Şimdi Ara

Acer AS 3820TG I5 Hareket ettirirken ufak bir tıkırtı var....Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün sahibi oldugum as3820'yi çantasından çıkartırken içinufa tıkırtılar duydum. Sonrasında laptop'ı sağa sola hareket ettiridğimde sanki içnde fazladan vida kalmış gibi bir oynama ve ses duymaktayım. Bu konuyla ilgili servise götürüp götürmemekte kararsız kaldım. Kafamdan içini açıp olayı kontrol etmek fikri geçmekte. Sizce içini açarisem garantisi kaybolur mu? Yada ne tür bir tornavida ile açarsam vidalarda iz yapmam? Çok büyük meraktayım. Bimeksten almıştım. Götürüp yenisini mi istesem? Bunun dışında çalışmasında herhangi br problem yok ama bu olay ciddi anlamda canımı sıktı...

• Konuyla ilgili yorum apaak kimse yokmu koskoa forumda?
  • gönül rahatlığıyla içini açabilirsin hiç bir sorun olmaz,içini açıp neyin o sese sebep olduğuna baktığına %90 vida başı olduğunu göreceksin tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: idinc

gönül rahatlığıyla içini açabilirsin hiç bir sorun olmaz,içini açıp neyin o sese sebep olduğuna baktığına %90 vida başı olduğunu göreceksin tahminimce

içini açtım ve aktım ve içinde fazladan bir vida çıktı. Muhtemelen fabrika üretimi sırasında binde 1 ihtimal olabileek birşey. Vidayı çıkardım ve tekrardan taktım.
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.