORUM.DÜŞÜNDÜĞÜM KART Nvidia Geforce 9650M GT 1G DDR2 MXM II BU.Model: Geforce 9650M GT (G96M)

ACABA UYUM SORUNU YAŞARMIYIM.UYMAMA GİBİ BİR DURUM OLABİLİRMİ..ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

BİRDE ŞUAN MAKİNADA 8600M GT VAR.512 MB DDR2.BU DEĞİŞİME DEĞERMİ ACABA..

Aradan epey zaman geçmiş ama 9650mgt sonucu ne oldu ben de almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer 6930G Ekran Kartı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.