Şimdi Ara

HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar; bu bilgisayarı kullanan var mı? Darty'de %25 indirimli, başka yerlerde 2000 lira üstü. Anormal bir durum mu var?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/HP/PAVILION-DM4-2050ST-LS745EA-p-64697-c-24.htm

Usb 2.0 olması kötü. Ama özellik itibari ile çok iyi görünüyor

• valla daha dün aldım beğenerek sewerek aldım ewe geldim açtım kurdum ki ne göreyim ekranda bir adet Ölü Piksel... Böyle şansın içine tüküreyim :(
  • Öncelikle Hayırlı olsun, ayrıca geçmiş olsun. Değiştirirler sanıyorum, problem olmaz gibi geliyor.

Yorumun nedir? Randıman alabildin mi?
  • tşkkr ederim, makine gerek görüntü gerek performans olarak ilk gözlenimde süper geldi gözüme. Ancak ölü piksel olayı beni çok soğuttu, bir tane piksel için değişim yapmıyorlarmış. Umarım ileride çoğalmaz yoksa sıkıntıya girerim. Mutlaka öneririm ama kesinlikle alırken herşeyiyle kontrol et hocam.
  • bende 3 hafta önce aldım ekranı hoşuma gitmedi gözlerimi çok yoruyor ayrıca laptop çalışırken her 15 saniyede tıkır tıkır ses geliyor gerçi bu gelen ses normalmi değilmi onuda bilmiyorum çünkü senelerce masaüstü kullandım. olayın özü bu paraya bukadar
  • Yaklaşık 1 ay kadar önce Durty den 1383 TL ye 2050st modelini aldım,çok şükür şuana kadar beni yanıltmadı,optik sürücüye ihtiyaç duyarsanız var,kart okuyucu gerekliyse var,bluetoth gerekirse var,parmak izi okuyucusu çok güzel ve pratik,bilgisayarın yanında farklı yerlerindede kullanılıyor sanırım biyerde okumuştum ama ben henüz uğraşmadım okadar,coolsense mevcut ısınma diye bişeye rastlamadımki bu pc yi alana kadar haftalarca araştırmışımdır ve hp ye ısınma konusundan dolayı eski bir hp kullanıcısı olarak sıcak bakmamışımdır ama bu pc beni bu konuda şaşırttı ısınmıyor,fan sesi yoğun kullanımlarda duyuluyor zaten 14'' bir notebookta fan sesi olması anormal değil tabi sürekli bir fan sesi duyuluyor diyede algılanmasın belli bir süre sonra susuyor :))15,6 notebook uma göre oldukça hafif geldi,kasasını beğendim,şarjı kullanıma bağlı ve kullanılan programlara bağlı olarak 7 saate kadar çıkabiliyor,benden bukadar,Benim param çok derseniz gidip zenbook falan bakabilirsiniz onlarda oldukça etkileyici,teknoloji=para dostlar,ha ayrıca teknik destek konusundada iyiler telefondan aradım uzaktan yönlendirmelerle harici belleği böldüler falan beğendim açıkcası ulaşılabilirler yani :)saygılarımla.

