Şimdi Ara

Acer A515-51G-51R7 i5 8250u FHD Ekran 8 gb ram 1tb Hdd Mx150 Windows 10 - 3059 TL - KİPA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
5
Favori
7.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha yeni laptop almis olmasam yarin sabahin korunden itibaren bildigim her kipaya kosa kosa giderdim sahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmaya başladınız mı ekran kartı özelliklerini görebilirsem sevinirim.

Bu arada 1 arkadaşla cihazı almak için anlaştım. Kartımda çok limit yok. 1 kişiye daha bakabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 11 Eylül 2018; 0:16:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz baktıktan sonra zamlanmış ya da internet sitesinde fiyatı yanlış gösteriyorlar,

https://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/78339724-62338-acer-nx-gt1ey-006-15-6-8gb-ram-laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 11 Eylül 2018; 7:11:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Kullanmaya başladınız mı ekran kartı özelliklerini görebilirsem sevinirim.

Bu arada 1 arkadaşla cihazı almak için anlaştım. Kartımda çok limit yok. 1 kişiye daha bakabilirim.
    Dün akşam pek vaktim olmadığından bakamadım. Bu akşam eve gidince gpu-z den bakıp ekran görüntüsü atarım.
  • Özel mesaj atan arkadaşlar; forumda sorun var sanırım. Malesef mesajlarınızı göremediğimden cevap ta yazamıyorum, boş kutu şeklinde çıkıyor.

Acer A515-51G-51R7 i5 8250u FHD Ekran 8 gb ram 1tb Hdd  Mx150 Windows 10 - 3059 TL - KİPA

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Siz baktıktan sonra zamlanmış ya da internet sitesinde fiyatı yanlış gösteriyorlar,

https://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/78339724-62338-acer-nx-gt1ey-006-15-6-8gb-ram-laptop
    www.sanalmarket.com.tr de fiyat aynı görünüyor.

Acer A515-51G-51R7 i5 8250u FHD Ekran 8 gb ram 1tb Hdd  Mx150 Windows 10 - 3059 TL - KİPA

• Bimba kullanıcısına yanıt
    Sanal market üzerinden sipariş versem nasıl olur kayseriye teslimat.tecrübeli olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 11 Eylül 2018; 10:56:19 >
  • Bimba kullanıcısına yanıt
    Ben sanalmarket üzerinden arayınca çıkmadı. Bölgeye göre değişiyordur muhtemelen ama gidip sormak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

Sanal market üzerinden sipariş versem nasıl olur kayseriye teslimat.tecrübeli olan var mı
    Kayseride stok var gözüküyor. Sanalmarkete üye olup bölge/şehir seçtikten sonra sipariş geçebilirsiniz. İster site üzerinden ister kapıda ödeme yapılabiliyor.
  • Teşekkürler .Kararsız kaldım kalitesini bilmediğim için.

Acer markaya pek sıcak bakmıyorum daha önce kullanmadığım ve olumsuz yorumlar olduğu için .kararı mı verince sipariş edecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

Kayseride stok var gözüküyor. Sanalmarkete üye olup bölge/şehir seçtikten sonra sipariş geçebilirsiniz. İster site üzerinden ister kapıda ödeme yapılabiliyor.

Alıntıları Göster
    Sanalmarketteki birebir aynı mi hocam ürün özelliklerini goremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Sanalmarketteki birebir aynı mi hocam ürün özelliklerini goremiyorum

Alıntıları Göster
    Aynı ürün. İlk mesajımda kutunun üzerindeki PN kodunda NXGT1EY006 yazıyor. Sanalmarket sitesindeki ürün kodunda da aynısı yazmakta.
  • Tam migrostan almaya karar verdim .vakıfbank word karta taksit imkanı yokmuş .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

Aynı ürün. İlk mesajımda kutunun üzerindeki PN kodunda NXGT1EY006 yazıyor. Sanalmarket sitesindeki ürün kodunda da aynısı yazmakta.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim

• Ankara sanal marketten sipariş ettik stok problemi olmazsa. Konu sahibine teşekkür ediyorum.

Yine hiçbir maddi karşılık beklemeden yardımcı olmak isteyen dEs_ hocama da teşekkür ediyorum. Allah sayınızı artırsın:)

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Aman aman bir tane daha benden olursa çekilmez

Hayırlı olsun

• Migros fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Migros fiyatı.

Kasa kalitesi filan nasıl hocam?

• 0-4000 Liraya kadar alınabilecek en iyi bilgisayar o bütçenin üstünde 1050gt ler var o yüzden sımsıcak alacaklar kaçırmasın stokçular şuan saldırıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Kasa kalitesi filan nasıl hocam?

Alıntıları Göster
    Nasıl anlatsam klasik Acer :)

Kötü değil ama üst seviye de değil. Renk uyumu güzel.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.