Şimdi Ara

ACER Aspire 8950G Satılık Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    2 Yıllık Ve 23/03/11 tarihinde alınma 3 aylık garantisi devam eden Acer Aspire 8950G laptopumu satışa çıkardım. Hiçbir sorunu yoktur. Özellikleriyle harika bir laptop olmakla birlikte şık ve sade tasarımı ile de çok memnun edicek bir ürün. i7 2630QM (2.0Ghz 6MB ön bellekli muhteşem bir işlemcisi var.Ekran kartı olarak ise AMD Radeon HD 6650M Up to 2806MB HyperMemory ekran kartına sahip bu canavar. 4GB DDR RAM var ütünde 750GB gibi de bir laptopa göre dolu dolu hard diski var. Sadece bu özellikler ile de bitmiyor güzelliği. 18,4'' gibi bir laptop için devasa Full HD 1080p LED ekran mevcut. Ayrıca üstünde DOLBY gibi ses sisteminde uzman bir markanın HOME THEATER olarak 5,1 Surround ses sistemi mecvut. Hem böyle bir ekran ve ses sistemi ile film keyfi sunuyor sizlere hem de ekran kartı ve işlemcinin kalitesi ile muhteşem bir oyun zevki. Touch-pad'e de değinecek olursak ortada ki yuvarlak tuş ile mutimedya özellikleri aktifleşiyo ve ışıklı bi panel gözüküyor. Onun dışında ise çok kullanışlı bir touch-pade sahip. İhtiyaçlarımdan dolayı satışa çıkarmış bulunuyorum. Yorum ve irdelemesi size kalmış. 0 fiyatı 3800 TL olan bu laptop için bi fiyat biçmiyorum. Sizden gelen teklifleri değerlendireceğim. İstediğim fiyat 1700 TL. Pazarlıklar için bana ulaşın .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainOnedin -- 18 Ocak 2013; 19:53:40 >

• En azından temsili fiyat yazsaydınız almak isteyen arkadaşlar için fikir oluşturabilirlerdi.Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

En azından temsili fiyat yazsaydınız almak isteyen arkadaşlar için fikir oluşturabilirlerdi.Hayırlı satışlar.

orada ki sıfır fiyatı bunun için verdim aslında 3800 TL diye ama tekrar bi fiyat belirlerim .
  • Bu fiyata satılmaz imkansız arkadaşım boşuna ümitlenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

Bu fiyata satılmaz imkansız arkadaşım boşuna ümitlenme

temsili bi fiyat koyduğumu belirttim yazarken yazıyı sizin tekliflerinizi bekliyorum asıl
  • Günceldir ..
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bu tür ticari işlemlerde araya girmek pek hoş olmaz ama istenilen fiyatın biraz yüksek olduğunu görünce şunu belirtme gereği duydum. Umarım ilan sahibi rahatsız olmaz.

Bu laptopun bir üst versiyonunun sıfırı (Aspire 8951g) yaklaşık 3-4 ay önce 1.500 tl'den satılıyordu. Ben de bu fiyattan almıştım. Yalnız bu i5'li versiyonu idi.

İlandaki 2 yaşındaki i7'li versiyon. Bu fark için ikinci el 1700 tl olur mu sorusu bence pek olur değil.

İkinci el piyasasını bilmem ama fiyatlandırma yapılırken buna dikkat edilirse alan da satan da memnun kalır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentsecurity

Aslında bu tür ticari işlemlerde araya girmek pek hoş olmaz ama istenilen fiyatın biraz yüksek olduğunu görünce şunu belirtme gereği duydum. Umarım ilan sahibi rahatsız olmaz.

Bu laptopun bir üst versiyonunun sıfırı (Aspire 8951g) yaklaşık 3-4 ay önce 1.500 tl'den satılıyordu. Ben de bu fiyattan almıştım. Yalnız bu i5'li versiyonu idi.

İlandaki 2 yaşındaki i7'li versiyon. Bu fark için ikinci el 1700 tl olur mu sorusu bence pek olur değil.

İkinci el piyasasını bilmem ama fiyatlandırma yapılırken buna dikkat edilirse alan da satan da memnun kalır diye düşünüyorum.

2 yıl önce bu laptopun satış değerinin 3-4 milyar civarı olduğunu göz önünde bulundurursan neden bu fiyattan verdiğimi daha iyi anlarsın. servisten çıktığı zaman taliplisi olan da var 1700 demek ki normalmiş. sizin nerden baktığınızı bilmiyorum ama indirimli fiyatına bakmışta olabilirsiniz ve şuan da i5 ile i7 yi karşılaştırıyosunuz. zaten normalde arasında 1000 tl oynar iki işlemcinin saygılar ...

• Selamlar

satıldı mı acaba ?

ve son fiyatınız nedir

Teşekkürler
  • sorum günceldir ?

teşekkürler
  • 2.nesil işlemci pek tutmaz 2gb ekran kartı demişsin resimlerde ekran kartı 1 gb gözüküyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.