bende bu makineyi almayı düşünüyom tavsiyede bulunacak arkadaşlar varmı?
ekran kartı çok daha iyi ve ses sistemi mükemmel...
arkadaşlar başka bilen biri yokmu sizlerin fikirlerine göre alıcam yardım lütfen
Bu Acer'in 59 serisi en son modeli. Yeni geldi Türkiye'ye. Ben biraz daha bekleyin derim. Ne de olsa Gold pahalı. Ayrıca buna alternatif olabilecek daha hafif (2,55kg) Led ekranlı Samsung 1200 TL ye satılırken, bunu almak bence mantıksız.
vattan bilgisayarda bu modelin p8600 işlemcili ve ekran kartı DDR3 olanını aldım..(Makina henüz elime geçmemiş olsa da) Senin linkte verdiğinin ekran kartı DDR2..200 fazla verip vatanda olanı almak daha mantıklı geldi bana ama sen ne dersin bilemem... Ama bu makina bile f/p açısından son derece iyi bir makina...
quote:
Orjinalden alıntı: Anteos
vattan bilgisayarda bu modelin p8600 işlemcili ve ekran kartı DDR3 olanını aldım..(Makina henüz elime geçmemiş olsa da) Senin linkte verdiğinin ekran kartı DDR2..200 fazla verip vatanda olanı almak daha mantıklı geldi bana ama sen ne dersin bilemem... Ama bu makina bile f/p açısından son derece iyi bir makina...
Ama goldda 250 tlde bonus veryio yani 1450ye geliyo çok iyi fiyat deilmi ben bugun yarın alıcam laptop buyuk ihtimal bunu alıcam