Şimdi Ara

Acer 5742G ses ve usb arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaş öncelikle herkese iyi forumlar sizlere bir sorunumdan bahsedeceğim;

Elimde Acer Aspire 5742G Laptop var. Yaklaşık 2 ay kadar önce bilgisayar bir elektrik dengesizliği nedeniyle bir anda kapandı ve bilgisayarcıya götürdüğümde anakartının yandıgını söyledi ve 450 tl fiyat söyledi. Tanıdık bir bilgisayarcıya götürdüm yaklaşık 100 liraya bilgisayarım arızasını giderdi fakat bilgisayarımda şu an 3 adet usb girişi ve ses çalışmıyor. Adamın söylediğine göre ilk götürdüğüm bilgisayarcı ses kartını çalmış olabilirmiş fakat usb ler neden çalışmıyor bu durumda. İnternetten biraz araştırma yaptıgımda sorunun chip setten anakarttan kaynaklanabileceğini gördüm ve şöyle bişey de varki Usb lerimde elektrik var fakat işlev görmüyorlar sadece güç geliyor. Eğer sorunu bir şekilde çözemezsem son çare format deneyeceğim ama işe yarayacagını pek sanmıyorum bir fikri olan varsa dinliyorum şimdiden teşekkürler herkese..

Arkadaşlar bilgisayara yeni baktım tamir ettiren babamdı ve gördümki adam yeni anakart takmıs benimki i5 işlemciydi şimdiki i3 işlemci anlaşıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.