Şimdi Ara

hp compaq presario cq57

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar dün bir hp aldım oyun yükleyecem pes gta gibi oyunları takılmadan oynayabilirmiyim oynayabileceğim oyunları yazarmısınız yardımlarınız için teşekkürler

• Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Celeron® Islemci
    İşlemci Numarası B815
    İşlemci Hızı 1.6 GHz
    Ön Bellek 2 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 2 GB
    Disk Kapasitesi 320 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Markası INTEL
    VGA Chipset Modeli Intel HD Graphics
    Ekran Boyu 15.6 inch
    Maksimum Çözünürlük 1376 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi Win 7 Starter
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza

özellikler böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortak35

arkadaslar dün bir hp aldım oyun yükleyecem pes gta gibi oyunları takılmadan oynayabilirmiyim oynayabileceğim oyunları yazarmısınız yardımlarınız için teşekkürler

bende de hp compaq var fakat özellikleri farklı:
    İntel pentium b950 2.1 ghz
    4 gb ram
    500 gb hdd
    intel hd paylaşım

aşağıdaki oyunların hepsini 1366x768 de hiç kasmadadn akıcı bir şekilde oynuyorum maşallah
    harry potter half blood prince
    call of duty 2
    pointblank
    serious sam 2

sende büyük ihtimalle pes 2010, gta vc,gta san andreas gibi oyunları kasmadan oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 15 Ağustos 2012; 15:30:35 >
  • yardımın için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortak35

yardımın için saol

sizde saolun sormak istediğiniz birşey olursa bana çekinmeden sorabilirsiniz
  • Sakın oyun yükleme laptop'un içine edersin kullanamazsın, bilgisayarı kullanamazsın benim sana önerim kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BjkPrensi

Sakın oyun yükleme laptop'un içine edersin kullanamazsın, bilgisayarı kullanamazsın benim sana önerim kardeş...

açıklarmısın lütfen?
  • Bak bu hp compaq büyük oyunları kaldıracak kapasitede değil ayrıca bu laptop notebook eğer oyun oynayacaksan laptop veya masaüstü al herneyse, notebook öğrenci bilgisayarıdır, içine oyun yüklenmeye gelmez anca film izlersin, müzik dinlersin eğlence olarak bunları yapabilirsin, fakat ben öğrenciyim içine ders notlarımı koyarım, videoları ders anlatımlarımı koyarım programlarımı koyarım, ayrıca notebooklar küçük,büyük,ucuz,pahalı gibi bir çok seçeneyi olduğundan işadamları, ev hanımları v.b bir çok insan kullanmakta ve notebook u internette gezinmek için kullanırlar dediğim gibi oyun yüklenirse notebook aşırı ısınır ve soğumadan açamazsın... Ve benim evimde de bu bilgisayarın aynısından var oyun yüklenmediği takdirdede gayet iyi kullanabiliyorum... Ve de internettede araştırırsan bunun oyun bilgisayarı olmadığınıda anlayabilirsin...
  • quote:

Bak bu hp compaq büyük oyunları kaldıracak kapasitede değil ayrıca bu laptop notebook eğer oyun oynayacaksan laptop veya masaüstü al herneyse, notebook öğrenci bilgisayarıdır, içine oyun yüklenmeye gelmez anca film izlersin, müzik dinlersin eğlence olarak bunları yapabilirsin, fakat ben öğrenciyim içine ders notlarımı koyarım, videoları ders anlatımlarımı koyarım programlarımı koyarım, ayrıca notebooklar küçük,büyük,ucuz,pahalı gibi bir çok seçeneyi olduğundan işadamları, ev hanımları v.b bir çok insan kullanmakta ve notebook u internette gezinmek için kullanırlar dediğim gibi oyun yüklenirse notebook aşırı ısınır ve soğumadan açamazsın... Ve benim evimde de bu bilgisayarın aynısından var oyun yüklenmediği takdirdede gayet iyi kullanabiliyorum... Ve de internettede araştırırsan bunun oyun bilgisayarı olmadığınıda anlayabilirsin...

oyun bilgisayarı derken ben zaten bf3 veya crysis 2 yüklemedim ki her bilgisayarın çok rahat bir şekilde oynatabileceği cod 2 ve serious sam 2 gibi eski oyunlar yükledim

• Senin dediğinle benim dediğimin bir olduğunu düşünüyorsan IQ'n ayakkabı numarandan küçük olabilir... Bu sohbet çok uzadı sen kendi bildiğini yap...
  • quote:

Senin dediğinle benim dediğimin bir olduğunu düşünüyorsan IQ'n ayakkabı numarandan küçük olabilir... Bu sohbet çok uzadı sen kendi bildiğini yap...

ilk önce şu konuyu oku ve sonra sessizce Alt+F4 yap
    http://forum.donanimhaber.com/m_18132943/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_123

4 gb ram
    500 gb hdd
    intel hd paylaşım

aşağıdaki oyunların hepsini 1366x768 de hiç kasmadadn akıcı bir şekilde oynuyorum maşallah
    call of duty 2
    pointblank
    serious sam 2

sende büyük ihtimalle pes 2010, gta vc,gta san andreas gibi oyunları kasmadan oynarsın

İki gün önce özelden sormuştum fakat sanırım özel mesaj penceresi gözünden kaçmış olmalı ki okumamışsın hala... Ben de yazdığım yazıyı buradan yazma gereği duyuyorum....

