Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5935 DERNEĞİ ( GT240 M yeni ekran kartı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
1
Favori
27.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonunda ACER hatasını anladı ve yeni modeller yeni ekran kartıyla geliyor.eski modele göre yeni modelin şuan elime ulaşan ve yurtdışında satışa sunulan modeline baktığımızda ;

Core™2 Duo Prozessor P7550 3 MB L2 Cache, 1066 MHz 2,26 GHz
    4096 MB DDR3 1066 MHz RAM
    15.6" 16:9 WXGA Acer CrystalBrite ekran
    NVIDIA® GeForce® GT240M 1024 MB DDR3
    2815 MB TurboCache™ (1024 MB kendinden, 1791 MB RAMden paylaşımlı )

diğer özellikler ise aynı.

gt 240 ın performansı şüphesis gt130 m e göre daha iyi olacaktır. fakat dediğim gibi makinenin türkiye ye gelmesini beklemeliyiz.

ESKİ MESAJ:

Evet arkadaşlar sonunda beklediğimiz 5935 piyasada her nekadar ekran kartımız 1gb 130m ddr2 olsa da ilerde ddr3 ramli modelini bekliyoruz.
    Şimdilik makinenin resimlerini ekliyorum.

Yeni makinenin ekranı 15.6 inc 16/9 geniş ekran fakat yeni LED teknolojisini kullanıyor.Ekran az ısınmakla beraber daha az güç tüketiyor.
    5935 de ekstra onboard Intel GMA 4500MHD ekran kartıyla geliyor.Performans tuşuyla bu ekran kartları arasında geçiş sağlayabilirsiniz.Bu durumun bize yararı ise internette gezinirken çok az ısınmasının yanında yükek pil ömrü demektir.

Aspire 5935G (Standard 1280x768) T9550 4096 MB 600 / 500MHz 1024MB GT:130M DDR2 RAM; Hybrid Lösung mit GMA 4500MHD 7.15.11.8558 3dmark06 5566

CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    CPU Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci
    CPU Numarası P8600
    CPU Hızı 2.4 GHz
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR3
    HD Kapasite 500 Gb
    VGA RAM 1GB Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli Geforce G130M
    Ekran Boyu(inch) 15.6 " CRYSTAL BRITE LED
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366*768
    Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless
    İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr
    Ağırlık (Kg) 2.8 KG

Sonrada da detaylı incelemesi özellikleri sürücüleri vs hepsini ilk mesajda görebilirsiniz.

ACER 5935 DERNEĞİ ÜYELERİ ;

1.Anteos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 9 Haziran 2010; 4:40:05 >

• Hayırlı uğurlu olsun derneğin lucasthehacker.
  • @tahat270 eywallah..
    aaa olur mu hepimizin derneği
    Hele bi alınmaya başlansın laptop bakalım ne gösterir durum
  • Çok şık cihaz gerçekten, alacaklara şimdiden hayırlı olsun
  • Ya bu makina çok hoşuma gitti. Şayet 6930 almamış olsam çok ciddi alırdım. Çok şık kasası falan. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
  • Makina nasıl olsa alıcaz.Sen beni yaz derneğe :D
  • Yok öyle bişi
    bakalım birinci üye kim olcak :D
    bu arada word kartın varsa çok ucuza geliyor ona göre.
    Çok tatlı alet.Yani bir iki fps için başka bişey alacağıma bunu almak isterdim ama ne yazıkki ancak çıktı sınavlarım malum bilgisayarla uğraştığım için bekleyemedim
  • Kampanya ne zamana kadar?
  • Gerçekten çok şık bir cihaz. Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. Umarım ekran kartının performansı da tatminkar olur. Şu touchpadin sağ üst köşesinde gri küçük dikdörtgen bir alan var onun ne olduğu konusunda bir fikri olan var mı? 1 sene önce 5920G T9300 aldım ama çıkan kardeş modelleri her zaman takip ediyorum siteden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death666

Kampanya ne zamana kadar?

