Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
0
Favori
50.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende alıcam 5101 bana en yakın uygun ve guvenilir satış yeri nerde ben gaziosmanpaşada oturuyorum
    birde 5101 olan arkaslar resim ekleye bilirmisiniz kasa kapalıyken pek hoş gelmedi resimlere ihtiyacım var
  • Arkadaşlar bugün makinaya format atmak durumunda kaldım. XP SP2 kurdum, sürücü ve programları yükledim. Yalnız bir sorun var, fn tuş kombinasyonlarının bazıları çalışmıyor,

Fn+F5
    Fn+F7 gibi.

Ne yapmam lazım? Önceden Fn+üst tuş ile ses ayarlarken ekranda volüme yazısı görünürdü, şimdi de sesi kontrol ediyor ama ekranda görünen bir şey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabaci72

5101 ile ilgili iki konu başlığı oldu bölünüyoruz beyler

bu arada bu akşam 2 kere kendi kendine kapattı acaba nedendir

ram takviyesi yapcağım niyeti bozdum samsung bendeki kinston ekletsek bir şey olmaz her halde

birde bizim ramler dual çalışacak mı bilgisi olan varmı
    bilgisayarcı dual intel işlemcilerin işi dedi amd çalışmaz mışş

o bilgisayarcıların ağzına tüküreyim ben

teşekkürler cevabı aldımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

arkadaşlar bende alıcam 5101 bana en yakın uygun ve guvenilir satış yeri nerde ben gaziosmanpaşada oturuyorum
    birde 5101 olan arkaslar resim ekleye bilirmisiniz kasa kapalıyken pek hoş gelmedi resimlere ihtiyacım var

Acer Aspire 5101 Meraklıları Derneği
    http://forum.donanimhaber.com/m_9693292/mpage_8/key_/tm.htm

5101'in fotoğraflarını Duraxon arkadaşımız bu sayfaya koymuştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Arkadaşlar bugün makinaya format atmak durumunda kaldım. XP SP2 kurdum, sürücü ve programları yükledim. Yalnız bir sorun var, fn tuş kombinasyonlarının bazıları çalışmıyor,

Fn+F5
    Fn+F7 gibi.

Ne yapmam lazım? Önceden Fn+üst tuş ile ses ayarlarken ekranda volüme yazısı görünürdü, şimdi de sesi kontrol ediyor ama ekranda görünen bir şey yok.

Arkadaşım Fn+F5 tuş kombinasyonu external monitore geçiş için kullanılır. Monitör takınca geçiş yapmıyorsa bir sorun var demektir.
    Fn+F7 tuş kombinasyonu için, touchpad'in çalışıyormu? Çalışmıyorsa driverini yüklememişsindir.
    Fn+Üst için bir yorum yapamacayağım ama bulursam bilgilendiririm.

Saygılarımla..

• Arkadaşlar bazı online satış noktalarından 5101 stok durumları ve fiyatları. Saygılarımla..
    Not : stoklarda var derler 2-3 hafta bekletirlerse mesulü ben değilim. Güven duymadığınız yerden alış-veriş yapmayın.

oemal.com = stoklarda 5 tane varmış, havale 680,20 USD + KDV; tek çekim 701,68 USD + KDV Alırım diyen varsa çabuk tıklasın
    pccim.com = stokta var, 719 USD + KDV
    laptopmania.com = stokta var, 749 USD + KDV
    pcdepo.com = stokta var, 749 USD + KDV
    indirimli.com = stokta var, 799 USD + KDV (@masiva bak burda maximum karta peşin fiyata 10 taksit var ama fiyat yüksek)

ascbilgisayar.com = XP Home var! 799 USD + KDV
    novabilgisayar.com = XP Home var! 799 USD + KDV
    teknofresh.com = XP Home var! 799 USD + KDV

esabilgisayar.com = stoklarda yok!
    teketek.com = stoklarda yok!
    arabul.com = stoklarda yok!
    mavibilgisayar.com = stoklarda yok!
    hepsiburada.com = stoklarda yok!
    weblebi.com = stoklarda yok!
    koysepete.com = stoklarda yok!
    kocpa.com = stoklarda yok!
    gold.com.tr = stoklarda yok!

• 5101 dün aldım bütün driverlerini acerin sitesinden indirdim hepsini kurdum ama biosunuda indirmiştim windows altında bios update i yapıyormuş ben dosdyaları göstericem öyle update edicek diye prograsma bakıyordum ama exe dosyası ile yeni versiyon bios aynı klasördeymiş makine başladı bios update i yapmaya çok korktum 17 adımda bitirdi şu an versiyon 2,40 bios update i yapacak arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Arkadaşlar bugün makinaya format atmak durumunda kaldım. XP SP2 kurdum, sürücü ve programları yükledim. Yalnız bir sorun var, fn tuş kombinasyonlarının bazıları çalışmıyor,

Fn+F5
    Fn+F7 gibi.

dostum launch manager programini yuklersen yaptigin ayarlari ekranda gorebilirsin (OSD) ama ben bunu pek begenmedim sadece yesil renkle en altta bi yazı cikiyo.bazi laptoplarda resimli filan gosteriyo bu ayarlari..bende kusur bulamadim buna taktim.

