Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
0
Favori
50.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enesyasa

arkadaşlar bu hatanın ne olduğunu bilen var mı?

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36

ekran kartının her startup ta başlattığı bir uygulama bu cli.exe ekranın donanım ivmelendirmesini kontrol ediyor. sana tavsiyem program ekle kaldırdaki ati yazılımını kaldır yardımıyla driver dahil herşeyi kaldır sonra tekrardan kur.
  • ha bu arada ben bu orbicam ile modemin 64 bit driverlerini bulamadım türevi olan bison cami yükledim ama ondada ekran simsiyah oluyor ayrıca modemin tam olarak markasını bilen var mı görünüşte conexant olarak görünüyor ama conexantta böyle bir ürün yok. bulursanız haber verin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CSNV

quote:

Orjinalden alıntı: cyclon87

Arkadaşlar bende kendim taktım 512 mb kingston fakat şimdi korkuyorum ya garantisine bir şey olduysa diye çünkü önce harddiskin olduğu yeri açtım ve bellek yuvası harddiskin altındadır diye harddiski çıkarttım. Şimdi sorunsuz çalışıyor inşallah garantisine bir şey olmamıştır.

Dostum aldığın yere bağlı bende bilgisayarcıyım. pazar günü teknik servisin olmadığını bile bile aldığım yere gittim aldım rami tak dedim takamam dedi o zaman ben takarım dedim tamam dedi garanti dışı kalırmı diye sordum kalmaz dedi bende taktım. içinde 512 mb samsung ram vardı bende 512 kingston ekledim windows vista rc 1 x64 versiyonu eskiden kasarken şimdi banamısın demio ayrıca şimdi xp x64 edition kurdum makina canavar gibi oldu yani herşey bir ram e bakıyomuş :))

Ben anlayamadım aldığın yere bağlı meselesini. Sonuçta onlar da KONT un yetkili servisi değil

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bende kendim taktım 512 mb kingston fakat şimdi korkuyorum ya garantisine bir şey olduysa diye çünkü önce harddiskin olduğu yeri açtım ve bellek yuvası harddiskin altındadır diye harddiski çıkarttım. Şimdi sorunsuz çalışıyor inşallah garantisine bir şey olmamıştır.

Dostum aldığın yere bağlı bende bilgisayarcıyım. pazar günü teknik servisin olmadığını bile bile aldığım yere gittim aldım rami tak dedim takamam dedi o zaman ben takarım dedim tamam dedi garanti dışı kalırmı diye sordum kalmaz dedi bende taktım. içinde 512 mb samsung ram vardı bende 512 kingston ekledim windows vista rc 1 x64 versiyonu eskiden kasarken şimdi banamısın demio ayrıca şimdi xp x64 edition kurdum makina canavar gibi oldu yani herşey bir ram e bakıyomuş :))

Ben anlayamadım aldığın yere bağlı meselesini. Sonuçta onlar da KONT un yetkili servisi değil

şimdi şöyle bi durum var sen bilgisayarın içini açtığın zaman vidalarda veya herhangi bir donanımda darbe izi yoksa garantisini etkilemez daha doğrusu açılıp açılmadığı belli olmadığı için kimse ne yaptığını bilemez. eğer tanıdığın bi yerse aldığın yer onlarla da garantiye göndermeden halledebilirsin ayrıca ben gold bilgisayardan aldım aldğım kişide tanıdık yani demem o ki sonuçta garanti belgesini bilgisayarı aldığın yer imzalıyor.

• arkadaşlar ben size bişi soracam benim bilgisayarda empowering technology olmasına rağme içinden böyle bi cd çıkmadı sizin bilgisayarlarınızdan kaç tane cd çıktı benimkinden sadece bir tane çıktı.
  • Arkadaşlar bi şuna bakın da notebooklarımız nasıl test ediliyor
    Acer Notebook Testi

Acer reliability test video preview e tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSNV -- 27 Kasım 2006; 14:13:04 >
  • quote:

arkadaşlar ben size bişi soracam benim bilgisayarda empowering technology olmasına rağme içinden böyle bi cd çıkmadı sizin bilgisayarlarınızdan kaç tane cd çıktı benimkinden sadece bir tane çıktı.

Abi empowering teknology' i internetten indiriyorsun! CD den çıkmıyor.
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben size bişi soracam benim bilgisayarda empowering technology olmasına rağme içinden böyle bi cd çıkmadı sizin bilgisayarlarınızdan kaç tane cd çıktı benimkinden sadece bir tane çıktı.

Abi empowering teknology' i internetten indiriyorsun! CD den çıkmıyor.

saolasın indirdim ama bazı özellikler xp x64 editionda çalışmıyor.
  • arkadaşlar merhaba bu hafta sonu 5101 alacagım istanbuldan alabilecegim en iyi yer ve uygun nakit olarak alıjam gold haricinde sölerseniz sevinirim.
  • ya arkadaşlar şimdi şu ram ekleme meselesindeki tam RESMİ prosedür nedir,yani rami kendimiz eklersek garanti dışımı kalıyo,,,durum buysa ne kadar saçma bişey, bi ram eklemek için makine servise gidermi kaldıki gitsede oradaki dangalak teknik servisten ,daha deneyimliyizdir biz sonuçta....
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazkartal

ya arkadaşlar şimdi şu ram ekleme meselesindeki tam RESMİ prosedür nedir,yani rami kendimiz eklersek garanti dışımı kalıyo,,,durum buysa ne kadar saçma bişey, bi ram eklemek için makine servise gidermi kaldıki gitsede oradaki dangalak teknik servisten ,daha deneyimliyizdir biz sonuçta....

