Şimdi Ara

acer aspire 1640 aldım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evt seçtim diorum ya disk aygıt teknik bilgisi çıkmıo<! trial version olduğundan mıdır?
  • aygıt özellikleri çıkıyor mu? çıkıyorsa hardiskin model ve seri nosunu googledan aratabilirsin...
  • HDD (GB): 60 (WDC WD600UE-22HCT0, ATA 100, 5400 rpm, 2 MB cache) arkadaslar işte harddisk bu! nette buldum yani 5400rpm :)bu arada pil 2. sarjdan sonra (birazda pes5 oynadım) 1saat 45 dk gitti Li-Ion 2000 mAh / 1:41 pilde bu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurordu -- 1 Mart 2006; 23:03:23 >
  • SANIRIM ARKADAŞ TRIAL KULLANIYOR O YUZDEN BAZI BILGILER GOZUKMEZ.BIZIM DERNEKTE DOST OZAN TAM SÜRÜMÜNÜ VERMİŞTİ AMA LİNKİNİ HATIRLAMIYORUM.
  • arkadaşlar bişi daha sorucam!! ben pilin full dolduğunu nasıl anlıcam? ışık yanıo sürekli? full sarjda ne yapması gerekli?
  • MAALESEF BU LAPTOPUN EN ÖNEMLİ DEZAVANTAJI PILI.BU PILININ ORTALAMA 2 SAAT FALAN GITTIGINI GÖSTERİR.O YÜZDEN BUNUN 8 CELL OLMASI ZOR.
  • arkadaşlar pilin full dolduğunu nasıl anlıcam? yardım edebilcek var mı???
  • modelden modele farklı kolay yolları olsada şu sanırım senin işini görür..fişe takılıyken sağ alt köşede aletin fişe takılı olduğunu gösteren bir simge vardır..ona çift tıkla,pilin doluluk oranını görürsün..%100 ise dolmuş demektir...:)

bazı modellerde fişe takılıyken ışık yanar sönünce dolduğu anlamına gelir falan..ama senin modeli bilmiyorum...saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emercerd -- 3 Mart 2006; 0:34:47 >
  • ben bu aleti bir çok yerde 4200 rpm gördüm arkadaşlar, pilde çoğu yerde 4 hücre, bir kaç sitede 8 hücre.. 8 olanlarda 4 saat diyor ama biraz daha pahalı satıyorlar, artık nedenini bilmem.. sanırım bende alıcam bundan arkadaşta memnun görünüyor..
    off offf bende istiyooom
  • ilginenen arkadaşlara ayrıntılı özellikleri burada var:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81340&productid=bd46559
  • arkadaslar aleti yaklasık 10 gündür kullanıyorum! suana kadar bi sorun yok! yalnız cd ve dwd okurken sessiz diemem! masaüstü kadar olmasada ses var! başka bi eksi yönüde 1 usb çıkısının 2 usb çıkısının sağda ve tam ortada olması; kablolu mose kullanacakları sıkıntıya sokabilir!!! sorusu olan varsa cevaplayabilirim! bu arada pes5 i 800*600 de medium da rahatlıkla oynuyorum!!!!

ya bide bu alette mikrofon var ama nasıl sa bi türlü ayarlayamadım! bilgi sahibi biri yardım ederse çok sevinirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurordu -- 7 Mart 2006; 9:45:24 >
  • arkadaşlar mikrofon gayet ii!!! ben çok mutluyum bu makinayla!!! tavsiye edrim! bana rahat rahat yetio
  • hocam hayırlı olsun ramler 2x256 mı yoksa tekmi? birde kaça nerden aldın
  • ramler 2*256 seklinde ben izmir çiğli kipadan 165ytl*10 taksite aldım
  • arkadaşım bende de acer 1640 var özellikleri :
    intel pentium M 760 (2.0 Ghz,533 Mhz Fsb, 2MB L2 cache)
    100 GB HDD
    512 MB DDR2
    802.11b-g wireless LAN
    Bluetooth

kardeşim şimdi pil ömrünü nasıl artırabiliriz ? makina fişe takılıyken pili çıkarıyor musun, pil makina takılıyken şarj oluyor biliyosun.
  • bence pili artırmanın tek yolu yeni bi pil almak 8-9 cell !!! :) simdilik 2saat pil ömrüne razı olucaz
  • arkadaslar acer bugüne kadar hiç bi sorun çukarmadı! bana rahat rahat yetio! düşünen arkadaşlar alsın derim! ayrıca parlak ekran cidden bi başka hoş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.