Şimdi Ara

ACER AS5820TG-434G50 Timelinex (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
0
Favori
21.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JesusChirst

acer ın 26 hızlı programını acer arcade delux,esobi,skype,msn,backup,recovery,office,mcafee,acer game consol tarzı programlar var

Yanında işletim sistemi DVD'si vermediler değil mi? Yada Recovery DVD'si? Biz mi yedekleyeceğiz?

Hem işletim sisteminin parasını alıyorlar, hemde DVD'sini vermiyorlar. O zaman freedos ver ben kendim kurarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

acer ın 26 hızlı programını acer arcade delux,esobi,skype,msn,backup,recovery,office,mcafee,acer game consol tarzı programlar var

Yanında işletim sistemi DVD'si vermediler değil mi? Yada Recovery DVD'si? Biz mi yedekleyeceğiz?

Hem işletim sisteminin parasını alıyorlar, hemde DVD'sini vermiyorlar. O zaman freedos ver ben kendim kurarım.

Sonuçta lisansın oluyor. Recovery DVD'sini yazdırmak zor bir is değil zaten. Cogu zaman da DVD'ye ihtiyac olmuyor. Harddiskteki bölüm çok daha kullanışlı..

• bana gelen pc de disk tek bölümde, pcyi formatlıyıp 2 bölüm yapıcam ama işletim sistemi dvd si olmadığı için bunu nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

bana gelen pc de disk tek bölümde, pcyi formatlıyıp 2 bölüm yapıcam ama işletim sistemi dvd si olmadığı için bunu nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim

Nasıl ya? 500 gb tek bölümden mi oluşuyor?

PartitionMagic programı ile parçalayabilirsiniz, fakat kurulum sırasındaki parçalamadan farksız olur mu bilemem.
  • quote:

PartitionMagic programı ile parçalayabilirsiniz, fakat kurulum sırasındaki parçalamadan farksız olur mu bilemem.

aynen öyle 500 gb C de duruyor programla falan bölünce çok hata ve sorun çıkıyormus daha önce alan bi arkadas anlatabilir mi
  • quote:

quote:

aynen öyle 500 gb C de duruyor programla falan bölünce çok hata ve sorun çıkıyormus daha önce alan bi arkadas anlatabilir mi

Fdisk atarak bölümlere ayırabilirsiniz. Ama ne kadar sağlıklı olur orasıda var.

Yalnız bunun için dos ortamına geçiş yapmalısınız. Bir 98 cdsi işinizi görür.

Bu işleride 3-4 yıl önce yapıyordum, ne yazıkki hatırlamıyorum detaylı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 25 Ağustos 2010; 21:17:35 >

• Konuda anlattığım basit yöntemle sorunsuzca halledebilirsin :

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=40916157
  • e-recovery falan programı var ama ben anlamadım bilen kullanan biri yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Konuda anlattığım basit yöntemle sorunsuzca halledebilirsin :

çok teşekkür ederim 5 dakikada hallettim tamda istediğim gibi oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Konuda anlattığım basit yöntemle sorunsuzca halledebilirsin :

çok teşekkür ederim 5 dakikada hallettim tamda istediğim gibi oldu

Isınıyor mu, sessiz mi?
  • valla ben yazlık yerdeyim ona rağmen sıcaklığı çok düşük yani hiç ısınmadı everestten sürekli takip ediyorum 35-40 arası gidip geliyor oyun falan oynadım onda bile farketmiyo ve gerçekten sessiz ve en iyi özelliğide şarjının çok uzun süre gitmesi ben rahatlıkla tavsiye edebilirim
  • evet beyler bende natilius acıbadem bimeksteki son cihazi aldim dün ayirtmistim, stok soran olduysa bulamadiysa kusuruma bakmasin
    gayet güzel çok kullanışlı ses 0 diyebilirim, kulağımı yasladığımda bile çok çok hafif bir ses duyuyorum, 1 saattir açık makina sol taraf çok az ısındı, elimi koyduğumda çok az sıcaklık hissedecek kadar,
    geri kalan keşifleri yarın yapıcam

