Şimdi Ara

ACER AS5820TG-434G50 Timelinex (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
0
Favori
21.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: Innova

Nası yahu optik sürücüyü üstündeki butona basarak açamıyo muyuz?

Hayır , orda tuş yok .
    Delete tuşunun üstünde Disk Çıkarma Tuşu var ; Ona basınca açılıyor

Bunun sorun edileceğini düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: Innova

Nası yahu optik sürücüyü üstündeki butona basarak açamıyo muyuz?

Hayır , orda tuş yok .
    Delete tuşunun üstünde Disk Çıkarma Tuşu var ; Ona basınca açılıyor

Bunun sorun edileceğini düşünmüyorum

Beyler ben konuyu karıştırmışım .
    Benim cihaz 4820tg , ben kaçıyorum sizlere kolay gelsin ;)

• E-Sata yok sanırım bu cihazda? Türkçe karakter de yok mu yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 14 Eylül 2010; 19:53:21 >
  • MaNgOsEr benim de öyle ama kasalar bir olunca iki konuya da yardımcı olunuyor

Evet e-sata ve usb 3.0 seçenekleri bulunmuyor
  • quote:

MaNgOsEr benim de öyle ama kasalar bir olunca iki konuya da yardımcı olunuyor

Türkçe karakter de yok sanırım?? Ya da klavye q değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Klavye Türkçe q
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Klavye Türkçe q

Orta sayfalarda Türkç.e karakterler olmadığı konusunda mesdajlar vardı. Teşekkür ederim sıcağı sıcağına cevaplarınız için

• Rica ederim
  • bende bu aleti bayram arefe sinde aldım. alet güzel ama konu tutmamış. paylaşım sıfır. cihaza sahip insan az sanırım.
  • Merhabalar.İnşallah yarın 5820TG modelinin i3 olanını alıcam.Sizce i3 olan model nasıl ? Rahat oyun oynayabilir miyim ? Pes 2010 Gta 4 gibi oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim ? Aralarında çok performans farkı var mı ? Biraz bilgilendirirseniz sevinirm ... Yarın alıcağım verdiğiniz bilgiler sonrasında çünkü . Teşekkürler...
  • Kimse yardım etmedi . Bende an itibariyle ürünü almış bulunmaktayım ama i3 modelinden . Elime ulaştığında kendi incelememi yapıcam inşallah.Saygılar
  • Oncelıkle hayırlı olsun dıyeyım @AtaTuncel . Bua aralar forum sesssız. Ya bu modelden kullanan az yada baska bır sey var. Bende i5 modelının 3gb ram'ramlısını kullanıyorum ve konu olu dıyebılırım. Artık yavastan bızler canlandırcaz baska care yok gıbı.
  • alet taş gibi gayet güzel sorunsuz. ee böle olunca alan keyfine bakıyor uğramıyor foruma konuya pek. çünkü sorunu da yok soracak birşeyide:P bunun etkiside çok büyük:D:D
  • Arkadaşlar hiç i3 modelinden alan var mı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Oncelıkle hayırlı olsun dıyeyım @AtaTuncel . Bua aralar forum sesssız. Ya bu modelden kullanan az yada baska bır sey var. Bende i5 modelının 3gb ram'ramlısını kullanıyorum ve konu olu dıyebılırım. Artık yavastan bızler canlandırcaz baska care yok gıbı.

Tesekkur ederim.Tek sıkıntım acaba i3 modelinde gta 4 pes 2010 gibi oyunlar oynayabilir miyim rahatlıkla ? Çok bir fark olmaz diye düşünüyorum . Birde klavyesi falan kötü diyorlar ama ?
  • İ3 modelini aldım ve an itibariyle kargocu getirdi . 1275 lira bayıldım . şirkette olduğum için çok inceleyemedim ama tasarımı çok güzel.Ekran enine büyük tuş takımı biraz kötü ama özelliklerinin yanında lafı bile olmaz.2 senedir laptopumda batarya ölüydü fişle dolaşmaktan gına gelmişti Artık tadını çıkara çıkara . Şarj bile etmicem . Biraz kurcaladıktan sonra daha almamış olanlar karar verememiş olanlar için bir inceleme yapıcam ve buraya yazıcam.Saygılar . Teşekkürler.

• Arkadaşlar tüm gece şarjda kaldı pc şarjdan çıkardım şarj durumuna baktuım ancak 3 saat bile değil 2,30 saat yazıyor 1 dk sonra 2 saate iniyor . Güç tasarrufunu seçiyorum ama fayda etmiyor.Ne yapmam gerekiyor.

Birde bu powersmart tuşu ne işe yarıyor. ??

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaTuncel

Arkadaşlar tüm gece şarjda kaldı pc şarjdan çıkardım şarj durumuna baktuım ancak 3 saat bile değil 2,30 saat yazıyor 1 dk sonra 2 saate iniyor . Güç tasarrufunu seçiyorum ama fayda etmiyor.Ne yapmam gerekiyor.

Birde bu powersmart tuşu ne işe yarıyor. ??

Teşekkürler...

Batarya daha tam performansını gösteremiyordur. Üç dört kere tam dolum boşaltım yapılırsa batarya normal süresine ulaşır.

PowerSmart tuşuna basarsanız harici ekran kartını devre dışı bırakarak dahili ekran kartına geçiş yapar. Şarj'ın daha uzun süre gitmesini sağlar.
  • Bir de şarj durumuna ekranın parlaklığı da çok etkili oluyor en düşük parlaklıkta 8 saate derken orta parlaklıklarda 3-4 saate iniyor
  • bimekste de bitmiş alet yaav

hızlıal'da 1700 ve bazı kartlara 10 taksit. ben şu anda alamayacağım maalesef
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.