Şimdi Ara

Acer 5740G Rezilligi | Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan yakla$ik 2.5 ay once hizlial'dan i5+5650+500 gb bir 5740g aldim..Gayet guzel gidiyordu her$ey,bende sorunsuz kullananlar grubuna dahildim..Taa ki bundan 15 20 gun oncesine kadar..Makine durdugu yerde acilmaz oldu,1 saat once normal $artlarda kapattigim makine 1 saat sonra acmak istedigimde hic bir sekilde elektrik almiyor,acilmiyordu..Sinirleri altüst edecek bir durumdu gercekten,ertesi gun servis(data-pro)'in yolunu tuttuk..Ve aradan gecen 20 gun gibi bir surenin ardindan ürünümün onariminin tamamlandigini,gelip alabilecegimi belirtmi$lerdi sms ile..Ürünümü gittim bugun test aldim,yapilan i$lemler üzerindeki formda yaziyordu cihazin.."Mainboard degistirildi,i$letim sistemi kuruldu test edildi vs."..
    ve eve gelip ufak kontrollerim sonucunda ortaya cikan sahtekarlik ;
    biliyorsunuz makine ati radeon hd 5650 ekran kartina sahip..ama pc'de bulunan kart $u anda 5470 ! bu bilgiyi dxdiag'dan rahatlikla gorebiliyorum..
    acer kendini insanların gözünde yok etmi$ durumda,bu yapilan rezillikle ilgili sizinde fikir ve yardimlarinizi bekliyorum..

te$ekkurler..

• $
    Bu karakteri yazarken zorlanmıyormusunuz, onun yerine ş yazsanız daha kolay.

Bu arada geçmiş olsun acer ise şaşırmadım açıkçası.
  • yo hayir,ufakliktan gelen bir ali$kanlik,zor gelmiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

$

• burda ne yapayım diye sorana kadar arayıp acer a sormadınmı böyle böyle oldu diye? yada dataproya gidip sormadınmı?
  • benzer bir hatayı vaio servisinde de görmüştüm geçmiş olsun, ama en kısa sürede hatadan dönerler sanırım böyle şey mi olur yaa

ama bu durum sahtekarlık değil sadece yanlışlıktır, böyle basit bir sahtekarlıkla uğraşmazlar cesaret edemezler

musteri_hizmetleri@acer-euro.com

bu adrese durumu bildirin, kısa sürede yanıt veriyorlar veya 444ACER'ı arayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 2 Haziran 2010; 5:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buuRa666

yo hayir,ufakliktan gelen bir ali$kanlik,zor gelmiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

$

Özrü kabahatinden beter diye buna deseler gerek....

Türkçemize sahip çıkalım. (Ş) yerine ($) yazmak marifet değil..
  • beyler ben bu durumu gecenin bir yarisi i$ten geldigimde farkediyorum,olayin etkisiylede sizlere dani$mak istedim ama saolun cok yardimci oldunuz..
    ayrica konuyu saptirmakta üstünüze yok,ben sizden daha Türk'üm rahat olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5633 "Yardim"
    17 yıl önce açıldı
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yasal yollardan hakkınızı arayabilirsiniz. İyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.