Şimdi Ara

ACER AS5732ZG-433G25MN tavsiye??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mediamarkt mağazasında Acer'ın AS5732ZG-433G25MN model bilgisayarı 999 tl. Bu makinenin özellikleri ise aşağıda verdim. Sizce bu makine f/p olarak nasıldır veya bu fiyata önerebileceğiniz bir laptop var mı. Ben max 1000 tl.'lik bir laptop arıyorum. (Ayrıca bu bilgisayar için dual core dediler bu işlemcinin performansı nasıldır ve ekran kart paylaşımlı mı paylaşımsız mı anlayamadım)
    İlginize şimdiden teşekkürler...

İşlemci Cinsi : Intel Pentium M DC Processor T4300 (1MB Cache, 2,10 Ghz, 800 MHz FSB)
    Ön Bellek : *
    Bellek : 3GB DDR2
    Maksimum Bellek ( MB) : *
    Bellek Slot Sayısı : 2
    Sabit Disk : 250GB
    Ekran Boyutu : 15.6"
    Ekran Tipi : TFT
    Ekran Çözünürlüğü (DPI) : *
    Optik Sürücü : DVD-Writer
    Ekran Kartı : ATI HD 4570 512MB
    Ses Kartı : *
    Faks Modem : *
    Network Kartı : *
    I/O Port : *
    Klavye : Q Türkçe
    Mouse : TOUCH PAD
    Pil Tipi - Ömrü : 6 Hücreli
    Ağırlık (kg) : 2.88KG
    Wireless : 802.11 B/G
    Bluetooth : YOK
    İşletim Sistemi : Windows 7
    Web Adresi : *
    Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 yıl garanti
    Kamera : VAR
    Ekran Kartı Büyüklük : 512 MB - 1 GB

• F/P olarak gayet iyi bir ürün, ekran kartı orta düzeyde. Güncel oyunları orta - yüksek ayarda çalıştırır. DDR3 ise tabii . Ayrıca ekran kartının ram miktarının performansa doğrudan katkısı yok. 512 MB mış 1 GB mış önemi yok..
  • cevap için teşekkürler
    yalnız birde işlemciyi sormuştum. bilgisayar için mağazadakiler çift çekirdekli dediler ama nette özelliklerde dual core yazıyor. Doğrusunu bilen var mı. Ayrıca dual core işlemci nasıldır. Çok güncel oyunları falan oynamıyorum.
  • up
  • Oyunlarda işlemciden çok ekran kartı önemlidir. Orta seviye bir işlemci günümüz oyunları için yeterli. Dual Core'lar sanal çift çekirdek diye biliyorum. Ama performans açısından sıkıntı yaratmaz..
  • tavisye eder misiniz bu notebook

kdv dahil 1000 tl notebook almak istiyorum ve en uygun secim bu gibi gozuktu
  • Konunun üzerinden baya vakit geçti , bu model bu aralıkta daha iyi :

http://www.pcdepo.com/asp/product/52306/ACER-AS5739G-663G32MN-T6600-3G-320-15-6-LNX-GT130M
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arada 100 tl fark gozukuyor ama 2. makinada işletim sistemi yok, ilkinde win7 var . Keşke ikincide de win7 olsaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.