• quote:

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

arkadaşlar bende alıcam 5101 bana en yakın uygun ve guvenilir satış yeri nerde ben gaziosmanpaşada oturuyorum

Acer Aspire 5101 Meraklıları Derneği
    http://forum.donanimhaber.com/m_9693292/mpage_8/key_/tm.htm

5101'in fotoğraflarını Duraxon arkadaşımız bu sayfaya koymuştu.

tesekkurler

• quote:

Arkadaşım Fn+F5 tuş kombinasyonu external monitore geçiş için kullanılır. Monitör takınca geçiş yapmıyorsa bir sorun var demektir.
    Fn+F7 tuş kombinasyonu için, touchpad'in çalışıyormu? Çalışmıyorsa driverini yüklememişsindir.
    Fn+Üst için bir yorum yapamacayağım ama bulursam bilgilendiririm.

Saygılarımla..

quote:

Orjinalden alıntı: zebani666

quote:

Fn+F5
    Fn+F7 gibi.

dostum launch manager programini yuklersen yaptigin ayarlari ekranda gorebilirsin (OSD) ama ben bunu pek begenmedim sadece yesil renkle en altta bi yazı cikiyo.bazi laptoplarda resimli filan gosteriyo bu ayarlari..bende kusur bulamadim buna taktim.

Eyvallah sağolun. Halloldu

• Faydam dokunduysa ne mutlu bana, sizler sağolunki benimde sorunlarıma deva olun

Saygılarımla..
  • arkadaşlar bu hatanın ne olduğunu bilen var mı?

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36
  • arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ;acer 5101 anwlmi-hp pavilion dv6103eu hangisini önerirsiniz?
    nette baktım Mobile AMD Sempron™ İşlemci 3400+(Düzey 2 önbellek 256 KB, AC/DC Modunda 25 Watt ile çalışan, en çok 1600 MHz sistem veriyolu) hakkında pek bi fazla yorum bulamadım.amd turion64 2.0ghz mı daha iyi yoksa amd sempron 3400+ mı?
  • comolocco35 bu bilgiler umarım faydalı olur..
    Mobil AMD Sempron™ 3400+
    Frekans : 2.20 GHz
    L2 Önbellek : 256 Kb

Mobil AMD Turion™ 64
    Frekans : 2.00 GHz
    L2 Önbellek : 512 Kb

• arkadaşlar yazıcıoğlundan 61 $ + kdv'ye almış bulunduğum 512 mb kingston 533 mhz ram'imi de taktım alet süper oldu. bilginize:P
  • quote:

comolocco35 bu bilgiler umarım faydalı olur..
    Mobil AMD Sempron™ 3400+
    Frekans : 2.20 GHz
    L2 Önbellek : 256 Kb

Mobil AMD Turion™ 64
    Frekans : 2.00 GHz
    L2 Önbellek : 512 Kb

resimler eski nesil versiyonlarının özellikleri

• quote:

Orjinalden alıntı: comolocco35

arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ;acer 5101 anwlmi-hp pavilion dv6103eu hangisini önerirsiniz?
    nette baktım Mobile AMD Sempron™ İşlemci 3400+(Düzey 2 önbellek 256 KB, AC/DC Modunda 25 Watt ile çalışan, en çok 1600 MHz sistem veriyolu) hakkında pek bi fazla yorum bulamadım.amd turion64 2.0ghz mı daha iyi yoksa amd sempron 3400+ mı?

hp kasa, malzeme kalitesi ve görünüş olarak 2 adım daha önde fakat işlemcisi Turiona göre zayıf gibi duruyo yinede işlemcinin ayrıntılı bi özelliğini bulamadım. mesela mobil sempronların 64bit destekleyip desteklemediğini anlıyamadım
  • http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=cto_config&config_id=13459&aoid=25969&cs=Sortprice.com
    bu sitede sempron la turion mk36 arasında 60$ lık bi değişim farkı göstermiş. Turionun farkı ortaya çıkmış.
    Bu arada keşke bizdede satışlar böle olsa. istedigin konfigrasyonu düzenliyebiliyosun

• Arkadaşlar bende kendim taktım 512 mb kingston fakat şimdi korkuyorum ya garantisine bir şey olduysa diye çünkü önce harddiskin olduğu yeri açtım ve bellek yuvası harddiskin altındadır diye harddiski çıkarttım. Şimdi sorunsuz çalışıyor inşallah garantisine bir şey olmamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclon87

Arkadaşlar bende kendim taktım 512 mb kingston fakat şimdi korkuyorum ya garantisine bir şey olduysa diye çünkü önce harddiskin olduğu yeri açtım ve bellek yuvası harddiskin altındadır diye harddiski çıkarttım. Şimdi sorunsuz çalışıyor inşallah garantisine bir şey olmamıştır.

Dostum aldığın yere bağlı bende bilgisayarcıyım. pazar günü teknik servisin olmadığını bile bile aldığım yere gittim aldım rami tak dedim takamam dedi o zaman ben takarım dedim tamam dedi garanti dışı kalırmı diye sordum kalmaz dedi bende taktım. içinde 512 mb samsung ram vardı bende 512 kingston ekledim windows vista rc 1 x64 versiyonu eskiden kasarken şimdi banamısın demio ayrıca şimdi xp x64 edition kurdum makina canavar gibi oldu yani herşey bir ram e bakıyomuş :))
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.