• b16ursa yedi saate kadar gidiyor demis. ben yeni aldım bu bilgisayarı şarj ettim ve pil süresinde üc saat görünüyor. görünen süre ile kullanım arasında bir farkmı var yoksa senin bilgisayarında pil süresi yedi saat mi gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-1375ET 899$+KDV
    15 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozzdere kullanımla alakalı olsa gerek şuan sorarsan 7 saat gitmedi 5.5 saat görünüyor yarım saattirde açık,sanırım bikaç şarjdan sonra randımana girer,batarya takılı prizde kullanma sakın biliyorsundur belki ama genede söyleyim dedim,çözdüğün farklı özellikleri olursa görüşelim :)) hayırlı olsun sanada.
  • mrb bende bu pcden almak istiyorum darty den fakat beni biraz korkuttular :) çok ısınıyor işte içi yanıyor sonra çöpe atıyorsun gibilerinden birşey söylediler,sadece bu pc için değil ama hp nin geneli böyleymiş kullanan arkadaşlarım biraz beni bu konuda aydınlatırmısınız :)
  • smty19 daha öncede hp kullandım bazen okadar ısınıyorduki pat diye kapanıyordu presario notebokum :))ancak bu ürünü dartyden aldım ve şuan kucağımda kendisi,ve ona rağmen saatlerce kullanmama rağmen elimi altına koyunca ısı denen bişey yok,fanı çok iyi çalışıyor hp coolsense var ısınmıyor heryeri gayet soğuk,bende almadan önce aylarca araştırmıştım bunu aldım ve hiç pişman değilim,ancak birdaha pc alacak olsam bu defa 13.3 inc alcam :)zaten amacım oydu ama bunda gönül kaldı denemiş oldum :)
  • hp coolsense için pc üzerinden ayar yapabiliyormuyuz peki biraz açarmısınız? :)
  • DENETİM MASASINDA GÖRÜYORUM AMA GİRİPT E HİÇ KURCALAMADIM TAM OLARAK NE AYARI YAPMAK İSTİYORSUN MESELA?
  • bilgisayara ram taktırayım ekstradan dedim altıya kada destekliyor. gerci bazı yerlerde sekiz diyor bazı sitelerde altı bilen varsa yazsın. garanti kapsamından cıkmasın simdi hp yi bi arayayım dedim. ekstra ram taktırsam garantisi bozulurmu. cevap bomba ama. güvendiğiniz bir bilgisayarcıya taktırın. bozulurda diyemem bozulmazda diyemem. :)
    müsteri hizmetlerinin verdiği cevaba bak. hp servisine taktırayım diyorum. servisin öyle bir yetkisi yok diyor. darty den aldım o taksın bozulurmu diyorum. cevap bozulur da diyemem bozulmazda. ram taktıracaklar dikkat etsin.

bende vaz geçtim. iki yıl sonra taktırırım. bozulur garantisi simdi ugrastırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzdere

bilgisayara ram taktırayım ekstradan dedim altıya kada destekliyor. gerci bazı yerlerde sekiz diyor bazı sitelerde altı bilen varsa yazsın. garanti kapsamından cıkmasın simdi hp yi bi arayayım dedim. ekstra ram taktırsam garantisi bozulurmu. cevap bomba ama. güvendiğiniz bir bilgisayarcıya taktırın. bozulurda diyemem bozulmazda diyemem. :)
    müsteri hizmetlerinin verdiği cevaba bak. hp servisine taktırayım diyorum. servisin öyle bir yetkisi yok diyor. darty den aldım o taksın bozulurmu diyorum. cevap bozulur da diyemem bozulmazda. ram taktıracaklar dikkat etsin.

bende vaz geçtim. iki yıl sonra taktırırım. bozulur garantisi simdi ugrastırırlar.

Merhaba,

Hiç canınızı sıkan bir durum olmasın.. direkt olarak siz ram takabilyiorsunuz.. garanti kapsamı dışında kalmıyor cihaz.. arkadasın demek istediği şu olabilir.. orada ram takma esnasında parça yada tırnak kırarsanız kırık parça sadece garanti dışında kalır. ki zaten cok zor ihtimal.. cok kolay şekilde ram söküp takabiliryorsunuz..

İyi kullanmalar..

• quote:

Orijinalden alıntı: b16ursa

DENETİM MASASINDA GÖRÜYORUM AMA GİRİPT E HİÇ KURCALAMADIM TAM OLARAK NE AYARI YAPMAK İSTİYORSUN MESELA?

bi ayar yapmak istemiyorum sadece ne olduğnu merak ettim
  • coolsense otoatik kapalı yada açık modları var ben otomatikte kullanıyorum pc işlem durumuna göre fanın nezaman nekadar çalışacağını ayarlıyor ve pc nin ısınmasını engelliyor.pc prizde çalışırken otomatik mopdda fan sürekli çalışıyor mesela ve bu yüzden kucağımda herhangi bir ısınma hissetmiyorum,kısaca böyle.
  • su anda call of daty oynadın hafif bir ısınma var. ama o da rahatsız edici değil.
  • hard disk bölme işlemini nasıl yaparız beyler?
  • kardeşim ara hp destek hattını telefonda bölüyorlar,onlar söylüyor sen bölüyorsun ben öyle yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b16ursa

coolsense otoatik kapalı yada açık modları var ben otomatikte kullanıyorum pc işlem durumuna göre fanın nezaman nekadar çalışacağını ayarlıyor ve pc nin ısınmasını engelliyor.pc prizde çalışırken otomatik mopdda fan sürekli çalışıyor mesela ve bu yüzden kucağımda herhangi bir ısınma hissetmiyorum,kısaca böyle.

tşk ederim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.