Bugün bilgisayar bakarken denk geldim. I5 işlemci FHD ekran MX330 8 GB ram bu fiyatlara bulmak zor. I3 ekran kartsız modeller bu civarlarda. Ben aldım bir tane. https://www.turkcell.com.tr/pasaj/bilgisayar-tablet/bilgisayarlar/laptoplar/acer-aspire-a315-57g < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thanarus -- 25 Kasım 2020; 19:5:26 > |
ACER ASPIRE 3 FHD/I5 1035G1/8GB/256GB SSD/MX330 5300 TL
-
-
Güzel fiyat. İhtiyacım var aslında ama daha iyisi gelir mi diye düşünüyorum
-
512 GB lı ve windowslu model Hepsiburadada 6000 lira. Bura iyiymiş -
En azından 27yi bekleyip amazona bi bakın daha iyi fiyata bulabilirsiniz diye düşünüyorum. -
Ekran tn onun haricinde güzel gibi duruyor.
-
Turkcell abonesi olmak mecburi galiba değil mi? -
hayır hocam daha önce bir şeyler almıstım sorun yok üye ol istediğini al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 25 Kasım 2020; 20:31:47 > -
rakam aslında fena değil cihazda ince duruyor ama bu kadar bekledim amazon.com bekliyorum ona göre yol çizicem
-
Amazon.com da indirim olma ihtimali var mı? Ben de hp den indirim aktif ettim bekliyorum. 480TL iade yapılacak hp alırsam.
-
Birleştirilebilecek kampanya var mı arkadaşlar? Fiyat fena değil. Elbette umudumuz Cuma ama bu da kenarda dursun.
Ekleme: Şimdilik Amazon'un 4.5 binlik ürününe en yakın kampanya bu. Cumaya kadar cazip teklif gelirse beklemeyiz ama, şu anda sevindirecek bir kampanya olmadı dizüstüler açısından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 25 Kasım 2020; 23:5:50 > -
Garanti 100 lira bonus veriyomuş
-
Biz beklerken stok bitmiş malesef.
-
Benimde acil bilgisayar ihtiyacım vardı. Ekran kartı olmayan modellere 5 bin fiyat istiyorlar. Gece bu konuyu gördüm. Sağolsun arkadaş aldım bir tane. Oyunla işim yok. İnşallah dandik bir bilgisayar değildir
-
-
Bunun ekran kartı dahili kardeş. Hepsiburadada bu ayarda, birebir özellikte 4999 a var. Hem Asus hem de hp marka. Hatta hp beyaz laptop seçeceği de var.
-
-
Teşekkürler arkadaşlar, SSD yüksek ama ekran kartı farkı da var elbette, sizler de linkleri koyun ki kıyas yaparken kolaylık olsun. -
https://www.hepsiburada.com/hp-15-db1108nt-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-27r80ea-p-HBV00000Y8SMQ?magaza=Teknorya
Ben bu konuyu görmeseydim. Bu laptopu alıyordum. -
Hocam çok şanslısınız iki bilgisayar arasında dağlar kadar fark var.
-
Valla sayenizde turkcell sayfasına bakmak hiç aklıma gelmezdi. Çok teşekkür ederim.
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- acer nitro 16 13.nesil core i5 13500h-rtx4050 6gb-8gb-1tb ssd-16inc-freedos
- ofis koltuğu önerisi
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X