darısı düşünenlerin başına şuan geç oldu yatmak lazim yarın iş var mağlum,

bu arada türkçe karakterleri soran arkadaş için rahat olsun hepsi klawyede mewcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 26 Ağustos 2010; 1:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReverend

evet beyler bende natilius acıbadem bimeksteki son cihazi aldim dün ayirtmistim soran olduysa bulamadiysa kusuruma bakmasin
    gayet güzel çok kullanışlı ses 0 diyebilirim, kulağımı yasladığımda bile çok çok hafif bir ses duyuyorum, 1 saattir açık makina sol taraf çok az ısındı, elimi koyduğumda çok az sıcaklık hissedecek kadar,
    geri kalan keşifleri yarın yapıcam

darısı düşünenlerin başına şuan geç oldu yatmak lazim yarın iş var mağlum,

bu arada türkçe karakterleri soran arkadaş için rahat olsun hepsi klawyede mewcut

Sağol arkadaş.

Detaylı bir inceleme yaparsınız artık.

Ekleme: Bu arada ürün hepsiburada.com'da satışa girmiş. Bimeks'e göre 218 lira daha pahalı. Gerçi bimeks'teki indirimde bitince 220 lira civarı üstüne ekleyecek.

Acaba beklesek mi? Ucuzlasın derken 220 lira zarar etmek istemiyorum.

Şu ürün nasıl? Aynı fiyat.http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-3050et-intel-core-i7-720qm-16ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-wn775ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760086&categoryId=98

Acer'ın bundan tek artısı şarj süresi sanırım. Kafamı karıştırdı bu alet. Zira Acer'a nedense pek güvenemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 26 Ağustos 2010; 3:13:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

Orijinalden alıntı: pathetic09

quote:

@kerrami
    Tam istedigim bekledigim yorum :). Turkiye is bankasina Maximum kart icin bugun-yarin basvursam nezaman elimime gecer?

Sen alma ben alıcam.

Ona ne suphe

Alır getirirsem,Mac OS X SnowLeo kurması senden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@kerrami
    Tam istedigim bekledigim yorum :). Turkiye is bankasina Maximum kart icin bugun-yarin basvursam nezaman elimime gecer?

Sen alma ben alıcam.

Ona ne suphe

Alır getirirsem,Mac OS X SnowLeo kurması senden.

Ana ekran kartına olmuyo yanlız . Altta çalışan 128mb ekran kartına kurcaz onboard'dakine yani kendime öyle planlıyorum çünkü içeresindeki ekran kartıyla uyumlu driver yokmuşmuş....

• arkadaşlar ekran çözünürlüğü 1320 oluyor daha nasıl artıracağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: standbye

arkadaşlar ekran çözünürlüğü 1320 oluyor daha nasıl artıracağız

Aşağıdaki ekran kartı sürücüsünü indirip kurarsanız sanırım probleminiz kalmaz.

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/10-8_mobility_vista_win7_32-64_ccc.exe

Buda dahili Intel ekran kartının sürücüsü

http://downloadcenter.intel.com/T8Clearance.aspx?sType=&agr=Y&ProductID=&DwnldID=19228&url=/19228/a08/Win7Vista_64_15179.exe&PrdMap=&strOSs=&OSFullName=&lang=eng

• arkadaşlar iki sorunun daha var disk yönetiminden ikiye ayırdım ama d gözükmüyor birde imaj işleminin nasıl hallettiniz . acer recovery var ama yapmadan sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: standbye

arkadaşlar iki sorunun daha var disk yönetiminden ikiye ayırdım ama d gözükmüyor birde imaj işleminin nasıl hallettiniz . acer recovery var ama yapmadan sorayım dedim.

Çözünürlük sorununuzu bu sürücüler çözdü mü?
  • daha deneyemedim ancak akşama
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.