Şimdi Ara

ACER 5920G EKRAN KARTI SORULARIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELIKLE şimdiden teşekkürler.Gerçekten çok yardıma ihtiyacım var ..

BIlgısayarım acer 5920g özellikleri şöyle..

Windows vista Home premium

İntel(R) Core(TM) 2Duo CPU T7500 @ 2.20GHZ

2GB Ram

NVIDIA 8600m gs Ekran Kartı

160 GB HD

yuksek gereksınım gerektiren oyunlar oynamıyorum Oynadıgım tek oyun Metın2. Aşırı ısınma problemi yaşadığımı söyleyemem.1 sene kadar önce ekran kartı bozuldu.sürücüsüydü bilmemnesiydi ne yaptıysak olmadı servise gitti.bios atıp 1 ay sonra geri gönderdiler.ama bir daha oyuna elimi sürmedim çunku eskı performansı yoktu donuyordu cızgıler cıkıyordu. sonra tekrar arıza yaptı garantı suresı dolalı 1 ay oldugu ıcın mecıdıyekoydekı bı bılgısayarcıya goturdum telefonda 8600m gs takacagını konusmustuk.Geldım 8400 mg takıldı .. Kız oldugum ıcın kımsenın adam yerıne koydugu yok!
    neyse soylemedıde önce oyun oynamayınız diye.bu arada ben yalovada oturuyorum.ve her defasında kalkıp gunubırlık ıstanbula gıtmek zorunda kalıyorum cunku burada yapamıyorlar.neyse metin2 ye gıreyım dedım 10 dk ya kalmadan ekran gıttı.. tekrar kalktım mecıdıyekoye goturdum 1 gun ıcerısınde yaptılar ve bana oyun oynamamamı soyledıler.ben bu ekran kartına 150 tl para odedm ve hıcbır ıse yaramadı.ben sadece ınternete gırecektıysem 300 tl ye de alacagım bı pc ıle gırerdm 2.el vs..

Sizce yapmalıyım ekran kartı mı almalıyım sıfır almalıysam hangı model olmalı ? suan yenı bı bılgısayar alacak durumum yok.2.ellere bakıyorum hepsıne de supheyle bakıyorum.bunun en azından ekran kartıyla ılgılı bı problemı var yenı alacagım bılgısayarda ne gıbı sorunlar cıkar hıc bılmıorm.guvenmıyorumda.. sımdı elımdekını satsam 500 tl verıyorlar ben uzerıne koysam koysam 200-300 tl koyabılırım.. ama kendımı daha kotu bı durumda bulmaktan korkuyorum

Ekran kartı bana ne kadara çıkar ayrca bu modele hangı ekran kartları uyar onuda bılmıyorum lutfen yardımcı olunuz :(

• 500TL güzel rakam, bence hemen satın +200 TL verip elinizdeki makinadan daha iyi bir makine alınabilir. Eğer bulamassanız bensize alacağınız yer konusunda yardımcı olabilirim.

Çok kafanıza takmayın bukadar ;)
  • 500 veriyolarsa bencede hiç kaçırma sat

3 yıl acer 7720g den WOW oynamış biri olarak bir daha laptop ve oyun oynama kavramlarını yan yana getirmenin pek iyi olmadığı sonucuna vardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.