Şimdi Ara

Acer AN515 i7-7700 16G 1+256 1050ti- 3.667,69TL_Webdenal (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
5.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mıhtemelen size gelir. Havalesini aramadan önce yapanlarada gider. Havale ile alıp ödeme yapmayanları iptal ettiler sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyelim ki yanlislik oldu gtx 1050 gonderdiler herkese ki o halde bile baya iyi fiyat,Aşırı ucuz geldi bana 1050ti hali ile. Ne yapabiliriz ya da temin edemedik deyip kimseye yollamazlarsa hakem heyetini gündeme getirip para iadesi kabul etmeyip ille de ürünü istesek? 4 aydir bekliyorum laptop almak için de arkadaşlar kusura bakmayın mazur görün heyecanimi :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Durum

Onaylandı - Henüz Kargoya Verilmedi

Ürünün Tedarikçiden Ulaşması Bekleniyor

Beni arayan olmadı. Kredi kartıyla ödemiştim.

Aynısı bende gonderecekler bence Tedarikçiler tedarik etmişler iletilmesi bekleniyor anlıyorum ben 1050ti modelini yollamak zorundalar

• THH süreci nasıl oluyor bu tarz durumlarda?
  • çok iyiymiş kaçmış

• İptal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edsamu kullanıcısına yanıt
    Ben se sizin gibi anladim hocam umarim fazla iyimserlikten değildir yarin kargolanacagina inaniyorum eksi sozluge bakinca hep olumlu yorumlar var çünkü webdenal firmasi hakkinda

• Tüketici hakem heyeti 3610 tl ye kadar olan ürünlere bakarlar. Bu üründe sorun çıkarsa mecburen ticaret mahkemesinde dava açmak zorundasınız

Edit : Miktar yükseltilmiş THH ye gidebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 23 Ocak 2018; 0:30:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    bu miktar güncellendi diye biliyorum hocam, 6bin lira civarında olmalı şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

bu miktar güncellendi diye biliyorum hocam, 6bin lira civarında olmalı şu anda.

Yok hocam güncellenmedi
  • www.ultrabookreview.com/16445-acer-nitro-5-review/ burda baya baya detayli incelemesi var adam baya ısınıyor ve isi wasd bolgesinde, cok nadiren isidan islemci performans düşürebiliyor, fan sesi ise cok fazla demiş. Geri kalan seylerde genelde olumlu düşünmüş merak eden bakabilir.

https://tuketici.gtb.gov.tr/kurumsal-haberler/2018-yili-tuketici-hakem-heyetlerine-basvurularda-parasal-sinirlar-yeniden-belirlendi

Güncellendi hocam. İlçede 4570, il hhde 6860. Thh dahilinde özetle.

Cok yakin bir zamanda guncellendi hocam 5 binin üzerinde su an meblağ

• quote:

Orijinalden alıntı: gepe

https://tuketici.gtb.gov.tr/kurumsal-haberler/2018-yili-tuketici-hakem-heyetlerine-basvurularda-parasal-sinirlar-yeniden-belirlendi

Güncellendi hocam. İlçede 4570, il hhde 6860. Thh dahilinde özetle.

Hay şansıma edeyim
    Kasımda iphone 8 plus almıştım telefonda sorun çıktı satıcı iade almadı dava açmak zorunda kalmıştım . Mahkeme çok uzun sürüyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 23 Ocak 2018; 0:29:10 >

• Arkadaşlar iptal edilmeyip durumunda değişiklik olan var mı? benim sistemde hala tedarikçiden bekleniyor durumunda. Arayan soranda olmadı. Bakalım biraz bekletip tedarik imkanı yok deyip iptal mi edecekler göreceğiz.
  • Sipariş geçmiş olduğunuz ürün şuan için tedarikçilerimizde tükenmiş olup ürünün farklı tedarikçilerden tedariği ile ilgili bilgi beklenmektedir

Saygılarımızla

Yaşanan aksaklık nedeni özür dileriz

İyi günler dileriz.

Yazmislar bana sormustum nerde kaldı ürün diye

• Gelmeyecek demek oluyor bu herhalde hocam kibarcası.
  • Bilmiyorum da bence alan herkes sorsun. Gelmemesi durumunsa hakem heyetine gideceğimizi ve haklarında kötü yorumlar yapacağımizi soyleyelim. Yok oyle indirimde ürün gösterip reklamini yapıp, kredi kartimin bakiyesini 1 hafta 10 gün kitleyip sonra iptal etmek.

• Ben su an tatli sert bir mesaj göndermiş bulunuyorum firmaya hakem heyetinden ve sikayet var eksi sözlük gibi sitelere yapacağım kötü yorumlardan bahsettim. Herkes bunu yaparsa bence adamlar bu isi biraz daha ciddiye alır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.