Şimdi Ara

ACER AS5820TG-434G50 Timelinex (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
0
Favori
21.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safaz

quote:

bunumu alsam .

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111852/acer-as5741g-i5-430m-lx-td02-118-.aspx

sabah bende baktım bu daha hoşuma gitti. ilk fırsatta alıcam.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/112363/acer-as4820tg-434g50-i5-430m-lx-pse02-244-.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113141/acer-as5741g-434g32mn-lx-ptd01-018-.aspx

bunda karar kıldım 350 hdd var 500de taşınabilir alıcam

• ya bu pc de format falan nası oluyor bi açıklama yaparmısınız özelden falanda olur e-recovery falan var ama ben çözemedim işi bi yardımcı olursanız çok sevinirim ya
  • 5820tg alacaktim fazla bir fiyat farki olmayisi ve dizayn sebebi ile 5943g ye transfer oldum ve dün siparis i verdim
    http://www.youtube.com/watch?v=hJELSmD0K4w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 2 Eylül 2010; 10:10:10 >
  • bimeks sonunda yalandan da olsa bi resim koyabilmiş. ayrıca son fırsat yazmışlar sanırım eylül 13'te bitecek kdv indirimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omermesud

bimeks sonunda yalandan da olsa bi resim koyabilmiş. ayrıca son fırsat yazmışlar sanırım eylül 13'te bitecek kdv indirimi

Bu pazar alıyorum mesut ;)

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113141/acer-as5741g-434g32mn-lx-ptd01-018-.aspx

• http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx

HANGİSİ ????

Acer AS5820TG-434G50 (LX.PTN02.225) ?

Acer Aspire AS4820TG-i5-430M (LX-PSE01-007) ?

14inç mi 15'6inç mi ? Fiyat farkına değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 3 Eylül 2010; 13:18:20 >
  • arkadaşlar ekran ati olarak çalıştığında ekran çözünürlüğü max. 1366x768 yapılıyor sizde de aynı şekildemi? siteden en son driver'ı yükledim ama değişmedi.
  • zaten maximum 1366*768 değil miydi? Heryerde öyle yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesusChirst

ya bu pc de format falan nası oluyor bi açıklama yaparmısınız özelden falanda olur e-recovery falan var ama ben çözemedim işi bi yardımcı olursanız çok sevinirim ya

yardımcı olucak olan yokmu
  • merhabalar,

Optik sürücü olayını soracaktım. Bimeks'in sayfasında optik sürücünün varlığına ilişkin bir şey söylenmemiş. şurada olacak. Ama ilk sayfadaki bilgilerde optik sürücünün olduğu yazıyor. Eğer bimeks'ten alan arkadaşlar varsa söyleyebilirler mi acaba, sayfada yazım yanlışı mı yapılmış?

bir de firmalar optik sürücüyü çıkarmazlar değil mi? yani daha ucuza gelmesi için falan? şimdi sipariş etsem optik sürücüyle gelir yani, eğer yazım yanlışı yapılmışsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid

merhabalar,

Optik sürücü olayını soracaktım. Bimeks'in sayfasında optik sürücünün varlığına ilişkin bir şey söylenmemiş. şurada olacak. Ama ilk sayfadaki bilgilerde optik sürücünün olduğu yazıyor. Eğer bimeks'ten alan arkadaşlar varsa söyleyebilirler mi acaba, sayfada yazım yanlışı mı yapılmış?

bir de firmalar optik sürücüyü çıkarmazlar değil mi? yani daha ucuza gelmesi için falan? şimdi sipariş etsem optik sürücüyle gelir yani, eğer yazım yanlışı yapılmışsa?

Optik sürücü var. Ama 3820 modelinde yok. Yanlış modele bakmadığınıza emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid

merhabalar,

ben bimeksten aldım optik sürücü var ve powersmart ile devre dışı bırakabiliyorsun pili daha verimli kullanmak için

• powersmart açıkken hangi özelliğin çalışıp çalışmadığını kendimiz seçebiliyor muyuz? Mesela powersmart açık olsun ama ben optik sürücüyü de kullanmak istiyorum dosya kopyalamak için falan.
  • daha onu bende çözemedim. bide format olayı var onu bulamadım
  • herkese teşekkürler. yarın, eğer açık olursa, bimekse gidip inceleyeceğim inşallah.
  • Bimeks Bayrampaşa Forumistanbuldan satın aldım geçen hafta . Yoğun iş trafiğinden girip konuya yorum yazamadım. Timeline aldım ben x serisi pahalı geldi ve özellik olarakta pek bir fark yoktu. Tek içimde kalan i5 yerine i3 almış olmamdı ama performansı çok etkilemez dendi iyi öyle olsun diyip aldım .

Gelelim makinanın durumuna.

EKSİLERİ
    Öncelikle içine kurulan '' WİNDOWS HOME BASIC'' kadar lüzumsuz bir işletim sistemi olmaz olmamalı. İğrenç kelimesi yanında iltifat kalır . Hemen bu sistemi yok etip ULTİMADE kurmanız tavsiyemdir.

Çözünürlüğün bu denli kısıtlı olması ve çözümünü bulamamış olmamda sıkıntı verdi.

-----------------------

Artılar

Bildiğiniz gibi şarj gerçekten harika gidiyor 5 dk. kaldı diyor ışık sondayken sona kadar ışığı düşürün o 5 dk. 20 dk. oluyor ... :D
    Çok rahat bir klavyesi var mause fazla hassas ama onun dışında güzel , klavye çok eleştirilmiş ama ben çok beğendim şahsen.
    Ekranı çok kaliteli çok parlak ve çok net
    Birçok işlemi birarada yapmama rağmen daha bir kasma bir donma veya sistemsel bir ağırlaşmaya rastlamadım.

• @Assasinate

Öncelikle hayırlı ve uzun ömürlü olsun.

Dış görüntüden 1-2 tane foto ve CPU-Z ile GPU-Z görüntülerini koymanızı rica etsem mümkünmü acaba.i3 ile i5 li modeli araştırıyordum bende i5li modelin fiyatı biraz daha artmış durumda bunlar olmazsa 4820TG'nin i5 li 3gb ram 320gb HDD'li modeline bakacağım bende.
  • Bimeks'te var mı hala bu modelden? Arkadaşa alacağız da
  • Nası yahu optik sürücüyü üstündeki butona basarak açamıyo muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova

Nası yahu optik sürücüyü üstündeki butona basarak açamıyo muyuz?

Hayır , orda tuş yok .
    Delete tuşunun üstünde Disk Çıkarma Tuşu var ; Ona basınca açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.