Şimdi Ara

Acer AN515 i7-7700 16G 1+256 1050ti- 3.667,69TL_Webdenal (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
5.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İptal arkadaşlar beni de aradılar şimdi. Tedarikçi firmalarının haftasonu firmadan habersiz yanlış fiyat girmesinden kaynaklı bir problem olduğunu ilettiler. Ne kadar doğru bilmiyorum ancak durum bu.
  • hocam an itibariyle arayıp ürünü temin edemiyoruz deyip iptal edildiğini bildirdiler. THHye gideyim mi bilemiyorum.
  • Siprişler iptal edildi arkadaşlar, firmanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum bu nedenle herhangi bir hukuki süreç başlatmayacağım ama girşimde bulunmak isteyenler thh’ne başvurabilirler. Geçmiş olsun hepimize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sipariş de iptal. Nasip. Sağlık olsun.

• Iptal ettiler aradilar yasal surec hakkinda bilgisi olan

• arkadaşlar ürünler hakkında yasal süreç konusunda yardımcı olacağım. Avukat değilim ancak, birlikte hareket edelim. Benim siparişim de iptal edildi.

Geçtiğimiz sene HB'nin sattığı bir ürünü satın aldıktan sonra önce fiyatı yükseltip sonra stoktan kaldırmışlardı. Sipariş iptal edildikten sonra, HB'ye PTT ile ihtarname yolladım. İhtarname içeriğinde özetle satıştan kaçınmaya vurgu yapıp, hizmetin yeniden görülmesi istenildi.

İhtarnameye cevap gelmedi. THH'ne başvurmadan önce ürünü Hızlıal'dan yaklaşık iki katı fiyata satın aldım. Sonra da aradaki farkın tarafıma ödenmesi istemiyle THH'ne başvurdum. THH red kararı verdi.
    Bu karar elinize ulaştıktan sonra 15 gün itiraz süreniz oluyor.
    Süresi içinde Tüketici Mahkemesi'ne taşıdım.

Tüketici Mahkemesi başvurum geçen sene 155 lira idi. Bu sene 195 lira.
    THH kararı dosya üzerinden düzeltildi ve lehime karar verildi. 471 lira farkı icra ile tahsil ettik. Dosyayı avukata verdim ve vekalet ücreti de aldı.

Bu süreçte kaybetmek de mümkün. Önemli olan mahkemelerin ve hakem heyetlerinin konuyu nasıl değerlendirdiği...

Dosyaları araştırıyorum ve konuya ekleyeceğim.

• Mahkemeyle ne uğraşcam ya. Ben mevcut paramı çekmek için atm ye gitmeye üşeniyorum

• Peki ihtar falan çekmesek direk hakem heyetine gitsek neler yazabiliriz adamlarin bu sekilde kafasina göre reklamlarini yapip urunleri yollamamasi haklari var mi bir bahaneye siginabilirler mi? Haksiz miyiz yani ben bu işin art niyetle yapıldığını düşünüyorum son zamanlarda firmalar bunu yapmaya basladi bence.

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    https://www.teknolojipazar.com/acer-an515-51-i7-7700hq-16gb-1tb256g-156-linux-4713883538534

3.658,92 TL

Aynı bilgisayar galiba. Sondaki sayıları aratınca konudaki bilgisayar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 4 Şubat 2018; 23:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

https://www.teknolojipazar.com/acer-an515-51-i7-7700hq-16gb-1tb256g-156-linux-4713883538534

3.658,92 TL

Maalesef stok yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

3.658,92 TL

Maalesef stok yok.

Bitti hocam ya :( . Yine kaçtı ama yine göndermezler muhtemelen :). Thh ile rahat alırsınız ancak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.