Şimdi Ara

acer aspire 1640 aldım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra. izmir çiğli kipa'dan bu laptopu aldım. özellikleri şöyle
    intel 1.73 işlemci
    512 ddr2 533 ram
    60 gb harddisk
    15.4" ekran (parlak)
    dwd-rw dual
    fiyatı 10*165ytl
    sorusu olan varsa bekliyorum!!!!
    suan için inanılmaz memnunum!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurordu -- 27 Şubat 2006; 21:53:33 >

• Hayırlı olsun,güle güle kullan.
    yalnız 1640 mı,1642 mi?bu arada şu yabancı site fos çıktı değil mi?
    pili ne kadar gidiyor?
  • İyi günlerde kullanman dileği ile arkadaşım... Artı ve sana gore eksilerini paylaşırsan memnun oluruz...
  • hayırlı olsun
    sorunsuz kullanmanı dilerim
  • ya ekran da 1640 yazıo
    ama yapıstırmada 1642!
    ilk önce aldım kullandım pil biterken sarja taktım acaip bi ses biraz bekledim devam edio!!!! toladım götürdüm deiştirdiler hemen!!!! suan hiç bi sorun yok! ısınma sıfır!!! wireless mükemmel <balıkesirde bodrumda kablosuz budu! ve suan beleşe netteyim! oyun yüklemedim daha ama yarın pes5 yüklücem!!! otobüste bile kullandım izmir-balkes arası! pil baa ii ve ekran süper!!! henüz yeni aldım eksileri nedir bilemiyorum!!!!m fan çok rahatsız etmio!!! ve touchpad neredeyse buz gibi!!!
  • hayırlı olsun
    önemli olan ihtiyacını karşılaması.
  • bide bişi daa anlamadım card bus on dio management ta ama ben bi türlü bulamadım kart okuyucuyu? bilen varsa bi yardım etsin! bluetooth tuşuda var ama galiba makinada yok! bilenler bana bi anlatırsa çok sevinirim!!!! sonunda laptopum var :) ama 10 ay parasızım :(
  • kardeş hayırlı olsun, seri 1640 serisi olduğu için ekranda öyle yazar, acer bu kasayı son dönemde nerdeyse her notebookta kullandığı için bluetooth tuşunun orda olması normal,ama dizayn olayı gereksiz aparatlara rağmen bence çok iyi...ürünle beraber recovery cdsi geldimi?gelmediyse hemen yapmanı salık veririm..ayrıca acer ın sitesinden 1640 serisinin driverlarını indirip bir yerde yedeklemekte akılcı olur...

forumda pili yüzünden pek rabet görmedi bu model ama ozaman 4 celldi yanılmıyorsam,şu an 8 cell genelde..bu konuda da aydınlatırsan yararlı olur düşüncesindeyim..birde bu hdd rpm leri satıcılar tarafından hic bilinmiyor,4104lci modeli için 5400 yazıyor,kont 4200 diyor,everestle 5400 çıkyor,seri numarasına bakınca yine 4200 çıkıyor vs..buyuzden sende everestle deneyip hddnin kac rpm olduna bak bence...bu modelde kart okuyucu,kızılötesi ve s video yok diye biliyorum ,yanlışım varsa düzeltin..şimdilik böye ,tekrar hayırlı olsun,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emercerd -- 27 Şubat 2006; 22:41:31 >

• bende araştırmıştım bu aleti bi ara, kasasında yerleri var ama boş sonradan ekleme yapabilirsiniz falan diye okumuştum bir yerde.
    ama güzel makina güle güle kullanman dileğiyle
  • arkadaşlar herkese teşekkürler!!! everest programının linkini verirseniz bi denerim!!! hdd hakkında bi bilgi yok! ama pil 8cell (öle dedi adam) pilde 2000m yazıo! ben suana dek memnunum!!! benim için çok yeterli bi makina! hala pes5 kuramadım! dün cd nin 2.si bozuk çıktı şimdi demosunu indirip denicem!!! şunu söyleyeyim kablosuz ağı çok ii balıkesirde bosrumda 1 mbps zoom buldu ve hiç kopmuyo 21 le indirme yapıom:)(beleş net) <yanında herhangi bir cd gelmedi> bide fan neredeyse hiç devreye girmio!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurordu -- 28 Şubat 2006; 22:06:58 >
  • everest likleri:

http://forum.donanimhaber.com/m_2314464/mpage_1/key_everest//tm.htm#2314476

hdd rpm min ne olduğunu bizle de paylaşırsan iyi olur...

birde dediğim gibi eğer cd ler gelmediyse,recovery cd si oluştur...ayrıyetten acerın sitesinden driverların yedeklerini al...

pilin nekadar dayandığınıda test edebilirsen herkesin kafasındaki soru işaretleri ortadan kalkar diye düşünüyorum..iyi çalışmalar,saygılar...
  • emercerd verdiğin link çalışmıyor! bi kontrol edersen sevinirim!!! arkadşlar pil 2 saat rahat gidio!!! bende merak ediom hdd yi! bi link verirseniz hemen sonucu ulaştırıcam size
  • kardeş sitesinden direk indir...ultimate edition...

http://www.lavalys.com/

8 cell pilin daha çok gitmesi gerekir diye düşünüyorum, 4 cell zaten okadar gidiyor...ama belki daha tam performans alamadığın içindir??? iyi çalışmalar...
  • arkadaslar everesti yükledim ama; nasıl anlıcam hardiskin rpm i? bi yardım ederseniz sevinirim
  • Benim de ilk almak istediğim makine.. Acer Aspire 1642 makinenin modeli.. Fiyat Performans oranı ii bi makine.. 999$ veya 1049$a satılıor.. Pili 4 cell olduğundan çok uzun gideceğini düşünmüyorum bence tek eksi yanı bu makinenin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurordu

arkadaslar everesti yükledim ama; nasıl anlıcam hardiskin rpm i? bi yardım ederseniz sevinirim

kardeş programı çalıştır,depolamaya gel,ordan soldaki konsoldan ATA yı seç..dönnme hızı=rpm

saygılar...
  • abi çıkmıo dönme hızı die bişi!!! dediğin seyi yaptım 16kafa/63 kesi die bişiler yazıo ama dönme hızı yok
  • İşte burda..

acer aspire 1640 aldım!!!
  • abi bende disk aygıtı teknik bilgisi kısmı çıkmıo!!!! bi yardım pls.
  • Aygıt tanımı kısmından harddiskini seçtin mi?

quote:

Orjinalden alıntı: onurordu

abi bende disk aygıtı teknik bilgisi kısmı çıkmıo!!!! bi yardım pls.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.