Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5935 DERNEĞİ ( GT240 M yeni ekran kartı ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
27.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 TL'nin çok önemi yokssa ayırdığınız bütçede p8600 işlemcili olan daha makul görünüyor.
    ama kara ve bütçe size ait :)
  • dostm sen kaça aldın bi fiyat söylebilirmisin 1900e kadar bütçem var bu makinada çok hoşuma gitti bide sistem belleği ddr 2 heralde bu dimi
  • Üstad..
    Ben world ile 1920 TL'ye aldım...
    Makinayı görmedim ama Antalya Vatandaki arkadaşlar hem normal hemde ekran kartım ramlerinin DDR3 olduğunu söylüyorlar...(Elmadağdakilerde)
    Bence Vatandaki mükemmel..Kaçırma derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anteos

Merhaba yeniden..
    Bugün Antalyaya gidemediğimden mütevellit makinamı alamadım lakin ayırtma süremi uzatmak için aradığımda yine yine sorum be yine aynı cevabı aldım...Ekran karrtı DDR3 dediler..
    1GB olan modelinki DDR2..o konuda hemfikiriz...Ama Vatandaki ürünün yani p8600 işlemci olanın 512MB DDR3 olduğu söylendi(Zannedersem Lenovo Y550 serisinin aynısı ekran kartı ve ramleri)

En geç p.tesi anlaşılır..
    Tabii o güne kadar bir arkadaş Vatanbilgisayara gidip incelemzse :)

lenovo nun rumleri ddr3 bunun ki ddr2
  • quote:

Orjinalden alıntı: malibu4141

arkadaşlar bende t6400 işlemci modeli ile p8600 işlemcili modeli arasında kaldım sizce hangisi almayım bide fiyat konusunda bi bilgisi olan varmı yani nereden daha uyguna bulabilirm

Ptesi ekran kartı ramleri açıklığa kavuşuyor. Tabi şuda bir gerçek , burada iyinin iyisini tartışıyoruz. G 130M her halükarda iyi bir ekran kartı. Yanlız yanılıpta G105M almayın( 9300 GS ayarında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 13 Haziran 2009; 16:33:51 >
  • quote:

Üstad..
    Makinayı görmedim ama Antalya Vatandaki arkadaşlar hem normal hemde ekran kartım ramlerinin DDR3 olduğunu söylüyorlar...(Elmadağdakilerde)

yarın cihazın ddr3 olup olmadığını net olarak söyleri arkadassım merak etme..saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: collina01

quote:

Üstad..

yarın cihazın ddr3 olup olmadığını net olarak söyleri arkadassım merak etme..saygılar..

MErakla bekliyor ollacağım :)
  • Arkadaşlar
    acer in sitesinde notebook da wimax var gözüküyor
    acaba türkiyeye ithal edilenlerde de varmı vimax?
  • Arkadaşlar kimse bakmaya gidemedi zannedersem..
    Bugün akşam tüm soruların cevabı 5935'in kendisi kullanılmak suretiyle verilecektir....

(Tabii benim gibi teknoloji cahili bir adamın sizlerin engin desteğine ihtiyacı olacaktır bu konuda..bilginize)
    Akşama her soruyu cevaplamış oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteos -- 15 Haziran 2009; 10:36:29 >
  • quote:

Arkadaşlar kimse bakmaya gidemedi zannedersem..
    Bugün akşam tüm soruların cevabı 5935'in kendisi kullanılmak suretiyle verilecektir....

(Tabii benim gibi teknoloji cahili bir adamın sizlerin engin desteğine ihtiyacı olacaktır bu konuda..bilginize)

hayırlı olsun bende duşunuyodum bundan almayı ama samsung r520 aldım daha cazip geldi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: srdr91

quote:

Arkadaşlar kimse bakmaya gidemedi zannedersem..

hayırlı olsun bende duşunuyodum bundan almayı ama samsung r520 aldım daha cazip geldi :D

Hayırlı olsun sizinde makinanız...şu ram olayını çok merak eidyorum..Ama DDR3 olmasa bile çok iy bir tercih olacağı kanısındayım..
    Bu arada r520'den memnumusunuz ?

• Ekran kartı ramleri ddr2 beyler bu böyle biline.Yıllardır birikmiş bilgisayar bilgi ve tecrübeme dayanarak söylüyorum.Test etmedim ama öyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucasthehacker

Ekran kartı ramleri ddr2 beyler bu böyle biline.Yıllardır birikmiş bilgisayar bilgi ve tecrübeme dayanarak söylüyorum.Test etmedim ama öyle.

Üstad..
    siz öyle diyorsunuz ama Antalya vatandakiler İnat ve israrla DDR3 olduğunu iddia ediyor..Hatta Vista performansından 5,7 alan bir makina falan dediler..Daha yarım saat önce görüştüm...
    Ama dediğim gibi..DDR2 bile olsa ben aldığım için çok memnunum...
    Lakin akkoyun karakoyun bu gece belli olacak :) (Goldbilgisayardaki 1GB ramli olan ekran kartı DDR2 olduğu kesin..Ama vatndaki 512MB olan 130MGT'nin hala DDR3 olduğunu hissediyorum...Arkadaşlarnda beyanı bu yönde..)
  • Ben vista daki oyun performansı puanına güvenirim.
    Ben ankaradaki vatan bilgisayara bizzat gittim vista oyun puanı 5.4 dü p8600 işlemcili modelin.
    5.7 olsaydı gözüm kapalı ddr3 derdim.ama dediğim gibi yeni model ddr3 lüsü piyasaya çıktıysa o ayrı tabii ki.
    inş seninki ddr3 tür.

yahu yok mu şu makineyi alan bi vatandaş ne zaman geliyo senin makinan bir an önce gelse de test etsen meraklarımızı gidersek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 15 Haziran 2009; 15:38:51 >
  • Akşama elimde üstad...
    Yardımlarınızla sabaha kadar test edeceğiz inşallah :)
  • 5.4 veriyor vista ekran kartına ben de kardeşime aldım dün akşam bu modeli bayağı şık bir laptop
  • Hâlâ çıkamadım şubeden..
    Vatanbilgisayar 22:00'a kadar açık mı bilgisi olan varmı..Çıkıp 1,5 saat yol tepmem gereklide ::((
  • 21:45'te kapanıyor.
  • Yahu iş mi şimdi bunların yaptığı...Bir ihtimakl yetişme şansım var...zorlayacağım...
  • Vallahi şuanda makinanın kurulumu yapılıyor...
    lucasthehacker üstad DDR2 diyor..Vatanbilgisayar daki arkadaşlar DDR3...Akkoyun karakoyun bugün çıkar ortaya..
    Lakin şunu söyliyeyim, DDR2 bile olsa oldukça iyi bir makina ve çok sağlam performans alacağımız kesin...
    Akşama görüşlerimi bildiririm..(DÜnkü gibi şbş müdürü bir süpriz yapar da 20:30'da çıkmazsam..)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.