Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5935 DERNEĞİ ( GT240 M yeni ekran kartı ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
27.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hem dx10 hem gamer modda oynatıyor demek vay be süpermiş.fraps programıyla secreenshot koyabilir misin acaba bu modda bakalım 20fps üzerine çıkabiliyor mu ?
  • @lucasthehacker
    Engin Bey birkaç uzman arkadaşada kurdurdum, herhangi bir sorun yok, gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.
    Birde sınavlar nasıl geçti, inşaallah iyidir hepsi. Ben baya öğrenci bıraktım bütünlemeye , sırtım çok fena kaşınıyor bu aralar nedense
    Birde ne zamandır soracaktım , kolun nasıl oldu ameliyat olmuşsun diye duymuştum

Edit: en son nvidia driveri sorun çıkarıyormuş, okumuşsundur. Ne dersin bu konuda, neyapalım?
    nvidia aşağıdaki artış oranlarını iddia ediyor 185.85 sürücüsüyle(182 nolu sürücüye göre)

* Up to 25% performance increase in The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
    * Up to 22% performance increase in Crysis: Warhead with antialiasing enabled
    * Up to 11% performance increase in Fallout 3 with antialiasing enabled
    * Up to 14% performance increase in Far Cry 2
    * Up to 30% performance increase in Half-Life 2 engine games with 3-way and 4-way SLI
    * Up to 45% performance increase in Mirror’s Edge with antialiasing enabled

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 18 Haziran 2009; 13:11:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lucasthehacker

@Anteos
    hem dx10 hem gamer modda oynatıyor demek vay be süpermiş.fraps programıyla secreenshot koyabilir misin acaba bu modda bakalım 20fps üzerine çıkabiliyor mu ?

Üstad..
    SS koymaya çalışacağım akşam..Lakin FPS değerini oyun içinde göremedim(Bir tuşa basarak çıkıyodur belki bilmiyorum..Oynamadığım bir oyun çünki ve oymayacağım da bir oyun..Sadece performans testi açısından yükledim)
    Eğer söylerseniz SS alır ekleme yaparım..Ayrıca Isı ölçümü içinde bir program önerirseniz ısı değerlerinide eklerim Crysis oynarken..(Ki makina 1 saat kadar oynayaınca biraz ısısnma yaptı ama el yakacak derecede değil..)
    Şu kadarını söyliyeyim : Crysis-Warhead oyununu "En İleri" Modda aınca oyun belli biryerden sonra kasma yaptı..Lakin bir alt ayara yani "Oyuncu" ayarına alınca çatışmalar dahil en ufak bir kasılma dahi yaşamadım...
    Çok akıcı bir şekilde oynadım...(Patlamalar ve aynı anda 3-5 kişi ile girdiğim çatışmalar bu döylediklerime dahildir)

akşama program önerirseniz SS ve Isı değerlerini ekleyeceğim..

Muhabbetle

• @Anteos
    Oyunun ölümsüzlük ve sınırsız silah şifreleri var, google dan bulabilirsin, ben şifreleri kurdum uçan kuşu bile "bazukayla " vuruyorum
    Engin Bey gerekli programları verecektir. Birde 3DMark 06 puanı isteriz yeni sürücüyle(185.85 sürücüsüyle)

@lucasthehacker
    Benide derneğe ekleyebilirsin, teknoloji nerde, ben orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 18 Haziran 2009; 13:38:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcebeci

@Anteos
    Oyunun ölümsüzlük ve sınırsız silah şifreleri var, google dan bulabilirsin, ben şifreleri kurdum uçan kuşu bile "bazukayla " vuruyorum
    Engin Bey gerekli programları verecektir. Birde 3DMark 06 puanı isteriz yeni sürücüyle(185.85 sürücüsüyle)

@lucasthehacker
    Benide derneğe ekleyebilirsin, teknoloji nerde, ben orda

Tamer Bey...
    185.85'in notebook için olan versiyonu bulamadım...186.03 var..onuda kurmaya çalıştım hata verdi..
    Akşam sizin anlattığınız şekilde 186.03'ü yeniden deneyeceğim...ama 185.85'in NVİDA'nın sitesinde notebook için olanını bulamadım...