Merhaba arkadaşım...

Kullandığın bilgisayarın aynısını almayı düşünüyorum...

Bilgisarayda oyun oynamak gibi bir derdim yok... Sadece video ses editleme progrmları ile Photoshop, Flash, vs gibi programları kullanmayı düşünüyorum... Sence bu bilgisayar işimi görür mü?

Ayrıca laptop Freedos geleceği için yüklemesini kendim yapacağımdan sormak istiyorum, XP yüklemede driver sorunu yaşandığını söyleyenler var bu doğru mu? Öreğin sen hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

Bir de ekran kartı kaçlık? 4 gb ram diyor bunun ne kadarı ekran kartına gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

quote:

4 gb ram
    500 gb hdd
    intel hd paylaşım

call of duty 2
    pointblank
    serious sam 2

İki gün önce özelden sormuştum fakat sanırım özel mesaj penceresi gözünden kaçmış olmalı ki okumamışsın hala... Ben de yazdığım yazıyı buradan yazma gereği duyuyorum....

Merhaba arkadaşım...

Bilgisarayda oyun oynamak gibi bir derdim yok... Sadece video ses editleme progrmları ile Photoshop, Flash, vs gibi programları kullanmayı düşünüyorum... Sence bu bilgisayar işimi görür mü?

Ayrıca laptop Freedos geleceği için yüklemesini kendim yapacağımdan sormak istiyorum, XP yüklemede driver sorunu yaşandığını söyleyenler var bu doğru mu? Öreğin sen hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

Bir de ekran kartı kaçlık? 4 gb ram diyor bunun ne kadarı ekran kartına gidiyor?

bence saymış olduğun programları çoğu rahat bir şekilde kullanabilirsin sonuçta bilgisayar 4 gb belleğe ve eski nesil intel i3 işlemcilere taş çıkaracak bir işlemciye sahip
    xp yüklemede driver sorunu yaşanıyor mu bilmiyorum çünkü kullanmadım ama kesin birşey söyliyemem her an sorun çıkartabilir ancak neden win xp kurmak yı düşünüyorsun ki? şu an bende win 7 ultimate kurulu gayet hızlı ve güzel windows derecelendirmesi ise: 4.5 fakat 5-6 ay sonra win 7 home premium'a geçmeyi düşünüyorum çünkü daha hızlanır bence alırsan işletim sistemi kuracağın zaman benden sana tavsiye win 7 home premium kur
    ekran kartı yok paylaşımlı onboard gibi bişey var 4 gb ramın yarısını yiyor ve bildiğim kadarıyla 256 mb'a ulaşıyor

• quote:

quote:

quote:

4 gb ram
    500 gb hdd
    intel hd paylaşım

call of duty 2
    pointblank
    serious sam 2

Merhaba arkadaşım...

bence saymış olduğun programları çoğu rahat bir şekilde kullanabilirsin sonuçta bilgisayar 4 gb belleğe ve eski nesil intel i3 işlemcilere taş çıkaracak bir işlemciye sahip
    xp yüklemede driver sorunu yaşanıyor mu bilmiyorum çünkü kullanmadım ama kesin birşey söyliyemem her an sorun çıkartabilir ancak neden win xp kurmak yı düşünüyorsun ki? şu an bende win 7 ultimate kurulu gayet hızlı ve güzel windows derecelendirmesi ise: 4.5 fakat 5-6 ay sonra win 7 home premium'a geçmeyi düşünüyorum çünkü daha hızlanır bence alırsan işletim sistemi kuracağın zaman benden sana tavsiye win 7 home premium kur
    ekran kartı yok paylaşımlı onboard gibi bişey var 4 gb ramın yarısını yiyor ve bildiğim kadarıyla 256 mb'a ulaşıyor

Genelde kullandığım programlarda Xp dışındaki diğer işletim sistemlerinde sorunlar çıktığından dolayı Xp SP3 vazgeçilmezlerimden biri oldu... Sonuçta bilgisayar freedos olarak gelecek... Xp yüklemede sorun çıkartmaması durumunda hemen almayı düşünüyorum... Amacım sadece dediğim programları kullanabilmek... Bu programları mevcut bilgisayarımda kullanamıyor muyum.. elbette kullanıyorum fakat bir iki tanesini aynı anda açtığımda sistem yavaşladığı için bu durum da ister istemez insanı sıkıntıya sokuyor... O nedenle hazır sen kullanmışken sana sorma gereği duydum...

Bu ekran kartı durumunu anlayamadım... Paylaşımlı olduğunu biliyorum fakat Ram 4 GB ve bunun yarısını yiyor diyorsun... Ve sonrasında 256 mb a ulaşıyor.. diyorsun... Bu ne demek oluyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 gb ram
    500 gb hdd
    intel hd paylaşım

call of duty 2
    pointblank
    serious sam 2

Merhaba arkadaşım...

