Şimdi Ara

>>>ACER AS5920G 3A1G16MI (YENİ) GÖRÜŞLER,PAYLAŞIMLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.notebook.gen.tr/acer-f28/acer-aspire-5920-hakkinda-hersey-burada-t103.html?hilit=8600%20gs
    burdakileri sırayla yaparsan hiç bi problem çıkmıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

xp driverlarını nerden bulabiliriz acaba ?
  • link calısmıyor ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: walnut

az önce aldım 5920 ama ses problemi var herşey yüklü ayarlarda son sevyede ama ses çıkmıyo bi türlü delirecem:))9

Aynı sorun bende de var. İlk kez çalıştırdık kurulumu tamamladık vs.
    Aygıt yöneticisinde her şey tamam ama ne kulaklık çıkışından ne de speakerdan ses çıkmıyor.
    Ses kapalı veya kısıkta değil.

XP kurayamı diyorum ama içinden ne cd çıktı ne dvd.
    Vista driverlarıda hd nin içine kopyalanmış önce yedek almak lazım.
    İki kuruşluk cd yi çok görmüşler ne hikmetse.

XP kurunca sorun yaşayan ve bazı özellikleri kullanamayan va mı acaba ?

• Arkadaslar ben bilgisayari ukrayna dan aldim haliyle vista rusca.... orjinal vista yi silmeden turkce yukluyebilme sansim var mi?
  • nvidia nın driverı kurdum fakat ekran cok sonuk kalıyor sanki neden yapar acaba ? birde ayarlarda 8600 Gs (birden fazla monitor) olarak gozukuyo bi terslik olabilirmi sizce ?
  • Rusca vistayı türkçe yapma yolu yoktur yani tr patch vs gibi.

türkçe vista gerekir.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 1 hafta önce Dell laptopumu satıp sırf oyun performansı nedeniyle bu makineye geçtim.
    Xp den vistaya geçmek zor gerçekten. Kullanımı ile ilgili herşeyi çözmüş değilim. Bazı programlar vistada kafasına göre çalışıyor, kafasına göre çalışmıyor. Acer ın "Empowering Technology" programı da çok nazlı çalışıyor bende. Programa hiç değmedim. Nedense çalışmıyor şu an. Yüklerken çalışıyor, ikinci defa açılmıyor program.
    Bu makine de en sinir olduğğum şey kasanın sol tarafında Bluetooth tuşunun olup böyle bir donanımın makineye konmaması. Kasaya bakan sanar ki cihazda bluetooth var. Bir arkadaşım laptoptan onun cep telefonuna bluetooth la şarkı atmamı istedi. Bluetooth yok dedim yollayamam şarkı. Bana inanmadı. Tuşu gösterdi bana. Diyemedim ki kandırıkçı bir firmadan laptop almışım diye. İkinci en kötü şey laptopta cihazdan ses çıkmıyor. Birazcık gürültü olan ortamda duymak çok zor. Ve yine kasa da artistik tanıtımlar var. Dolby home theater, Virtual Surround Sound yazıları falan var ama traş. Cihazdan ses özellikleri var fakat bu sesi verecek hoparlör koymamışlar.
    Cihazın oyun performansı iyi çıktı çok şükür. Yoksa asla tavsiye etmezdim bu laptopu. Laptopa 1 gb lik bir ram daha ekletip 2 gb yaptım ve Medal of honor Airborne, Call of Duty 4 çok rahat oynanıyor. Crysis denemesi yaptım laptopta. Oyun içinden bazı ayarları düşünce akıcı bir şekilde oyunu oynayabiliyorsunuz. Yani bu laptopu alan crysis i oynar.

• hmm..vista yerine xp çok daha iyi olurdu. vista sp1 çıkana dek kullanmak biraz riskli.

ses konusunu anlayamıorum...ön taraftaki tekerlek vasıtası ile açtıgımda inanılmaz yüksek bi ses aldım...vista da da xp dede aynı şeyleri yaptım...ses konusunda sıkıntı nedir bilmiorum.

blutut:) olayı bencede saçma ama 10 liralık bi aparat için acer a küsemem..
  • ses konusunda bende hayret ettim nasıl az cıkar bende mukemmel cıkıyor ses birde winampa enhancer yukledim dukkandaki 2+1 kadar ses veriyor abartısız alet ve notebooklarda aldıgım en temiz ses diyebilirim , Hp pavilionumu satıp bu modeli aldım hp kullanırken en iyi sesin onda oldugunu sanırdım ama acer ı aldıktan sora fikrim degisti , bluetooth olayına gelince 1350 ytl ye hem core2 duo hemde 8600 GS ekran kartlı makine bulmusken bunları dert etmek cok sacma geliyor bana bole bi konfigurasyonda baska model marka yok bu fiyata bazı ufak tefek seyleri goz ardı etmemiz lazım bence bluetooth dısında onemli bi eksigi yok cok fazla artısı var artılarını konusmamız lazım bence bi bluetooth icin haksızlık yapılıyor bu modele
  • Jaydee sende ekran hala sönük mü?

nvidia ayarlarıa girdiğinde smartdimmer die bi secenek göreceksin orda tüm ayarların tam parlaklığa ayarlı oldugundan emin ol..

onun dışında fn+(içi boş günes:) klavye kombinasyonunu biliosundur zaten..

ekran 220 nit parlaklıga sahip... eski laptopum acer 5112 200 nit di.. yanyana koyunca gerçekten o yüzde on luk farkın ne kadar bariz oldugunu anladım yani ekran kalitesi çok iy

gerçi her laptopta olan açı genişledikçe görüntü bozulma olayı bunda da var ama nispeten aza indirilmiş.

1350 liraya böyle bi kasaya ve tasarıma sahip bi laptopum olması çok güzel... İnanın görenlerin nazarı degecek die korkuorum herkes çok güzel dio

• @halil

always thesebacklight birde use power backlight diye 2 secenek var orda always olan secili ve hepsi 255 te galiba orda bi sorun yok , xp kurdum sanki vistada daha parlaktı belkide eski notebook a gore biraz mattır , hp daha parlak olabilir ama olsun cokta kotu deil yani. Aynen benim makineyi gorenlerde hasta oluyo bilmeyen adama 2 milyar desen inanıyor yani
  • bana da xp de daha mat gelmişti ama nedeni tamamen vistanın arayüzünün daha net tasarımından..

Oyunlarda falan fark göremezsin..görürsen paran iade
  • yaw oyunlarda iyide şu pes 2008 de sıkıntı var bilmiyorum sizde kurulumu cok kasıyor oyun goruntude kırılmalar oluyor ne yapmak lazım patch fln varmı notebook lar icin ?
  • touch pad de sorun yaşayan varmı xp kurduktan sonra çalışmıyo benimki vistada çalışıyodu.
    buarada xp kurmak isteyen arkadaşlarwww.notebook.gen.tr de xp nasıl kurulur anlatmışlar driver linkleride mevcut ordakileri sırayla yaparsanız bi problem olmuyo touch pad çalışmadı bitek araştıryorum onu da...burada
  • arkadaşlar bu notebook ta pes 2008 i high da oynayan varmı sorunsuz takılmadan , oynayan varsa yaptıgı ayarları anlatsın bi zahmet
  • merhaba bende acer'ın AS5920G-3A1G16MI modelini almayı düşünüyorumda acaba teknosada alırken isteğe bağlı olarak 6 cell pil yerine 8 cell taktırabilirmiyiz yada sonradan alsam ben bu 8 cell ne kadar acaba bide izmirde teknosadan başka alabileceğim yer varmı acaba
  • crysis i yukledim full e yakın oynatıyor pes 08 nası kasar anlamış değilim
  • arkadaşlar ben de AS5920G 3A1G16MI alıyorum yarın geliyor

1.soru : Ram 2 x 512 mi yoksa 1024 tek mi gelio içinde?
    2.soru : Xp nasıl kurulacak ve driverları nasıl temin edicez? ayrıca içinde Vista için cd yada recovery yada cd hazırlama programı geliyor mu? biri bana özelden anlatabilir mi? verilen linkler ölü..
    3.soru : Dış kasa eskisinden mi yoksa ekran çerçevesi de beyaz olandan mı? (bulamadım bi türlü)
    4.soru : Üstünde kamera var sanırım. MSN performansı nasıl? :D:D

Ve sorularımla karşınızda olucam.. :P cvp verebilirseniz sevinirm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perenalp -- 9 Şubat 2008; 2:03:07 >
  • ram 1024 tek
    xp driverlar için googlea notebook.gen.tr yazın
    beyaz dış kasa
    kamera gördüklerimin en iyisi.
    ayrıca vista güzel xp ye gerek yok...saygılar
  • şimdi geldi alet ancak üstündeki etikette up to 512 8600M GS diyor (teknosada da görmüştüm öyleydi bunun böyle olmamasını umuyordum) (ayrıca teknosadan almadım..) acaba etiket hatası mı yoksa gerçekten de up to 1024 değil mi kafam karıştı.. :S:S sizin etiketlerinizde up to 512 mi yazıyor up to 1024 mü?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.