Yahu ben kendim taktım da bende tırsıyom. Kont a mail attım daha cevap gelmedi. Bakalım görcez neymiş prosedür
  • 2 gun once pazar gunu almaya karar verdim, aramadigim bilgisayarci, girmedigim internet adresi kalmamişti, yaklasik 7 saatin ardindan, sonunda eksen de buldum ve hemen aldim LINUX olanini 739 $ kdv ye. Cok memnunum yanliz bi sorum olucak.

-Ekran Cyristal Bright diyor, ama bana biraz soluk geldi goruntu, netlik cok guzel gercekten ama parlaklık cok az gibi, ozellikle karanlik ortamlada. Mesela arkadaslarımın laptoplarıylan kıyaslıyorum eski hp lerlen, onlar bile daha parlak gozukuyo, evet bunun kadar canli degil ama daha parlaklar, acaba bi yerde ayarlari filanmi var. Yardimci olursaniz sevinirim.

Kolay Gelsin...
  • fn +ctrl sağ tuşla parlaklığı acarsın hepsinden parlak olur
  • Ben nereye baktıysam yok.Zaten artık 700 dolara da satmıyorlar :)
  • [
    quote:

Orjinalden alıntı: macit_e

MERHABA ARKADASLAR SONUNDA BENDE ALDIM BU ACER 5101 DEN. AMA Bİ SORUNUM VAR :(((

XP SP2 Yİ YUKLERKEN BAZI DOSYALAR KOPYALANAMADI DİO BENDE BU DOSYALARI ATLA DEDİM AMA SONUNDA KURULUM BASLAMADI. BU DURUMDA NE YAPABİLİRİM. KAFAYI YİCEM VALLA. ELİMDE BASKA XP CD SİDE LUTFEN BANA Bİ ACİL YARDIM EDİN ARKDASLAR

ŞİMDİDEN COK TESEKKURLER

Kardeş, DVD RW niz bizim Msi 635 lere çok benziyor ve bazı Cd leri seçme sorunu yapabiliyordu bizde. Cd leri yarıya kadar okuduktan sonra hata vermeler felan oluyordu. DVD RW yi güncelleyince; daha doğrusu Flash atınca bu sorunumuz ortandan kalkmıştı. Sizinkilerinde muhtemelen böyle yeni bir driver-flashı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 2 Aralık 2006; 2:05:50 >
  • 5101 ve 5102 kullanıcıları;

Genel kullanım sırasında ve Kastırıcı işlem sırasında; İŞLEMCİ ve HARDDİSK Sıcaklıkları kaç derece oluyor?

Not:Göz gezdirdim ama sıcaklık bilgilerine denk gelmedim. Görememişte olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

5101 ve 5102 kullanıcıları;

Genel kullanım sırasında ve Kastırıcı işlem sırasında; İŞLEMCİ ve HARDDİSK Sıcaklıkları kaç derece oluyor?

Not:Göz gezdirdim ama sıcaklık bilgilerine denk gelmedim. Görememişte olabilirim.

cpu=41
    hdd=38 şu an normal kullanım kastırıp tekrar bakarım
  • Arkadaşlar birazda işin elektroniğine bakalım. İşlemci gibi entegre devrelerde MOSFET dediğmiz silikon yarı iletkenden üretilen milimetrenin 500 de biri oranındaki yarım milyon transistör kullanılıyor. Bu transistörler normal kullnılan BJT dediğimiz (Bijonksiyon İki Kutuplu Transistor)lere göre ısıl karalılığı daha yüksektir. Yani çalışma aralığı -40 derece ile 120 derece arasındadır. Eğer işlemci soğutulma yoluna gidilmese her bir transistörün 0,001 derece arttığı düşünülürse ortaya muazzam bir ısı çıkar ki buda transistörü doyuma götürür(Yani çalışma aralığının dışına çıkar bundan dolayı fonksiyonunu yitirir ve iletken tel gibi davranır.Aşırı ısınmalarda yanabilirde.). Ama bir transistörün ideal çalışma noktası yaklaşık 60 derece civarındadır. Bu sebeple transistörün ideal çalışma noktasında kalması için soğutma şarttır. Demem o ki bir bilgisayarın işlemcisi 80 dereceyi aşmadığı sürece çalışmasında hiçbir problem yoktur. İşte buda olayın hikaye kısmı. Katkılarından dolayı analog elektronik dersi hocam Yrd.Doç.Dr. Bülent ÇAKMAK'a teşekkürü bir borç bilirim. Saygılarımla

• sıcaklıklar gayet güzel, birde kastıracak işlemler yaptıktan sonrada; işlemci 72, HD 55 i geçmezse bence çok iyi sayılır.

DVd Rw nasıl? Özellikle yazma rahat mı? Ve CD seçme olayı var mı? (gerçi sürücü-flash güncelleme)
  • birisi cd yazmada yarısında takılmadan bahsetmişti. varmı bu sorunu yaşayan yada flash güncelleme yapan? varsa eğer bizde yapalım linklerini verinde..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.