Genelde kullandığım programlarda Xp dışındaki diğer işletim sistemlerinde sorunlar çıktığından dolayı Xp SP3 vazgeçilmezlerimden biri oldu... Sonuçta bilgisayar freedos olarak gelecek... Xp yüklemede sorun çıkartmaması durumunda hemen almayı düşünüyorum... Amacım sadece dediğim programları kullanabilmek... Bu programları mevcut bilgisayarımda kullanamıyor muyum.. elbette kullanıyorum fakat bir iki tanesini aynı anda açtığımda sistem yavaşladığı için bu durum da ister istemez insanı sıkıntıya sokuyor... O nedenle hazır sen kullanmışken sana sorma gereği duydum...

Bu ekran kartı durumunu anlayamadım... Paylaşımlı olduğunu biliyorum fakat Ram 4 GB ve bunun yarısını yiyor diyorsun... Ve sonrasında 256 mb a ulaşıyor.. diyorsun... Bu ne demek oluyor?

hocam paylaşımlı ekran kartları bellekten yiyor umarım bunu biliyosunuzdur (resimleride ekliyorum sizin için)
    ekran kartı gördüğün gibi 128 mb galiba

hp compaq presario cq57

hp compaq presario cq57

hp compaq presario cq57

hp compaq presario cq57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 22 Ağustos 2012; 22:22:10 >

• quote:

hocam paylaşımlı ekran kartları bellekten yiyor umarım bunu biliyosunuzdur (resimleride ekliyorum sizin için)

hp compaq presario cq57

hp compaq presario cq57

hp compaq presario cq57

hp compaq presario cq57

Ram dan yediğini biliyorum arkadaşım... İlk mesajındaki verdiğin rakamlar ikilemde bıraktığı için sordum... Şimdi sorun kalmadı... Bu bilgisayarı sipariş vericem... Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...

• quote:

quote:

hp compaq presario cq57

hp compaq presario cq57

hp compaq presario cq57

hp compaq presario cq57

Ram dan yediğini biliyorum arkadaşım... İlk mesajındaki verdiğin rakamlar ikilemde bıraktığı için sordum... Şimdi sorun kalmadı... Bu bilgisayarı sipariş vericem... Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...

birşey değil umarım memnun kalırsınız.. yalnız 800 lira bence fazla biraz araştırırsanız 700-750 liraya bulabilirsiniz

• quote:

birşey değil umarım memnun kalırsınız.. yalnız 800 lira bence fazla biraz araştırırsanız 700-750 liraya bulabilirsiniz

Araştırdım... en ideali bu... banner rakamları seni yanıltmasın... Kimi kdv içinde kimi kdv siz rakamları veriyor :)... Ödeyeceğin rakamlar ve yanında verilen veya verilmeyen eşantiyonları ve sitenin güvenilirliği de göz önüne alınca arada bir fark kalmıyor... Bu durumda insan en güvendiği ve bildiği yerden alışveriş yapmalı değil mi :)

Bu arada buna soğutucu ve harici mouse ve klavye almakta gerekir değil mi :)

• quote:

quote:

Araştırdım... en ideali bu... banner rakamları seni yanıltmasın... Kimi kdv içinde kimi kdv siz rakamları veriyor :)... Ödeyeceğin rakamlar ve yanında verilen veya verilmeyen eşantiyonları ve sitenin güvenilirliği de göz önüne alınca arada bir fark kalmıyor... Bu durumda insan en güvendiği ve bildiği yerden alışveriş yapmalı değil mi :)

katılıyorum hocam abartmışsınız soğutucuya hiç gerek yok çünkü sıcaklık değeri 43-44 dereceyi geçmiyor oyun oynarken bile maşallah 47-48 dereceyi geçtiğini görmedim harici logitech kablosuz mouselardan alırsanız çok harika tabiyki birde mouse pad (mouse padsiz resmen işkence) klavye fikri ise çok saçma adı üstünde taşınılabilir bilgisayar eğer hem klavye hem mouse falan takarsanız masaüstü pcden farkı kalmaz ne güzel mis gibi dizine koyacaksın yanınada mouse takacaksın süper

• quote:

quote:

quote:

katılıyorum hocam abartmışsınız soğutucuya hiç gerek yok çünkü sıcaklık değeri 43-44 dereceyi geçmiyor oyun oynarken bile maşallah 47-48 dereceyi geçtiğini görmedim harici logitech kablosuz mouselardan alırsanız çok harika tabiyki birde mouse pad (mouse padsiz resmen işkence) klavye fikri ise çok saçma adı üstünde taşınılabilir bilgisayar eğer hem klavye hem mouse falan takarsanız masaüstü pcden farkı kalmaz ne güzel mis gibi dizine koyacaksın yanınada mouse takacaksın süper

Abartma değil... Olası soruna bir önlem... Yarı yolda kalmayı sevmem...:) Neyse aldığımda seni yine rahatsız ederim... Bilgilerin için teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.