Mediamarkt mağazasında Acer'ın AS5732ZG-433G25MN model bilgisayarı 999 tl. Bu makinenin özellikleri ise aşağıda verdim. Sizce bu makine f/p olarak nasıldır veya bu fiyata önerebileceğiniz bir laptop var mı. Ben max 1000 tl.'lik bir laptop arıyorum. (Ayrıca bu bilgisayar için dual core dediler bu işlemcinin performansı nasıldır ve ekran kart paylaşımlı mı paylaşımsız mı anlayamadım) İlginize şimdiden teşekkürler...
İşlemci Cinsi : Intel Pentium M DC Processor T4300 (1MB Cache, 2,10 Ghz, 800 MHz FSB) Ön Bellek : * Bellek : 3GB DDR2 Maksimum Bellek ( MB) : * Bellek Slot Sayısı : 2 Sabit Disk : 250GB Ekran Boyutu : 15.6" Ekran Tipi : TFT Ekran Çözünürlüğü (DPI) : * Optik Sürücü : DVD-Writer Ekran Kartı : ATI HD 4570 512MB Ses Kartı : * Faks Modem : * Network Kartı : * I/O Port : * Klavye : Q Türkçe Mouse : TOUCH PAD Pil Tipi - Ömrü : 6 Hücreli Ağırlık (kg) : 2.88KG Wireless : 802.11 B/G Bluetooth : YOK İşletim Sistemi : Windows 7 Web Adresi : * Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 yıl garanti Kamera : VAR Ekran Kartı Büyüklük : 512 MB - 1 GB
F/P olarak gayet iyi bir ürün, ekran kartı orta düzeyde. Güncel oyunları orta - yüksek ayarda çalıştırır. DDR3 ise tabii . Ayrıca ekran kartının ram miktarının performansa doğrudan katkısı yok. 512 MB mış 1 GB mış önemi yok..
cevap için teşekkürler yalnız birde işlemciyi sormuştum. bilgisayar için mağazadakiler çift çekirdekli dediler ama nette özelliklerde dual core yazıyor. Doğrusunu bilen var mı. Ayrıca dual core işlemci nasıldır. Çok güncel oyunları falan oynamıyorum.
up
Oyunlarda işlemciden çok ekran kartı önemlidir. Orta seviye bir işlemci günümüz oyunları için yeterli. Dual Core'lar sanal çift çekirdek diye biliyorum. Ama performans açısından sıkıntı yaratmaz..
tavisye eder misiniz bu notebook
kdv dahil 1000 tl notebook almak istiyorum ve en uygun secim bu gibi gozuktu
Konunun üzerinden baya vakit geçti , bu model bu aralıkta daha iyi :