Herhangi bir zaman vermiyorlar ben de sordum.Fakat merak etme yani biraz daha zaman geçsin 2000 liranın altına düşer bence çok da düşmezsede 1900 lerde sürünür tahminimce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

Gerçekten çok şık bir cihaz. Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. Umarım ekran kartının performansı da tatminkar olur. Şu touchpadin sağ üst köşesinde gri küçük dikdörtgen bir alan var onun ne olduğu konusunda bir fikri olan var mı? 1 sene önce 5920G T9300 aldım ama çıkan kardeş modelleri her zaman takip ediyorum siteden

Touchpad etkinleştirme tuşu yani bireyel kullanımı kolaylaştırmak istemişler bence hoş olmuş.Mesela bilgisayarda yazı yazarken proje hazırlarken elimiz touchpade değince olanları tahmin edebiliyoruzdur.mouse kullanmada hemen touchpadi kapatıp işi görüp yazı yazmaya devam edip zaman kazandırabilir.

edit: Bu arada kimse almaya yanaşmıyor biraz pahalı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 31 Mayıs 2009; 6:25:44 >

• Aynı özelliklerde Lenovo y550 var.Ekran kartı ddr3 olduğu için o tercih ediliyor bu ara.Ama tasarımı berbat bence.Acer zaten bir işide doğru düzgün yapsın.Niye bu makinaya ddr2 koymuşlar anlamadım.Almaktan vazgeçtim.niye eski teknolojiyi alayım ki?
    quote:

Orjinalden alıntı: lucasthehacker

quote:

Orjinalden alıntı: Death666

Kampanya ne zamana kadar?

Herhangi bir zaman vermiyorlar ben de sordum.Fakat merak etme yani biraz daha zaman geçsin 2000 liranın altına düşer bence çok da düşmezsede 1900 lerde sürünür tahminimce
  • Ddr2 olması eski teknoloji olmasın anlamına gelmiyor.Mesela ati, 4650 nin ddr2 modeli clock hızları çok farklı olmamasına rağmen 9600m gt nin ddr2 sine fark atıyor. 9600m gt ddr2 3dmar06 dan 4000 küsür alırken at, 4650 5000 lerde.
    130m in de teknolojisi yeni olduğundan performansının iyi olacağna eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 1 Haziran 2009; 6:44:08 >
  • http://www.notebookcheck.com/Test-Acer-Aspire-5935G-Notebook.17085.0.html

notebookcheck deki detaylı inceleme ama almanca.yakında ingilizce de yayınlanır
  • Ya arkadaş bu Acer'ı anlamak da mümkün değil. Sen o kadar güzel bir dizüstü bilgisayar yap ama hala DDR-2 belleğe sahip ekran kartı koy. Fiyatı ucuz olan bir model olsa anlarım ama buna o kadar para verecek olan insan haliyle ekran kartının da DDR-3 olmasını istiyor. Bu arada almanca incelemesine baktım. Tümleşik ekran kartına geçiş pil süresinde ahım şahım bir değişiklik sağlamamış. Ama pil süresi Nvidia ekran kartı kullanıldığında bile gayet iyi
  • tecrübeme dayanarak bir acıgınıda ben söylim 59-20 ve 59-30 lardaki gibi alt kapak fankısmıda dahil di ve busayede fanıda temizlemek cok kolay oluyordu tahminim bunda zor olacak diyorum cünkü resimlerde baktım altına bölmüşler kapakları ve fanbölümünü kapalı yani garantiye giren vidaların oldu yerde cok kötü benim fikrim ben acer seviyorum nakadarda ucuz pilastikten yapsada

• quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

tecrübeme dayanarak bir acıgınıda ben söylim 59-20 ve 59-30 lardaki gibi alt kapak fankısmıda dahil di ve busayede fanıda temizlemek cok kolay oluyordu tahminim bunda zor olacak diyorum cünkü resimlerde baktım altına bölmüşler kapakları ve fanbölümünü kapalı yani garantiye giren vidaların oldu yerde cok kötü benim fikrim ben acer seviyorum nakadarda ucuz pilastikten yapsada

Acer ın plastiği bence gayet kaliteli.Hatta çok kaliteli.Ogördüğün plastik şeyin içinde binbir çeşik metal var koruması yüksek.
    Ha diceksin ki niye çok sert değil.Eğer sert olsaydı laptop sarsıntılara ve darbelere dayanmazdı.Ne kadar esneme payı olursa o kadar donanıma az zarar gelir dostum

• Hp dv6 1146 et modeline ne dersiniz ekran kartı baya başarılı gibi?
  • güzel bilgisayar performansı iyiymiş.ama bana acer cazip gelior yani kullanılabilirlik açısından olsun soğutma sisteminden olsun.hp ye pek güvenmiyorum o yüzden tercih etmem birkaç fps için
  • Cihaz gerçekten şık, alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.