• @tcebeci eklemem mi :)

@Anteos
    özel mesaj atmıştım aslında şimdi burdan lnki vereyim senin bilgisayarda 2 ekran kartı var ve bunların ikisini de içeren sürücü laptopvideo2go adresinde mevcut

http://rapid share.com/files/235491860/VistaWin7x86_185.85.exe

(linkte ortadaki boslugu kaldırın)

şu adreste sürücü mevcut fakat yüklerken win7 ya da vista 32 bit i seçmeyi ve hemen altındaki menüden hybrid graphics i seçersen hem nvidia hem de intel sürücülerin yüklenmiş olur.Hadi sonucu bekliyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 18 Haziran 2009; 14:14:50 >
  • arkadaşlar bende bu modeli almayı düşünüyorum ancak bazı oyunları en ileri seviyede çalıştırmyo demiş arakdaşş bende baya oyun oynarım bi arkadaş açıklama yaparsa çok memnun olurum çünkü bu ara almak üzereyim bu modei
  • Arkadaşlar,
    Gayet güzel bir makina alanlara hayırlı olsun.
    Ben recovery i göçerttim nasıl kurtarabileceğimi bilen var mı?
    500 gb hdd yi tek parça koymuşlar, vistadan bölmeye çalıştığımda sadece 50 gb tını ayırabildim, partition programi ile denediğimde windows göçtü, recovery dvdleri oluşturmuştum, 2. ye geldiğinde kabul etmiyor, açılışta alt + F10 yapınca kitlenip kalıyor. Şu an başka bi vista yüklü üzerinde, recovery nin olduğu partitionlar hala duruyor gözüküyor, ama baştan yükleyemiyorum. driver&utility dvdsi de oluşturmuştum ancak ordaki eRecovery i de yükleyemiyorum.
    Yardım lütfen.
  • quote:

@tcebeci eklemem mi :)

@Anteos
    özel mesaj atmıştım aslında şimdi burdan lnki vereyim senin bilgisayarda 2 ekran kartı var ve bunların ikisini de içeren sürücü laptopvideo2go adresinde mevcut

http://rapid share.com/files/235491860/VistaWin7x86_185.85.exe

(linkte ortadaki boslugu kaldırın)

şu adreste sürücü mevcut fakat yüklerken win7 ya da vista 32 bit i seçmeyi ve hemen altındaki menüden hybrid graphics i seçersen hem nvidia hem de intel sürücülerin yüklenmiş olur.Hadi sonucu bekliyoruz :)

186.03 sürümü çok iyi bende bayağı fark yarattı.Overclockla beraber çok iyi oldu tavsiye ederim.Özellikle Crysis'de

• @Anteos
    bu arada yeni sürücülerle 3dmark06 puanını merakle bekliyoruz.
  • quote:

@Anteos
    bu arada yeni sürücülerle 3dmark06 puanını merakle bekliyoruz.

akşam istanbula uçuyorum üstad...İner inmez sürücüleri güncelleyip, puanlamayı eklerim..
  • GPU-Z görüntüsünüde verin bi zahmet
  • merhaba arkadaşlar..
    İş yoğunluğundan gerekli testleri yapmadım ama şu kadarını söyleyebilirim size :
    Makina saat 22:45'den beri açık...yani takribi 6 saattir..lakin ısınmayı bırakın makina çaıldığı gibi durmakta..(ki bu arada 2 saat Dvd yaıcı çalıştı..yükleme yaptı ve sürekli faaldi yani makina)

alacak herkese kesinlikle tavsiye ederim bu makinayı..
    en geç p.tesi resimlerini de testlerle beraber ekleyeceğim..

Herkese hayırlı sabahlar :)

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteos -- 20 Haziran 2009; 4:10:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyfig

Arkadaşlar,
    Gayet güzel bir makina alanlara hayırlı olsun.
    Ben recovery i göçerttim nasıl kurtarabileceğimi bilen var mı?
    500 gb hdd yi tek parça koymuşlar, vistadan bölmeye çalıştığımda sadece 50 gb tını ayırabildim, partition programi ile denediğimde windows göçtü, recovery dvdleri oluşturmuştum, 2. ye geldiğinde kabul etmiyor, açılışta alt + F10 yapınca kitlenip kalıyor. Şu an başka bi vista yüklü üzerinde, recovery nin olduğu partitionlar hala duruyor gözüküyor, ama baştan yükleyemiyorum. driver&utility dvdsi de oluşturmuştum ancak ordaki eRecovery i de yükleyemiyorum.
    Yardım lütfen.

