Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
908
Cevap
0
Favori
50.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyata iyi özellikler var bence.Çok oyun oynamayan günü geldiğinde vistaya up yapacak üniversiteli msn kızları için bire bir .....
  • bende aldım arkadaşlar, nazar değmez inşallah,linuks'u olduğu gibi uçurup,xp yi yükledim ama ilk açılıştaki xp logosu inanılmaz geç geliyo en az 35-40 saniye...açılış+siyah ekran bekliyor+ ondan sonra xp logosu... bu kadar geç açılması nedendir hiç bu durumla karşılaşan oldumu...birde bu cd içindeki bütün diriverlar yüklenecekmi acaba ,özelliklede bu tv tuner ve bluetouth diriverları....yüklenecekse tv tunerlerden hangisi yüklenecek.bu arada ezel, klavyesi bana da çok oynak geldi...
    saygılar
  • Bilgisayar olası ağları arıyor olabilir.Bu nedenle bilgisayar geç açılıyor olabilir.Ağ ayarlarını kontrol et bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

evet yine aynı şey oldu.yarım saat ayrıldım .geldim acer ın başına. enter a bastığımda ekran açıldı.kullanıcı hesapları ekranı geldi. kanoute ve guest sembolleri çıktı.kanout ye basıp açtım. emule ve msn bağlantısı kesilmiş.
    acaba guest kullanıcı hesabını mı silmek lazım?

arkadaşım dediğin olay masaüstülerde de olur. mesela 1 saat fln dokunmazsan hiç monitör otomatik kapanır yanıp söner geldiğinde bi tuşa basarsın ekran açılır otomatik beklemeye alıyıo bilgisayar kendini belli bi süreden sonra. onun ayarlarını tam olarak nerden yapılıyo bilmiyom ama ufak bi araştırmadan sonra bulursun heralde ...
  • arkadaşlar soruma başka cevabı olan varmı?
  • beyaz kartal aynı sorun bendede var şuna çözüm bulalaım acayip canımı sıkıyo bu sorun benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazkartal

bende aldım arkadaşlar, nazar değmez inşallah,linuks'u olduğu gibi uçurup,xp yi yükledim ama ilk açılıştaki xp logosu inanılmaz geç geliyo en az 35-40 saniye...açılış+siyah ekran bekliyor+ ondan sonra xp logosu... bu kadar geç açılması nedendir hiç bu durumla karşılaşan oldumu...birde bu cd içindeki bütün diriverlar yüklenecekmi acaba ,özelliklede bu tv tuner ve bluetouth diriverları....yüklenecekse tv tunerlerden hangisi yüklenecek.bu arada ezel, klavyesi bana da çok oynak geldi...
    saygılar

bütün arkadasların makinesi hayırlı olsun evet dostum cd deki bütün driverları kuruyoruz. sadece tv ve bluetooth kurulmuyor. Geç açılması belki Xp versiyonundan kaynaklanabilir veya arkadasın dedigi gibi bi ağ taramasıda olabilir. Klavye banada başta çok basit geldi fakat zamanla alışıyosunuz şuana kadar bir problem olmadı

• buarada yeni bios versiyonu çıkmış 2.40
    <SYS BIOS>
    v2.40-
    01. Fix AMD BIOS Check failure and add Errata 125.
    v2.30-
    01. Fix somtimes Synaptics 4-way button fail when using tptest.exe on dos.
    02. Add brightness function on win vista.
    03. Auto Change FIR PNPID for Vista OS
    04. Update VBIOS for M62 & M66
    05. Patch for user password lost after HDD password set then pressing Ctrl-Alt-Del to restart system.
    v2.20-
    01. Show complete cpu type string in setup.
    v2.10-
    01. Fix Single Core CPU C3 VID_VDD Voltage Not Correct.
    02. Fix Battery Can't be Charged Continuative after BIOS WinPhlash.
    03. Update PXE ROM for Realtek 8110SCL LAN Chip.
    04. Add Codes to Support SLP 2.0 .

<EC BIOS>
    v2.40-
    1.> Rename EC Version.
    v2.30-
    1.> <ENCIC039>, <Touch pad >Synaptics 8.2.19.0, touchpade crazy.
    2.> Modify brightness function for VISTA.
    3.> Turn on W/L power after cold boot.

• Arkadaşlar daha dün mavi bilgisayardan Acer Aspire 5101 aldım gayet güsel herşeyiyle memnunum ama dun sabah ve bu sabah olmak üzere üstüste (5 dakikada 1 ) karıncalanıyor. dun 2 kere. bugun 5kere oldu. hatta bu başlığı atarken de oldu. karıncalanınca restart atmadan duzelmiyor kesinlikle :(
    arkadaşlara sordum ekranın ısınmamasından kaynaklanıyordur dediler belki haklılar cunku sadece sabahları ilk açtığımda oldu bu olay..
    laptop u aldıgım yere henuz sormadım ama burdan da bir fikir gelmezse hemen başvuracağım acaba nedendir?
    bu olay doğal mıdır ?
    Lütfen yardım edin. teşekkürler.
    :(:(:(:(
  • ilginc 1 günlük makine için pek normal degil dostum bence fazla vakit kaybetmeden aldığın yere söle problemi
  • arkadaşlar bende bir 5100 aldım bugün ve bunu register etmek istiyorum bunun tr sitesinden yapmak mümkün mü? değilse başka ülkenin sitesinden yapsak bir sorun olur mu?
  • Başıma gelen Kötü bir Durum

