Arkadaşlar acer servisini aradım ram ekleyeceğimi söyledim ama garantiden çıkar dediler. size sorum olacak Bimeks ten kampanyadan almıştım. içininizde alan vardır. İç kısmını açan var mı? Ram lar 1 er GB lık 2 tane mi yoksa. 1 TANE 2 GB LIK MI. ayrıca anakart 8 gb a kadar destekliyormuş. Bir tane 4 gb lık taktığımda performans nasıl olur? saygılar.
alt kapagı söktüğün zaman 1 tanesine takılı 2gb ram ama sen 2 gb daha eklersen pc 4 gb diyor ama 2 gb kullanıla bilir diyor yinede sen bilirsin ama bir problem olmuyor
Arkadaşım sen taktın mı? ben kararsız kaldım acaba 4 gb tek modül daha mı eklesem yoksa 2 gb eklesem yeterli mi?
taktığında 2 gb tanımadı mı?
taktığım 2gb tanıdı ama kullanılacak ram 2 gb diye gösteriyor ram pc de takılı duruyor ama yaptığım birşey yok bilğisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğim de 4 gb diyor yanında kullanılabilir miktar 2gb diyor belki sistemden vin 7 starter diye win 7 ultimate yüklesem diğişir belki öyle tahmın ediyorum
Win 7 starter tekrar kur acaba değişek mi. Bana da bilgi verirsen sevinirim
tekrar kurdum değişmedi ultimate istiyor galiba?????
Bios tan mı ayar yapılması gerekir acaba. Sorunu hallettiğinde beni bilgilendirisen sevinirim.
4 GB ve üzeri ram kullanabilmek için 64 bit işletim sistemi kurmanız gerek. 32 Bit işletim sistemine 3GB veya 30 GB ram olması fark yapmaz. Önemli olan 64 Bit herhangi bir Windows yüklemeniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme