Şimdi Ara

ACER AS5920G-933G25MN ya da ASUS M51 SN250DV,siz olsanız ne yapardınız?hangisini tercih ederdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.650 USD + KDV

İŞLEMCİ: Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6 MB 800MHz Penry 45nm

HDD: 250 GB SATA

RAM: 2048 MB DDR-2 667 Mhz Max. 4 GB

EKRAN: 15.4 WXGA, 1280 x 800, Glare Ekran

EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 9500M GS, 512MB VRAM Paylaşımsız, TurboCache: 1280MB, Dx 10.1

CD-R / DVD / CD-RW: DVD Double Layer DVD+RW

Modem : V92 Modem

Ethernet: Gigabit Ethernet LAN + Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) Wireless

Port çıkışları:4 x USB 2.0 ports, 1x IEEE 1394 port, 1 x TV Out (S-Video), ExpressCard™/54 slot

İşletim sistemi: Windows Vista Home Premium TR

Ağırlık: 2.95 kg

Pil Ömrü: Li-Ion 6 cells: 4800mAh, 3S2P, 53.28WHrs

Bluetooth: Var

Kart Okuyucu: MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo

Web Cam: 1.3M pixel Swivel Camera with LED Lighting

Tv Kartı: -

Garanti: 2 Yıl

Parmak İzi Okuyucusu: VAR

Hediye: ASUS Taşıma Çantası, ASUS Optik Mouse

ACER AS5920G-933G25MN(HP D2460 yazıcı hediye!!)
    1.699 USD + KDV

İŞLEMCİ: Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6 MB 800MHz

HDD: 250 GB

RAM: 3 GB DDR-2 667 Mhz

EKRAN: 15.4 WXGA High-Brightness CristalBrite (220 nit), 1280 x 800 8ms

EKRAN KARTI: Nvidia GeForce 8600M GT DirectX 10 512 MB Paylaşımsız 1280 MB TurboCache

CD-R / DVD / CD-RW: DVD Double Layer DVD+RW

Modem : V92 Modem

Ethernet: Gigabit Ethernet LAN + Intel Wireless 4965AGN 802,11a/b/g/Draft-N

Port çıkışları: 4 x USB 2.0 ports, 1x IEEE 1394 port, 1 x TV Out (S-Video), ExpressCard™/54 slot, HDMI

İşletim sistemi: Windows Vista Home Premium TR

Ağırlık: 3 kg

Pil Ömrü: 8 Hücre - 3 saat

Bluetooth: Var

Kart Okuyucu: 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)

Web Cam: Acer Crystal Eye webcam

Tv Kartı: -

Garanti: 2 Yıl

• Ben acer ı tercih ettim ve bugün sipariş verdim...
  • Asus bi adım önde ekran kartıyla ve biraz daha düşük fiyatıyla..Ama Acer tavsiye ederim her halukarda..
  • ikisinin de özellikleri iyi ve benzer.fakat laptop aldıktan sonra pilin önemi anlaşılır. o nun için aceri seçmen iyi olabilir.en az 1 saat kullanım süresini etkiler aradaki 2 pil hücresi farkı. kendimden biliyorum. tabi oyun oynama yada yüksek performans gerektiren uygulamalar hariç.
  • karar verdim kesinlikle asus ama bu modeli değil,bir farklı modeli olan m50sv!!hdmi ve 3 gb rem farkı var!!şansımıza belki HD dvd özelliğide vardır:)

asus asus asus!!!
  • HD DVD artık tarih oldu bildiğim kadarı ile (yerini blue ray aldı )ama tercih olarak batarya önemli ise acer, ekran kartı önemli ise asus derim.
  • Bu Acer'a XP kuruluyor mu? Deneyen var mı? Sürücüleri nereden bulabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo L340 ne kadar eder?
    11 ay önce açıldı
    Acer mi Asus mu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Power7Gear

Bu Acer'a XP kuruluyor mu? Deneyen var mı? Sürücüleri nereden bulabilirim?

t7700 e uyan driverlar buna da uyuyor t9300 var bende geçtim xp ye bi problemle karşılaşmadım daha
  • Valla bende bu 2 pc arasında kaldım arkadaşlar.Benim için ekran kartı önemli. Oyun oynadığımdan dolayı.Ama şuan asus f3jc kullanıyorum.Sorun (maviekran) çıkardığı için asustan fena şekilde soğudum.Acaba bu laptopta da olur mu bu sorunlar? Bide malzeme kalitesi olarak kıyas yaptığımızda hangisi daha kalitelidir,Asus hiç görmedim ama acer fena deil malzeme olarak.
  • Arkadaşım ben ikisi arasında kaldım M50 pahalı aşar beni.. Nvidia sitesinde 9500 GS ile 8600 GT arasında teknik açıdan fark yok.. asus kasası neden yapılmış bilmiyorum ancak Acer soğutmaya yardımcı ve dayanıklı özel bir plastik kullanmış kirli beyaz rengi boya değil malzemenin orjinal rengi..
  • ben kesinlikle Acerı tavsiye ederim
  • Birçok konu var asus mu acer mi sorusu altında. Bende bu ikisini düşünüyordum. Aslında 3 tane marka vardı aklımda. Acer asus dell. Aceri eledim asus ve dell kaldı. Asusun son çıkardığı modelleri ve tasarımı çok harika. Daha öncedende asus kullandım. Sessizlik ve performans yönünden muhteşemdi. Dell'de soeunsuz, arkadaşım kullanıyor.
  • şuanda bende bu ikilemdeyim 10 güne kdr yeni laptop alacam araştıyorum
  • Bence acer al derim.Çünkü baktıgımda hemen hemen aynı gibiler.Çok sağlam olmasını istiyorsan asus al.Ama yok benim pc m aynı zamanda güzel gözükmeli karizmatik olmalı diyosan acer al
  • bende bu iki model arasında kaldımasus ii gibi geliyor bana
  • arkadaslar kesınlıkle asus derim sadece pil için asusdan vazgecilmez acer lada karsılastırmam bıle asusu...ayrıca m50 guzel ama bence m51 al cunku o kadar fark odetecek ekstra bı ozellık yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 21 Mart 2008; 12:50:20 >
  • acerı alalı iki haftayı geçti(5920G 933G25MN). ŞU ANA KADAR ÇOK MEMNUNUM. GÖREN HAYRAN KALIYOR. PERFORMANSI VE GÖRÜNÜŞÜ İLK DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ. SAĞLAMLIĞINA GELİNCE; ASUSLA YAN YANA GETİRİP BİREBİR İNCELEDİM. ASUSUN KASASI NASILSA ACERINKİ DE AYNEN ÖYLE.
    FİYAT VE PERFORMANS İSTİYORSAN KESİNLİKLE ALINABİLİR. YOK İLLAKİ BEN MARKA ALACAM DİYORSANIZ SİZ BİLİRSİNİZ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.