Şimdi Ara

Acer AN515-43 vs HP 15-cx0042nt Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda bulanan linkteki 2 laptoptan birini almayı düşünüyoruz bütçemiz 5 bin tl'ye kadar yardımcı olursanız sevinirim.

Kısaca iki laptop arasındaki fark

Acer Laptop

- Ryzen 5 3550H İşlemci
    - 4 GB Radeon RX 560X Ekran kartı
    - 16 GB RAM

Hp Laptop

- i5-8300H İşlemci
    - 4 GB GTX1050Ti Ekran kartı
    - 8 GB RAM

ACER LAPTOP

HP LAPTOP

• Acer alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha açıklayıcı olur musun hangi yönden daha üstün mesela ?
  • Hocam HP'yi 1050 ekran kartlı görmüştüm pardon. Ben bunu da önerebilirim. İleride 8gb ram eklersiniz on numara olur. bu da karşıma çıktı şimdi. Bunun işlemcisi daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 27 Mart 2020; 14:30:30 >

• Epttavm'deki ürün tükenmiş evet o ilk attıgınız linkteki ürünü bende yeni gördüm indirime girmiş ama işlemcisi ilk attığım iki cihazın işlmecisinden daha mı iyi bilmiyorum özellikle i5-8300H işlemciden daha mı iyi ryzen işlemci diğerinde benim attığımda 1050 Ti varken bunda gtx 1650 var 1650 olan tabıkı daha iyi de işlemci konusunda bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 27 Mart 2020; 14:34:17 >
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    8300h daha iyi hocam benchmark testlerinde ama bulabilirsek 9300h olsa daha iyi olur yeni nesil sonuçta. Hocam baktım da hem 9300h hem de 1650li laptop yok aradığımız fiyata. sizin için işlemci mi daha önemli yoksa ekran kartı performansı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 27 Mart 2020; 14:40:41 >
  • 9300 olanlar pahalı şuan tek düşündüğüm işlemcisi iyi olan 1050 Ti'lik olanı almak mı yoksa işlemcisi düşük olan 1650 yi almak mı daha mantıklı işlemci bir sıkıntı yaratır mı oyun için ve photoshop programları kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 27 Mart 2020; 14:47:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sizin için oyun mu daha öncelikli yoksa işlemci mi? Ben olsam 1650'li modellere bakardım.
  • Daha çok oyun için ve photoshop programları için kullanacağım 1650 olanın işlemcisi yeteriz gelir mi acaba ?
    kesinlikle gelmez hocam için rahat olsun.
  • Çok tesekkur ederim yardımın için
    rica ederim, ürün yorumlarına da dikkat edin bazen her şey kağıt üzerindeki gibi olmayabiliyor
  • Okudum satıcı hepsıburada sadece bir dönem içinde W10 lu olarak satmıslar cihazı millet kızıp 1 yıldız vermiş Freedos çıktı diye :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.