Bende bu cihazi almaya karar verdim ve 6 kasımda gold com tr den kredi kartı ile online satın aldım.
    Bilgisayar 7 Kasım öğleden sonra kargo ile elime ulaştı.Kargoda hiçbir hasar yoktu.
    bilgisayarı kutu içinden kutu çıkararak en sonunda kendi kutusuna ulaştım.
    bilgisayarın kutusunda bulunan bandları kestim sonra bilgisayarı ve eklerini çıkardım.
    bildiğiniz sıfır cillop gibi bir bilgisayardı. herşeyi çıkardım ve ilk olarak mavi bir kağıttaki işlemleri
    uygulamaya koydum, Bataryayı bilgisayara taktım, şarj aletini bağladım fakat şarj olmuyordu..
    bataryayı söktüm öyle denedim bilgisayar açılmadı. bataryasındaki 20dklık şarj ile bilgisayarı açtım.
    şarjı çıkardım ve tekrar taktım ama şarj olmuyordu, pil ışı yanmıyordu.(10 prizde denedim)tek yapabildiğim
    ekranın ölü pixeli varmı diye kontol etmek oldu, benim saydığım 5 taneydi.bilmiyorum ölü pixeller garantiye
    girmiyor zannedersem.neyse goldu aradım böyle böyle dedim,teknik servisteki arkadaşta kullanıcı hatasından olabilir dedi
    makinayı değiştirmeleri notu ile geri gönderdim bakalım ne zamana gelecek..buraya yazarım.

• intelciysen 2428XMI yok ben AMD'den şaşmam diyosan 5101
    harddisk kocaman olsun diyosan 2428XMI

birde 5101'in yeni modeli çıktı 1588 YTL
    CPU(İŞLEMCİ)AMD Turion™ X2 TL 50 işlemci (1.6GHz)
    Bellek:512MB DDR2 533 MAX: 4GB
    Sabit Disk:100gb 5400 rpm
    İşletim sistemi:Microsoft Xp Home Tr ----> Daha geniş bilgi için....

sen hangisini alırdın kardeş dersen bi 300 lira daha bulur yeniyi alırdım heralde. 5101 kullanıcıyım.

• aldım aldım bende aldım sizin tavsiyelerinizle ve teşekkürler dostlar harika bişey ya nelerle kıyaladık hep birinci 2500 ytllik hp yanında sırıttı ya vallahi mükemmel bana tamamen vindovs kurulu geldi ve ben 1250 ye aldım hemde taksitle mause hediyeside var yani çok uyguna geldi bana malatyadan aldım sorunsuz görünüyor,
    ama bu ekran kartı neden 64 gösteriyor herkesde öylemi denedik carbonu oynadıkhemde canavar gibi yok böle bişe arkadaşlar sırada hepsi sipariş verioe şimdi
  • MERHABA ARKADASLAR SONUNDA BENDE ALDIM BU ACER 5101 DEN. AMA Bİ SORUNUM VAR :(((

XP SP2 Yİ YUKLERKEN BAZI DOSYALAR KOPYALANAMADI DİO BENDE BU DOSYALARI ATLA DEDİM AMA SONUNDA KURULUM BASLAMADI. BU DURUMDA NE YAPABİLİRİM. KAFAYI YİCEM VALLA. ELİMDE BASKA XP CD SİDE LUTFEN BANA Bİ ACİL YARDIM EDİN ARKDASLAR

ŞİMDİDEN COK TESEKKURLER
  • tam emin değilim ama amd xp ile tam uyumlu değil diyiyolardı.Ama ben buna inanmıyorum çünkü benim masaüstü amd ve tıkır tıkır formatta atılıyo çalışıyoda
  • evet arakdaslar bende aranıza katıldım.....
    artık bende bi aspire 5101 sahibiyim

su an driverlerini indiriyorum tek kelimeyle harika...
    verdigim paraya gore 4 4 luk bir urun özellikle goruntu kalitesi cok iyi....ısı sorunu yok simdilik gayet hızlı...dvd rw si biraz sesli calisiyo ama rahatsız edici degil...verdigim parayi sonuna kadar hak eden bi urun...almayi dusunenler kesinlikle vazgecmesin....
  • evet herseyini kurdum su anda camerası bi harika...kablosuz agı yeterince guclu modem evin bir ucunda laptopta obur ucunda ev 120m2 sorunsuz cekiyor alt kattan da cekiyor ama biraz yavas yinede isini gorebilicek derecede....hızı yeterince tatmin edici...oyun denemedim bi tek...ama bizim arkadas core duo 2 1.6 lı bir laptop aldı 1 hafta once simdi kafasını yerlere vuruyo keske aspire 5100 alsaydim diyo bole guzel oldugunu bilmiyodum ise yaramaz demisler ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 10 Kasım 2006; 1:33:07 >

• arkadaşlar

5101 lerde bluetooth yok. Sadece düğmesi var içinde bluetooth yok. Ayrıca ekran kartlarını değişik vermeleri koca bir yanlışlıktan ibaret.
  • malatyadan cihazı alan arkadasım
    1 nerden aldın ben gecen ay aradım ama uygun satan bulamayınca internetten aldım bi tane daha makina lazım
    2 servisi kim verio malatya da biliomusun
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.