xp ya da vistayi baska bir bilgisayardan yükle önce.yükler yüklemez. 6930 derneğinin ilk sayfasını açıp partitionedit adlı programı kullanıp makineyi boot edip pqservice den önyükleme yap bakalım olacak mı.vista ya da xp yi yüklerken c ye format at ama sadece c sürücüsüne.kolay gelsin

• arkadaşlar geçen bidaha yazmştm cvp gelmemişti 2 gün içerisinde bu makinayı alıcam ama aklıma takılan oyun oynama yönünden nasıl olduğu bi iki oyunda kasmalar oluyomuş ekran kartınıda araştırdım performans olarak 9600 gsye yakınmış hız olarak 9650 gtnin biraz üstündeymiş bu özellikleriyle 9650 gt den dahamı iyi yoksa dahamı kötü oluyo fikir verirseniz çok memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: malibu4141

arkadaşlar geçen bidaha yazmştm cvp gelmemişti 2 gün içerisinde bu makinayı alıcam ama aklıma takılan oyun oynama yönünden nasıl olduğu bi iki oyunda kasmalar oluyomuş ekran kartınıda araştırdım performans olarak 9600 gsye yakınmış hız olarak 9650 gtnin biraz üstündeymiş bu özellikleriyle 9650 gt den dahamı iyi yoksa dahamı kötü oluyo fikir verirseniz çok memnun olurum

olur mu öyle şey.
    bu ekran kartı 9650m gt den daha iyidir. 3dmark06 puanı olarak da iyidir oyun performansı olarak da iyidir.
    9600m gs den iyidir. 9600m gt ddr2 den iyidir. 9600m gt ddr3 ile yarışır. ati 4650 ddr2 en iyidir.ama ati 4650 ddr3 ten daha aşağıdadır.
    ama kanımda bu ekran kartının ddr3 modeli hepsini sollayacak :D M henüz piyasadaki laptoplarda yok.lenovo y550 de olacak ama henuz türkiye de satışa sunuldu mu bilmiyorum

• dostum bilgilerin için çok sağol bişey daha sorucam kasma yapıyomuş ya en yüksek ayarlarda o biraz kafama takıldı işte acaba gelecek oyunlarda sıkıntı çekermiyim die düşündüm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: malibu4141

arkadaşlar geçen bidaha yazmştm cvp gelmemişti 2 gün içerisinde bu makinayı alıcam ama aklıma takılan oyun oynama yönünden nasıl olduğu bi iki oyunda kasmalar oluyomuş ekran kartınıda araştırdım performans olarak 9600 gsye yakınmış hız olarak 9650 gtnin biraz üstündeymiş bu özellikleriyle 9650 gt den dahamı iyi yoksa dahamı kötü oluyo fikir verirseniz çok memnun olurum

olur mu öyle şey.
    bu ekran kartı 9650m gt den daha iyidir. 3dmark06 puanı olarak da iyidir oyun performansı olarak da iyidir.
    9600m gs den iyidir. 9600m gt ddr2 den iyidir. 9600m gt ddr3 ile yarışır. ati 4650 ddr2 en iyidir.ama ati 4650 ddr3 ten daha aşağıdadır.
    ama kanımda bu ekran kartının ddr3 modeli hepsini sollayacak :D M henüz piyasadaki laptoplarda yok.lenovo y550 de olacak ama henuz türkiye de satışa sunuldu mu bilmiyorum

Lenono Y550 Vatan'da var ama internet üzerinden satılmıyor
    Fiyatı da oldukça güzeldi

• Frekansları değiştirerek yeni kart yapmışlar.9600m gt den farksız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death666

Frekansları değiştirerek yeni kart yapmışlar.9600m gt den farksız.

teknolojisi 55nm peki aynı kartı yapmış olsalardı neden 3dmark06 puanı farklı olsun.
    9600m gt ddr2 4000 küsür alırken 4500 ü geçemezken
    130m ddr2 5700 alıyor.

bilip bilmeden sağda solda forumlarda laf atıp da mesaj sayısını artırıp yarbay olmaya çalışan acemilerdensin sanırım !!!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.