Şimdi Ara

Acer A515-51G-51R7 i5 8250u FHD Ekran 8 gb ram 1tb Hdd Mx150 Windows 10 - 3059 TL - KİPA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
5
Favori
7.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://m.donanimhaber.com/haberler/Dikkat-Nvidia-GeForce-MX150-daha-dusuk-bir-versiyona-daha-sahip.htm

Bu laptop hangi versiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren kullanıcısına yanıt
    Bunun bilgisini alan arkadaşa sordum. Müsait olduğunda ekleme yapacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan ve haber veren arkadaşa çok teşekkürler. Bu sebeple bir ihtiyacımı gidermiş oldum. Şu anda bu laptop üzerinden yazıyorum :)

Bu arada cihaz üzerinde mx 150'nin normal versiyonu var arkadaşlar. Gpu-z görüntüsü şu şekilde:

Acer A515-51G-51R7 i5 8250u FHD Ekran 8 gb ram 1tb Hdd  Mx150 Windows 10 - 3059 TL - KİPA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 11 Eylül 2018; 15:59:20 >
  • furki06 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Faydası oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: furki06

Konuyu açan ve haber veren arkadaşa çok teşekkürler. Bu sebeple bir ihtiyacımı gidermiş oldum. Şu anda bu laptop üzerinden yazıyorum :)

Bu arada cihaz üzerinde mx 150'nin normal versiyonu var arkadaşlar. Gpu-z görüntüsü şu şekilde:

Güle güle kullanın.

Ben de eve gidince gpu-z den bakacaktım ki gerek kalmadı. Bilgilendirme için teşekkürler.

• Uzun süredir notebook araştırıyorum, indirim kovalıyorum, tam istediğim düzeyde notebook buldum ama alamıyorum. Maalesef Samsun'da yok, Migros'u da aradım halbuki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Uzun süredir notebook araştırıyorum, indirim kovalıyorum, tam istediğim düzeyde notebook buldum ama alamıyorum. Maalesef Samsun'da yok, Migros'u da aradım halbuki.
    Hocam Ankarada filan illaki bir tanıdığın vardır sanal marketten al getirsinler kargoyla gönderirler sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Hocam Ankarada filan illaki bir tanıdığın vardır sanal marketten al getirsinler kargoyla gönderirler sana.

Alıntıları Göster
    İzmir'de var da bir Kipa'ya gitmiş açılmamış kutu yokmuş, teşhir varmış. Başka mağazayı aramış Kipa diye bura Migros oldu falan demişler (Kipa-Migros aynı zaten aslında) bir de 3400 lira fiyat çekmişler. Anlamadım indirimden haberleri yok mu?
  • İstanbulda alan var mı?

• quote:

İzmir'de var da bir Kipa'ya gitmiş açılmamış kutu yokmuş, teşhir varmış. Başka mağazayı aramış Kipa diye bura Migros oldu falan demişler (Kipa-Migros aynı zaten aslında) bir de 3400 lira fiyat çekmişler. Anlamadım indirimden haberleri yok mu?

Alıntıları Göster
    Hocam bilgisayarı bugün Kipa'dan satın aldığım vakit 3.399 lira fiyat çıkıyordu kasada. Money club cart kullanıldığı vakit 339 lira indirim gözüktü ve 3060 liraya satın aldım. Büyük ihtimal sorduğunuz yerde de aynı durum mevcuttur diye tahmin ediyorum.

• Stok kalmamış hiç bir yerde, teşhir olandan aldım.

• quote:

Alıntıları Göster
    Benim eklediğim resimde net belli olmasa da dikkatlice bakılırsa yazıyor. Club Kart ile indirimli oluyor Migroslarda. Kipa hakkında bilgm yok maalesef.

• olivier_kahm O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Migros teşhiri sıfır ayarında oluyor zaten. Fiyatı düşününce o durum göz ardı edilir.

• az önce siparişi geçtim kapıda ödeme olarak . mx150 bencmark puanı gayet iyiymiş ben bilmiyordum bu kadar olduğunu .bu fiyata gerçekten iyi. martta ki konusunda 2200 tl den almışlar .içim cız etti resmen .şuan buna sıcak fırsat diyoruz maalesef. olsun yine de ikinci eli uçuran fırsatçılara inat aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: furki06

Hocam bilgisayarı bugün Kipa'dan satın aldığım vakit 3.399 lira fiyat çıkıyordu kasada. Money club cart kullanıldığı vakit 339 lira indirim gözüktü ve 3060 liraya satın aldım. Büyük ihtimal sorduğunuz yerde de aynı durum mevcuttur diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Açılmamış kutu bulduk Ödeme yaparken sorun çıkmış, abimi de 2 3 saat uğraştırdım malum Büyükşehirde oradan buraya giderken. 3059 lira, Migros.

Acer A515-51G-51R7 i5 8250u FHD Ekran 8 gb ram 1tb Hdd  Mx150 Windows 10 - 3059 TL - KİPA

• Taksit yapıyorlar mı karta?

• Yurt genelinde migros magazalarini arastirdim, sadece teshir irunleri gorunuyor. Ancak migros teshir uruneri camekanlarda ve kapali sekilde tutuluyor. Ben de inceleyerek teshir urunu aldim. Acilmadigi icin sifirdan farki yok. Almak isteyenleri bilgilendirmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Taksit yapıyorlar mı karta?
    6 taksit yapiliyor.

• Öğlenden beri sipariş alındı gorunuyor sanal markette inşallah iptal olmaz

• Klavyenin sol üst kosesi tarafindan sanki ufak bir cızırtı duyuyorumm fanlardan başka bu sorunu yaşayan var mi arkadaşlar, bir de etiket çıkarsa garanti bozulur çıkartması var ram kısmında, ssd de degistiremiyoruz sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.